DID THEY RETURN BREADY’S TREE? * STOOSH VOICE*

43 thoughts on “DID THEY RETURN BREADY’S TREE? * STOOSH VOICE*

1. :hammer :ngakak :ngakak

shi say dem ungrteful…lolol. dem need a dictionary.

Next one bout workers fi watch it like security…lol

That symbol of a holiday fi get fling whey out a de grave yard! Ongle military people fi get symbol.

Wonda wha she a bring fi easta :travel

1. after getting over the initial shock fi see say she really buy Bready a tree I felt really bad for her. She’s really taking it hard. Notice how she say who ever did this ungrateful to me and my son, she thinks that it was one of her or bready’s friend/family drive go all the way up to the cemetery, tief one likkle tree while no visitors or workers looking and carry it go hide it from har. Most likely it was some visitors who saw it and thought ‘cute tree anuh like him can see it, lemme go put it to better use’
    Sorry that you still taking the loss so hard. Pray about it. God will see you through.

2. a piece a laughing a tek ova mi badi no dis a beat mi,:ngakak :ngakak :ngakak no den yah tell mi seh smaddy seh who my christmas light yah hung cuz free tree day yah omg tonx fi day laff yah yah man dwrcl

(Simplicity soon sign in)

1. :tkp

it meek mi sign in str8,mi nah lie mi cued stop laff but on a serious note whoever did dat was damn outta awda nd rude

3. look how much weed tree him take ….oh well a so it go……..God just laugh ……..you can’t even start wonder a who do it to how much tree him did take

4. All in death bredy and him people dem represent gaudy living.

Him mumma believe she have alrights fi take up so much space wid all dem things de? There are cemetaries where you can’t leave that mess; next time a ponciana will do.

5. As long as dem don’t call Mimi name then me good!why unno no round up the usual suspects..robbas,bagwhite etc…

1. :sup2:

BadAss Willie! Whey yu say, him born a thief, live as a thief, dead a thief and a wonda in death as a damn thief? :hammer

6. @little Willie…. dwfl!! Weh yuh seh bready nuh dun tief… A him tief him mada tree… But on a serious note I hope his kids had a good Christmas the first year is one of the hardest time to deal with the loss of a parent

7. Yes yes mi did know is either Lil Willie or Tinan did a go run een n push ova di pinkwall fambily straight a grung!!!! Me say just watch n as sure as night follow day see it deh!!!come look ya Phantom P n Wicked….come help we search di “kaskit”!! No sah comment a di year by far so Met plz have a category deh fi di end of year awards oo!!Mnl no more cuz no sah dwrl!!

1. ME! Me nah go near dat de duppy tomb de a ratah! lolol Next ting me breast dem missing and me see robbas a wear dem since dem big and have a nice caramel color! lol

Carry the res a bad breed bloggers go search…me would a gi Willie de bokkle lamp fi carry and Tinan, wicked and nu pet people the shovel dem fi dig. Met and simplicity can hand out drinks and the rest dem sing sankee…me we wait out a road wid de rental truck! :hammer

8. Dem nuh see the bible say the living and the dead must not mingle. Kmt. I totally underst5her pain. I’ve never lost a child and I can’t imagine what it’s like. My heart goes out to her. But she nuh realize say she a encourage him spirit. She needs to stop acting as if he is still alive. I know it’s hard. But the food and all that isn’t making it easier. I’ll pray for her. I know it hurts but all that physical involvement with his burial space isn’t a good thing.

9. @MET, YAW HEAR MI, IS EIDA YUH AH GUH BANNNNNNN @YARDIE, @WILLIE, @PHANTOM, @SARANWRAP, @MS. B, @TINAN AND DI REST AH UNRULY NAAHVE NOOOOOOOOOO BEHAVIOUR BLOGGERS DEM OR BANNNNNNN ME TUH KLAAAAAT OLE!!!!!!!!!! DI WHOLE AH WI CYAAAAAHN TAN YAH!!!!!!!!!! CANNOT!!!!!!!!!

AH SEVERAL DAYS NOW MI CHEST AND CHROAT AH HURT MI, AND AS IT START EASE UP, HERE COMES DEZE BLOODCLAAT COMMENTS!!!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Happy 2016! :ngakak

Met love har bad breed dem :ngakak De one Willie just lock this dung, me glad a neva morning and me have up de hot cup a coffee :ngakak

2. “Am here” no man mi need fi check een afta mi put mi baby to sleep ah night time can unno tooooooo bad….I’m crying..when I tell I’m at work bawling out an people ah pass an ah wonda is wah!

Willie comment have mi ah grung! :ngakak
      Him seh Bready teef all di tree to claat!!!!! *stomping feet*
      :ngakak :ngakak :ngakak

10. Thief from thief God laugh. Bready, Rob so much people while living suh now him dead somebody rob him back. Mind bready bury next to somebody wey him rob before suh the duppy rob him back.lol

11. Lady mi live right next to di cemetery an every time di cemetery gets clean wateva is not planted gets remove dis is not Jamaican di cemetery gets clean every week sometimes twice a week in di fall

12. Fi har English nuh naaaaaamaaaaal ah bloodclaat….di ooman seh, ” Whoever did this is ungrateful to me and my son”. Smaady please come explain da one ya….no sah! :bingung :ngakak Mama Bready,tell mi something…yuh gi di people singing fi be ungrateful fa? Mi weak!

13. I have placed flowers in a vase at my grandparents burial grounds and it’s true what someone said they grounds keepers come and clear things out every Friday the item is not going to stay forever now if someone else coming to visit someone or someone passing by sees it, then they took it but not necessarily it will be someone from the LA Jamaican society took it, that would be low down and no one have time I would hope to be lurking around his gave taking things that are left for him that would be a real crazy person… Do not leave things that are dare to you for him…

14. Why every time some ask about Sheryl or dogleash the post go cold? Come on ppl we just want to know what happened

15. Dang… I am so sorry that he lost his life but him and that other guy they killed knew those people will not allow them to get away with taking 500ponds come on now… 🙁

RIP I hope his mother finds peace someday.