DI PERSON SEH YUH START WID DEM

Kenisha say she a beat dem bad….lol but she need if stop wear half pound hair…..n stop tek pple man lol ……b*tch is wat dem tell suck wood gal…..u just start me

pound

19 thoughts on “DI PERSON SEH YUH START WID DEM

1. Needleye true u knw a ur thing fi go inna pple life n mush it up bout u couldnt do it with the boy inna shop boys is 5000 him f**k n u get….n the next boy that u say is ur man all now we caan see one pic with u n him lol….him have u a hide u….go suck ur mada gyal n leave pple business .

2. Needleye true u knw a ur thing fi go inna pple life n mush it up bout u couldnt do it with the boy inna shop boys is 5000 him f**k n u get….n the next boy that u say is ur man all now we caan see one pic with u n him lol….him have u a hide u….go suck ur mada gyal n leave pple business .

3. What if u a mix up ur needleyes?what if one a the needleye fcuk fi $j5000 n the other fcuk fi £5000.What if Lurker nuh fill we in on what’s on the next episode of Dragon ball Z,how will we know?

4. Sometimes I wonder if, what if a 5 gran alone him did got, what if u say u hold d man but nuh av it lock, what if the girl a just a one knock, what if Met decide the site she ago drop, all unnu weh love inna ppl bizniz too wudda ketch heart attack. We’ll never know but obvious u vex over the hoe. We’ll never knoooooo but a nuh needleeye u fi do sooo.

A wonder if this thread ago mek ppl drop down from heart failure

5. What if mash was mush n mush was mash.What if I wanted to tell smaddie gweh wid Dem Mash mouth?Me woulda haffi sey mush but what if them a get shade n doan too Bright to realize it?