GIRLLLLLLLLLLLLL SEH GOD KNOW

Met I just want these ladies to be aware of this thief whe call himself Max/Maximillionaire come from yawd but live a Maryland now! This p**y a beg mi fi mek him s*x mi in mi @$$ and waa nyam mi and tru mi say mi nuh deh pan dat the battybwoy come teef mi son $900. P**y yuh agguh dead bad! Yuh nuh si seh yuh a petty thief and yuh a go round and a floss& a people money yuh a floss wid! Bout yuh waa s*x mi Inna mi @$$ yuh lifestyle mucky! Imagine mi a save fi mi little son and yuh really come take the little boy money! Yuh never know seh never you f*** wid a woman and her kids? P*** yuh time limited!

8 thoughts on “GIRLLLLLLLLLLLLL SEH GOD KNOW

1. Senda girrrllll I have soooo many questions and I need answers 1. Mr maximillionaire get turned dung by you on every level of freakiness according to you 2. Where was your son’s $900……3 does he have access to your home that much that he knows where your son’s money is …..4 how him get to u $900

1. Nahh sweet Tiffany, :hoax2 :supermaho

A goodly INCOMPLETE INFORMATION like what the general did to Chump.

Sender we nah sey u lying. ..

2. no sender, just admit it say u gi di bowy a fk, him con u & now u regret it, kmt stop tell lie pon pinkwall we anuh ediot. Wat your son $900 doing out in the open fi him know weh fi find it??? wat happen to a bank account???? your story not adding up, unuh love young hype bwoy too much kmt stop mine man. it no look good

3. Sender .you need to be independent and get a job file your tax and keep all you money. And no give dirty boy or gal you money . Or no let other dirty people file for your kids . Maybe he filed his tax and didn’t give her back any money