MAN PROBLEM INA DMV

From wah day yah mi see them two yah inna dance together. Dutty stinking mouth Eva weh walk round and use people pickney. Mi hear seh him did deh wid one girl weh use to do things fi him and him left the girl mi hear seh the girl weh him left deh pon suicidal watch all ppl like dem deh fi dead. The gal pon the right she him left har fah. All dah gal deh do a walk and f**k dung the DMV.

point

11 thoughts on “MAN PROBLEM INA DMV

1. Thanks…always thought it meant “Department of Motor Vehicle”

MAN PROBLEM INA Department of Motor Vehicle? 🙂

1. Thanks to you, I now know what DMV means…I was joking about the “Department of Motor Vehicle” part.

1. DC, Maryland, Virginia and its a long time the girl in the right been whoring around the place. Me hear say she all a lick man batty and like girls too. Mind you a pass out your STDs Ms. Jones. How much man and woman you gonna f**k in the little area now. Your past and tongue no tried yet. Too many germs getting pass around in the DMV dancehall man!