BREADY IS OUT!

1982323_639845972717375_537306384_n-Optimized
Bready Beckham
26 minutes ago
Want to give father God a big big thank you for my Freedom an was having my back an keeping me strong when I was getting week many days an telling me to hold my faith cause he have my back all the way true, an it’s not what they say but what he say. Thanks to all my 3kids an there cards,My-Family, Dawdi, J-Mi General, Baby-mothers an all those people who was praying for me always. My God is more than a great God, an my past few months have show an teach me a lot an made me a stronger person an show me how much God really Love me an have my back. I had have freedom before but none was greater than this 1, they was fighting but my God was right with me. Blessed Love to each an everyone, all my Haters too
29 people like this.
Kurson Champion Lawwd !!!I’m so happy ur home I been missing u .Can’t wait to see u …#staybless#JAHISGOOD.
23 minutes ago · Like · 1
Natoya Gilling God is good all the time just always hold on to your faith
16 minutes ago · Like
Betty Louis Thank God for your freedom God is powerful
15 minutes ago · Like
Jazz Wafer Bopbop free up God is good
13 minutes ago · Like
Tarcia Mclean Clam clam out a road pon de fuka dem
10 minutes ago · Like
Teaa Kelley So happy you are free! Welcome home, stay home!!!!
3 minutes ago · Like
Niya Love Welcome back, you was missed

0 thoughts on “BREADY IS OUT!

1. Yuh si how quick dem teck tuh social network wid di broadcasting. HYPE ah di downfall fi plenti ah dem. Bready next time nuh mek di hype bug bite yuh so quick…dus hold yuh space and mek di jail smell ease offa yuh

2. Go’on hold your faith Breaddy, case not dismiss but your Layer was able to pull a hat trick to have you not get Dip. Tell Insta that your friend is getting deported and may serve re-entry prior though! When being thanksul we would appreciate the entire story, don’t let me dig and tell it 😉

3. You should have take the time out in Jail to learn the english language and how to spell. They should come back for you and put you back in the Jail cell to use Week for WEAK and There for THEIR.

1. dwrlll a di same ting me did a seh when me did a read him status him need fi guh back a school fi go learn fi read and write properly. damn idiot and have the nerve fi a write such long post pon fb dunce bat….

4. Its going to be hard to change these dancehall people mind set because most of them can’t read write or spell but he’s not illiterate might be ignorant but not illiterate!!

1. You are clearly just as bad, if not worse. By definition, illiterate is ‘having little to no education; not able to read or write’, versus ignorance – defined as ‘lack of knowledge’. Now do you see how your comment is completely ignorant?
      Anyone in a position to sport high end brands, should make it a priority to take basic English classes. There I was thinking primary school was free and available to all in Jamaica. How is it that almost all these dancehall people clearly didn’t get a primary school education?

5. :alay I just can’t be bothered beating up my fingers on these people with no Ambition and Shame..Shame tree lost and can’t be found!Hey I know jail never stop Bready sex life atall :linux1:

1. Miss Jamaica I was saying the same thing,bready how was your sex life? Is the batty sexing you use to show I.C.E that if them send you back to Jamaica,they will kill you down there,because your a big undercover batty man? Mi nah lie yu lawyer fight hard to prove the political asylum fi Mek yu stay yah. What a way nuff people a Jamaica a fi write nuff letter sen up yah fi prove sey,yu cah come back a yard,because your life is in danger! What a way you bready and yu suck pussy sister mellisa hate JMG! But well make sure uno lawyer use pinkwall fi show how people,near & far a call yu out Pon de batty thing!! Bready give thanks fi pinkwall fi Mek yu deh a road!

1. :thanks2
        Hat Trick at it’s best……but we won’t loud up his ting, mek him go’on talk on FB and Insta……make it look good Bready and keep praising God!

1. Quena mi Nuh know a who dem think dem a fool,UNO cah fool Nuh body round here!!! Quena you hear the hot topic wha a gwaan a Hell hay? Wid Sharon Platnum & the twin Shelly,Sharon mus just a find out sey Shelly a f**k Cakie,Sharon Nuh stop talk up a bag a things bout Shelly & Sharna how dem cah walk & f**k,but wait till the twin hear dem a guh beat out Sharon rass,Mek shi gwaan chat bout the twin & watch wha a guh tek her!!

1. Sharon can kick back and easy, nothing new for the “Bounce ah ’bout twins”, old azz Cakie not going a place this is something he been doing over the years pay for play. Did you hear surgery body Milkshake a hide and f*ck her baby father? Hell Hay must short of men with ambitchion……heavy rotation!

2. I always heard Jamaica is not one of the countries they give political Asylum to smh everybody using the Gay card now

6. Nooooo man bready release again this is the most jail goin none citizen me ever see n getfree up everytime afta some major shit this BATTY MAN IS A INFORMER HOW THE HELL U ON PROBATION INNA ONE STATE LEAVE WITHOUT NOTIFICATION AND GET CAUGHT INNA A NEXT STATE BOARDER SMUGGLING A Person CROSS BOARDER N TGE PeRSON HAS BEEN DIP BEFORE NOOOOO MAN FI MAN A InFORMER…. Yessss MI KNOW SEH HIM A USE THE BATTYMAN THING SO HE WONT GET DIP OK BUT THIS NIGGA DONE GOT CAUGHT UP IN MURDER SUSPECTION N CAUGHT WITH SOME BOXES A SEnd OFF AND STILL GET RELEASE NO MAN !! WAH GWAN HERE SAH I SWEAR HE WAS GONE FI AWHILE !!!!! N DUNCE INNA HIM BLOOD U NO SEE SAY A HIM MOTHER PAULA SPICE A ONE BIG DUNCE She CyAAANT read nothing but a price tag like most a dem

1. Most probations does not require supervision, just check in on the appointed dates.
      Parole is another story of which you cannot leave the state that you are paroled to without permission prior.

7. Mawnin Shani :peluk :peluk
    em quik fi chat bout haterz weh mi wah noe hef a haterz sen yuh guh prison…di onli hater is yuhself cazzen sey a yuh pik up drugglin n smogglin police neva sen call yuh a prison…dyam ass…yuh lucky yuh si road guh duh like all odda battyman now and guh tek up church and stop gwaan like yuh hav sum sense

1. hayyyyyyyyyyyy shani wat a way dat mimi cali charactah up a top a talk di tingsssssssssssssssssssssssssssss

1. yes server mi a fi talk up the things,wha dem dem a hide,BREADY HOW YU OBEHA MAN A BRONX DOING?? A HOW MUCH MORE OIL HIM SEN GIVE YU FI BADE IN A? BOUT YU COME A CHAT BOUT GOD,WHEN A PURE OBEHA UNO WOK,YOU BREADY GOD A GUH BEAT OUT YU UGLY RASS.TELL FB HOW MUCH OIL YU RUB UP IN A. PAULA SPICE HOW YOU DOING,YU STOP WOK OBEHA PON BETTY YET? ALL DE OBEHA YU A WOK PAULA BUSH STILL TALK LOOK PON YU,YU DASH UP DE OBEHA PON BETTY SUH TILL ALL THE RESTAURANT LOCK DUNG!

1. dem did seh a bankruptcy but mi wah noe how a dat wen dem so rich :ngakak tek big ppl fi idiot guh see ow hawd di judge haffi tri fi read dem deh duncebat letta deh

2. sever not bankruptcy mek dem move dem claaat & gwey, a paula spice obeah betty,mi sey sever nuh body nuh guh a betty guh buy food,a betty and her daughter,a lone in a de restaurant. mi server mi seh suh betty dash de obeah a suh paula dash,lol but paula obeah stronger,de obeah man a bronx,mek paula thing tun up! lol

3. but di obeah man gudly tek weh di ppl dem money weh cudda use and spice up di food and finance di place :hammer

8. somebody need fi send him that primary book call first aid in English from Jamaica fi him because him badly in need of it mek him know when fi use their as oppose to there and vice versa

9. Rass suh wi jamming restaurant close down….MIMI CALI seems like yuh have di 411 so maybe you can tell me bout a likkle man weh mi meet name spummy aka “reds” is who him or is who him belong to ????

1. @look hear just like that!! yu not going to mix me,jus know when yu ole start rotten out yu will know who REDS belongs to!

10. In his post he repeatedly mention God (5 times to be exact) let’s hope he’ll redeem himself and not just call God’s name in vain. Mi sure seh God nuh just want di tanks alone him want redemption to so wha evah u wen a do fi get lock up u fi tap it.

11. MIMI CALI trust mi I hear yuh loud and clear on a serious note thank you !!! :tkp :ngacir2 :travel

1. @just like that !! REDS rightful woman live a Jamaica ,him deh from FL to Cali a trick de waste call dem .tek him money but Nuh run Nuh pussy,cah me hear sey REDS have something wha cah cure. Suh becareful ! :shakehand2 :2thumbup

12. What everyone needs to be asking is how the hell did an illegal immigrant get out “AGAIN” ….not once but nuff times and dont get deported.Where do they do that at???How many times does this batty have to go to jail and “GET OUT” before you believe who he is??? By now bready shoulda been get his FBI badge. Watch out people!!!! Stop making excuses about why he was let out. From you come to America everyone know how the goverment work!!! Agent Bready is on the loose…….dwl

13. Bready is out ,Paula your obeah strong nuh rass.mi lost how somebody with no status in America can bail out ah I.C.E custody 2 time smfh.mi fraid a the family deh look how Paula to Betty never stop wuk di obeah still the woman haffi lock down her restaurant ,so her auntie princess food coulda sell round a the alley.but god don’t like ugly..mi her say milkshakey put out her madda out her house and fi 2 years the mother no live no where she a cotch a ppl yard and sleep all inna car at times.how gal say dem hot and them madda a suffer that nuh look good .milkshake you have a bloodclut beAten fi get from god you see,never you make your mother go pon her need and cry for you it’s sad how princess nuh live nowhere and nobody cannot put her up.the family curse from mother 2 daughter 2 brother.melissa good good smh run gone go breed fi this old man you need Jesus Christ