This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
January 19, 2015 9:01 am
YAKINI WHA YUH DRINK GI YUH DI FOOT?
BECAUSE DI FACE VELLY WHITE……….AND DI FOOT LOOK LIKE IT HOLDING ON TO SOMETHING………..WHAT COULD IT BE?
No stockings. Look pon har heel back how it so white yu wouldn’t see dat wit stockings. Compare di hand to har leg a di same color. A just true di bleach naw reach.
Face white like fresh fresh snow whey juss fall but the di hand dem and di foot dem a bwal out fi Murder!!! Pon di big big MLK day mi haffi a see diss two toned Reptile!! Hand & Foot dem black like coal whey we use cook wid a yard!
A cant believe me eyes she must have stockin onnnnnnn

Yes @Real must be black stockinnn!! Dwrcl
Hey @Banana boat she forget the mermaid rules
Typing too fast ‘ she forget the mermaid rules don’t show your scales foot
always cover them @Banana boat

For a women that never show leg , why them so dark.
No stockings. Look pon har heel back how it so white yu wouldn’t see dat wit stockings. Compare di hand to har leg a di same color. A just true di bleach naw reach.
Face white like fresh fresh snow whey juss fall but the di hand dem and di foot dem a bwal out fi Murder!!! Pon di big big MLK day mi haffi a see diss two toned Reptile!! Hand & Foot dem black like coal whey we use cook wid a yard!
She have diabetes poor circlataion in hand & foot . Make her foot dark
anyway blood not flowing tun black .
Dwrcllllllllll…Real mine yu give me heart attack
SHE SHAPE NICE. BUT SHE ONLY RUBBB THE FACE….
SHE HAVE OF FOOT LESS STOCKINGS…