YAKINI WID A NEW YOUNGIN

16 thoughts on “YAKINI WID A NEW YOUNGIN

1. So a how she dress to cat nines so n him inna tracksuit Yak u couldn’t meck him style match urnsssssss cho but tell me sumting is a daycare unnu a run inna unnu hole cause a bare baby mi see unnu roll wid

1. Ah creech di ole tuff front dancehall rat bat dem ah run. Man fi dem age nuh rate dem, but di likkle tenderroni dem need experience, money, and some dry out breast fi suck pon when night come. Dem nuh have no punny etiquette :hoax2

2. if him smart which i doubt but if somebody who know him smart just pinch him and tell him to take out a life insurance so him can bury himself and help out towards him seeds if he has any…….because well you understand what mi mean salt dark hole …….oh yeah a lucky dog leash lucky living on borrowed time……..his obeah strong so far

3. Likkle boy be careful yack yack is salt you will end up in hot waters kmt is long time I here she have a young boy his mother wicked give her son to yack yack. She was trying to look the atlant man dem other day but they not looking at her

4. The boy don’t want you the boy have him woman shugga momma leave him alone let him grow. Ava I going to report you to children service you sell the little boy to this old man Oman

5. All now yak yak can’t move to California Rip Brady the link dead with u that’s why the moving put off . She’s now a rolling stone trying go be back n the spot light . She better join the Army coast guard .

6. Omg he can be her son Ava is evil she will do anything for money she was on fb boasting about her job that pay 1000 a week now everyone sees why Ava and yack yack got so close.

7. Yak help the boy yes to find out his sexuality, because I swear he was going to be swinging on the other side.

8. Raza trees aka Mr cheap & clean when a yak yak grave yard And say he had to runnnnn because are body soft and her under neat cold , Trees walk and tell everybody your dirty secret tanny yak yak stop walk and teck fb n ig man oh Jesza