FOOTLOOSE AGEN

DMV BOY LUDA IS THE BIGGEST WASTE MAN … HIM KEEP BARE FLOP DANCE AND HIM MC IN LAME … PLUS HIM TRY RADIO THING WEH NAH WORK… HIM BADMIND FOOTLOOSE AN CARRY PURE NEWS ON THE YUTE … HIM LOW LIFE SIS VANTA AND HIM A INFORMA

17 thoughts on “FOOTLOOSE AGEN

1. BATTYMAN LUDA stop carry news pon footloose! Batty boy you sell out your brother INLAW Indian fi lick you in a yu face! Because a longtime you know Hamma a f&&k yu stinking pussy whoring sister……luda if Hamma did f**k man him f**k yu longtime……..I ONLY HOPE THE INDIAN NUH TEK BACK SUCK HOOD VANTA

2. Luda yuh reach!!! Pink wall famous!!!

Who is the obsessed motherf**ker that keep sending in this f**kery about Footloose & Luda? Obsession, it’s not just a cologne.

If the sender spent this much time on achieving their personal life goals, only God knows where sender coulda reach. Joke to one is death to another.

3. Batty boy luda you and your sis vanta a big time informa …you sis give hamma leng address and mek hamma come around deh come buss shot after marvin … luda is a fat fish …you tell the feds about ablaze an mek dem hold him … you a wicked

4. LUDA SIS VANTA SAY A DUTTY PUSSY CHANTEE AND INFORMA LENG MEK MARVIN DROPOUT…AND SAY CHANTEE TALK ABOUT EVERYONE A 95 MONEY MAN BUSINESS …WORSE DEM WOMAN…SHE EVEN SAY LEN EAT ARE PUSSY OUT …CHANTEE HAVE THINKING RIVER MOUTH …CHANTEE GO BADE U FAT SELF OFF

1. Vanta do better than that!! A you did a set up Hamma fi Rob your husband. Chat bout the belly yu naym fi Hamma low life suck hood gal! Vanta a you give Hamma Leng address fi shoot off a Marvin a you call Hamma an tell him Marvin still in the party,and mek Hamma and banks trail Marvin an shot him up!! Them lock up Hamma Vanta a you next! Vanta yu whole family need a life,your mother man nuh want her always have a different woman. All the obeah yu muma wok she can’t keep a man’

5. CHANTEE CHAT 2 MUCH
    N NEED FE SHUT ARE COCKY MOUTH… CAUSE A SHE A TELL VANTA ARE BUSINESS about LENG AND DEM … SHE CHAT PEOPLE BUSINESS WITH THE AFRICAN GAL TOO … VANTA CAN’T WAIT FE BUCK CHANTEE AND BUSS OFF ARE BIG FACE… SHE AGO GET IT SOON

1. Vanta and her whole family a fool!! Like I said them see CHANTEE a best of the best and couldn’t do shit!! Leng box Vanta in a her suck hood rass and a police them run for! Vanta and her family love run them mouth,like mi sey Vanta tell Hamma all her husband business……dutty Vanta yu mother a duty gal because shi know yu did a f**k Hamma and nuff other man! Vanta talk bout the many man them you f**k a philly and New York!! Anybody put them hands on CHANTEE not going to like it!!! Vanta hold the box and go sit the f**k down!!!

6. HOW LENG SAY HIM A BAD AN CHANTEE SAY HIM A EAT HER … PUSSY EATER LENG… FOOTLOOSE AND LUDA A LOOK FE YOU … CAUSE U DIS VANTA

1. Lol uno a try hard!! BATTYMAN informer luda yu cah talk bout suck pussy,because ugly Tipsy nuh stop f**k pon yu fi pay bills and keep a roof over your head,waste man luda the man dem a road a laugh off a yu! Luda you and batty man friend footloose cah look fi Leng! How uno a look fi Leng when a Hide from Leng?? Bunch a f**ing fagots!

7. Chantee yu I easiest gal fe f**k ina DMV because you f**k fe food everybody know you love your belly up to deh boy ah bmore as soon as he carry u to go buy food him f**k u… stop call up mother name… because the shit you talk about your mother oh your stepfather put are out and she run go sleep ina sister basement and no man nah want her and den run back to him

8. Vanta stop it and nuh make Chantee buss out your secrets a just that mi a tell you! The easiest gal fi f**k a you Vanta chat bout Leng friends dem wha f**k you and du k you!

9. People watch yah luda try fi use jade2 for cover up luda lowe footloose name just say you ah look fi leng always trying draw somebody inna your war pussy advill use to take care of you remember the one bedroom apartment you suck stoka woman pussy pan di floor tipsy ah give you bun lowe Chantee and leng battyman lowlife you ah beg teach for money pussy can’t style the dwag battyman