HAMMA FROM DMV GET KETCH?

52 thoughts on “HAMMA FROM DMV GET KETCH?

1. Met you get it right! Hamma nah see road no time soon. VANTA the police soon pick you up…..You f**king bitch we need justice for MARVIN!! VANTA yu pussy salt up HAMMA TOYA should a buss up yu face nasty big pussy VANTA fren TOYA and f**k HAMMA…..

2. If You Want Justice And You know something Please Say something. You can call us Up and Stay Anonymous and help bring these people to Justice. Thank you for Your Co-Operation 1888-787-5245 Fugitive Hotline.

3. wow banks a get pick up by the end of the week hammer a cry like baby now somebody a go talk now

4. Vanta a longtime whore like her mother. Nasty Vanta have her nice husband and f**k all a the man friends them……Jackie,Andrea,Vanta sell pussy.

5. Whoring big pussy VANTA a clown HAMMA tek yu fa you a big idiot gal. TOYA a boss lady you think HAMMA did a guh leave TOYA fi you! Yu nuh see you a man clown bitch…..

6. Woring vanta and hamma should get pick up longtime… mi can’t wait fe dem hold banks… dem 2 wicked fi do Marvin that

7. Luda big pussy sis vanta weh etalian and tex use to f**k …she f**k pon are husband with hamma…i hope dem lock are up with hamma … banks weh on the loose… dem soon cook u goose … unuh 2 wicked

8. Big hole chantel, weh a f**k pon 95money leng… u a under cover wore…gal go lose sum wait wit u stinking pussy weh a leak a ice truck

1. Nasty whoring Vanta you can’t style Chantee because she have all your secrets……ever man f**k Vanta say her pussy big and stink,that’s all uno can say about Chantee she big and fat?? Find something thing else to say! Vanta remember say Hamma give you STD Vanta you need to go see a doctor because yu pussy a rotten the only person a leak like ice truck a you and yu batty man brother weh need a plug fi him batty ole!

9. Long run short catch Hamma get hold a California from last week now banks on the run, you see how far the boy Hamma run guh bids and them pick him up! Same thing going to happen to banks and the whoring gall Vantea!! Vantea fi guh prison because if it wasn’t she Marvin would still be here!

1. I never hear nobody say Chantee pussy stink. A Hamma tell TOYA say Vanta pussy big and stink. Anything TOYA tell Hamma fi do him do it. TOYA a gal weh chat nuff she talk with her own mouth say a she tell Hamma fi video Vanta a suck him hood and send it to her husband. TOYA say a longtime she a tell people say Hamma a f**k Vanta an dem nuh believe,uno think TOYA easy a nuff run Vanta mek fi TOYA an nuh know,nuff money she collet fi TOYA an nuh know a play Hamma and TOYA play Vanta because shi nuh Ave nuh sense!

10. Vanta,Chantee,Jackie,Andrea,and Toya sell pussy! Chantee and Vanta a undercover f**ker gal. The two a dem f**k down the whole place dem a whore longtime. A longtime time Leng a get the warning bout him fat stinking gal Vanta husband a idiot boy look how long Hamma a f*k him wife Hamma an him fren dem nuh stop laugh off a Vanta husband……..Vanta husband is a cool youth but him married to a bitch nuff things she tell Hamma bout her husband. A TOYA make Hamma nuh rob Vanta husband long time.

11. Chantee a dmv biggest wore …vanta cant wait fe hold u … chantee sidun an chat all a 95 man dem

1. Vanta a idiot gal can’t do Chantee nothing big ole Vanta go find a cure fi yu ole wha a rotten……talk bout the STD that Hamma give yu and the belly what yu dash weh fi Hamma careless gal Vanta guh suck yu mother……..you mad because Leng stay with Chantee and your husband leave yu. Vanta a gwaan like. She a goodas a green card your husband married to you for him never want yu loose ole gal. Any day you see Chantee and do her anything me a defend it!

12. TOYA sey any gal a f**k Hamma a fi put in work fi she to! A wha duh idiot Vanta TOYA a real bosslady run her own show. Dem little gal yah a real man clown…Vanta a cry to Hamma how shi love him,every time Hamma run the gal shi a call and hunt him down. Hamma sey him f**k nuff gal but Vanta a freak anything him tell her fi duh shi do it…..

13. These two girls are f***king nasty Vanta ,chantee how can Yeah talk to same dude in the same crew that shit crazy Chantee you deserve a shot in your face

14. Hamma u a pussy fi shot up tex an kill Marvin… i hope dem hang u and vanta who mek marvin lose him life

15. Hamma and dutty pussy vanta fi get hang … after dem shop up tex an kill Marvin dem think dem would get way …. i was just a matter of time before dem catch him…banks next … good job Marvin sis

16. DMV Mattress Chantee , U Walk An F**k A Like A Dog … poor Leng Nuh Kno U A F**k Pon Him With One A Him Client Lol

1. Really Vanta “DMV WIFEY” Bitch change that name to DMV COCKY COOLER whoring gal a you f**k Leng friends dem! How did you know Hamma? You too bad mind and want to live like Chantee because Leng take care of him woman and give her anything she wants a that did a mad you. You think Hamma have money and start sleep with him you get trick because a TOYA money! All you get from Hamma a STD and a belly wha yu dash weh you low life dirty Bitch. Hamma and Toya clown you idiot gal!!

17. Dutty big pussy Vanta a you carry news to Hamma pon Marvin. Banks and Hamma a wicked dem fi get the death penalty Marvin use to feed the two a them buy them clothes put money in them pocket. Hamma you hate Marvin and wish you could be like him! Stinking pussy careless dutty gal I can’t wait fi the police them pick you up!

18. Vanta if Hamma never gone a prison TOYA was going to buss up yu bloodclaat face nasty gal! TOYA have all the voicenotes yu send to Hamma a tell him bout yu a breed and yu Dont know what to do! Suck hood dash weh belly Vanta tell your husband say when him out of town yu carry Hamma a him yard guh f**k in a him bed you f**king SLUT TOYA can’t wait fi hold yuh.

19. Shante your house never have spoon are fork nasty like shit leng idiot been left your ass Long time. Leng hot boy wah can find better gal then you.

20. Chantee remember seh vanta battyman brother Carry yu go kill belly that’s why your mother kick you out her house because you’re very nasty and stink and love eat ah people yard

1. Omg I’m so f**king piss! Hamma a f**k gal wha have BATTYMAN brother wtf….Vanta salt up Hamma,a longtime dem man Deh a duh them thing and never get caught! This gal really salt but what Hamma did expect fi have him good woman and a f**k some little careless gal! Kmft

2. Vunta a 9 year yuh deh wid yuh husband and every other year yuh breed and dash weh pickney fi yuh husband because yuh nuh waan mash up yuh body but wah deh when yuh did piss out Hamma baby at yuh job yuh did waan kill yourself cause him did a class yuh cause yuh pussy dun out and cyan hold pickney…..

21. VANTA A LOW LIFE GAL …A NUH HAMMA SHOT UP TEX A RASTA DEAN AND HIM FREN DEM … DJ DINERO HAVE PART OF IT … DEM SAY TEX AND TC KILLA SHOOT UP RASTA DEAN PLACE SO RASTA DEAN PAY MAN FI DO IT … DEM SEE TEX THE NIGHT A MUMA DEE DANCE AN WAIT FE HIM A HIM PLACE

22. FE REAL KIRKY A RASTA DEAN SHOOT UP TEX … RASTA DEAN YOU A WICKED CAUSE TEX NEVER DO YOU NOTING …u A carry belly FE THE YOUTH FROM U STAGE SHOW A BALTIMORE FLOP …WHEN MARVIN TAKE THE CHAMPAGNE BOTTLE AND KNOCKOUT THE OTHER UGLY HAMMA … THE FEDS DEM WANT U

23. Tex know who shoot him so ask him. Him did a argue with dem before dem shoot up the mini van him did in weh him fren Mumma rent fi him cause him did a f**k the mother. Member say the plp did see and hear it enuh. Tex wicked and wukliss!!!Yuh chat fi cum outa jail anc end up get shot……..Vunta is no bad gyal member wen di gyal fling the bokkle and buss you face Ina 95 link up u run go tek out warrant pon har

24. Vanta a big idiot gal full a month! A Chantee she have strength for I remember when the gal buss up her face. F**k out Vanta TOYA have the video with you a suck Hamma hood a show everybody you she a shame of yourself!

25. a fatta get the contract pon tex cause him and marvin still a f**k red gal so rick get fata fi doit its not pasta dean him just all bark and no bite hah know star dmv killer dem a some fren killer

26. LOW LIFE CLOW… DEM SHOOT UP THE MAN VAN FROM THE BACK SO KNO WEH U A TALK ABOUT BEFORE YOU CHAT OUTA YOU COCKY MOUTH … ONLY COWARD ALONE SHOT PEOPLE FR THE BACK … COCKY MOUTH TEX USE TO F**K u muma an u buss head gal …you LUV CHAT PEOPLE BUSINESS WEH U NUH KNO … TEX GO A JAIL FE GUN WEH kchamz an leng bring in a him truck … when the police stop the truck with the 3 a dem … LENG NEVER OWN UP HIM GUN AS WHAT KCHAMZ SAY … SO DEM ALL GO A JAIL … LUDA STD SIS VANTA A SWIPE TRU THE OLA A THE DMV.

1. Tex neva show up fi the gun charge n a warrant did issue. US marshalls go fi him…Him spen months Ina jail. Tex chat to come out. Tex didn’t have a damn car is him baby madda truck him use to drive. Him get shot in a mini van rented by metro mother I think most of the bullets were on the side. Police stop investigate cause dem say him know who shot him and him not talking.

27. LENG A BIG INFORMA FR LONGTIME…HIM DEH PON THE FEDS THEM PAYROLL… LENG U SHOULD A JUST OWN UP THE GUN YOU BRING IN A TEX TRUCK BUT NO … YOU MEK THE MAN GO A JAIL WITH KCHAMZ

1. Bitch please, Vunta, Luda, and the whoring mother live pon Chantee and leng everyday…… Vunta nuh see Chantee down a Miami and NUH DO SHIT!! weh she need fi talk bout is that Marvin’s baby mother page she, Jaki and the tall ugly black one and ALL 3 of them aint do shit but unnu try gang up on Toya cause a she unnu have strength fah…. Vunta and her whoring madda talk tough yes but dem a di first one fi guh down a police station.

28. What can Vanta do to Chantee?? Kmft Vanta because CHANTEE knows all your secrets you think a Chantee….Vanta in a real life you a cocky cooler in a DMV an nuff people know your business! Vanta mi fren glad dem send the video to your husband because shi want him! Vanta you a big careless gal nobody nah spread no rumors all this is FACTS

29. Big pussy dash weh belly Vanta. That’s why Leng box yu in a yu bloodclaat face and kick yu in a yu bloodclaat…..a you make Marvin dead dutty gal!

30. COCKY MOUTH A BARE F**KERY YOU A CHAT … CAUSE LENG CHAT SAY TEX DID SHOW UP FOR COURT … NO US MARSHALS NEVER GO FE THE MAN … TEX USE 2 HAVE A TRUCK IN A ONE I WICKED BABYMOTHER NAME … COCKY MOUTH STOP CHAT CAUSE IF TEX DID KNO HIM KILLI KILLI DEM WOULD A GET DEM BACK … U MAD TRU D MAN STOP F**K U N UR MOTHER

31. Fatta n fire a the biggest waste in a the dmv … fire him just walk around and beg like a him blind … fatta him have sugar soon dead like dog…

32. Chantee u a the biggest bait in the dmv … you only bad when u see stinking mouth leng … the feds dem want leng

33. Chantee nuh body nuh dash weh belly like a you … luda and him bad man fren a look fe leng … a leng mek him fren dead

34. Chantee nuh body nuh dash weh belly like a you…luda n him bad man fren a look fe leng so watch … a leng mek him fren dead

1. Lol LUDA a big BATTYMAN!!! LUDA need a real job fi help tipsy pay bills LUDA baby mother a fi f**k man a road fi pay her bills….LUDA can look fi nuh body……big pussy Vanta a you make Marvin dead because the man a tell you say a f**kery you a keep up fi a f**k Hamma…..big pussy Vanta stop f**k yu husband friend them…….the amount a man that f**k Vanta mi lose count…..LUDA you sell out your brother INLAW just because Hamma can put your name on flyers and buy you a bottle you’ll are a bunch of waste LUDA you muma have three daughters you a big batty man Christopher a batty man! Batty man chris you need to move out your grandmother basement go find a place of your own batty boy!

35. lol leng need fe leave Shante alone deh man dem weh vanta tell me sah she sleep with u will real done with your baby mother. they are not on your level one… chantee yu Trying to get back at Leng because him f**k better looking gal then your SpongeBob looking Slappy ass trust me I can’t wait till vanta catch you so you can stop running rotten teeth mouth…

36. them she fire know and did a cry like baby last week when police come fi him round a country club lama gee call den pon fire cause him no stop beg like dog all tha fat pussy hole fatta him soon die duppy them a ride him time soon come can’t piss nor f**k him ugly baby mother only him alone want her thats why joyce f**k pon him like dog him almost dead jail save him and she him a bad man bright eye she him take her virginty cause fatta couldn’t f**k it can’t stand up all crack head joyce f**k pon him fat boy kill mi cousin but him time soon come

37. I have information to catch Banks if the police are really looking for him. If they are is the 25,000 reward real?????? Somebody talk to mi nice