0 thoughts on “X_x

1. GOOD MORN! Dolly and her faggot bro oonu really look alike cause neither u r him look normal oonu two ugllllllllllly mada f**ka u and him fi go live a space with oonu lost siblings them a look fi oonu come to think of it u both look like ET.

2. Pleasant good morning to you Ms Met and the JMG crew. That person is so right they both could pass for twins…WWWooooiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

3. this guy really erks my nerve idk how you guys gave him best dress the other day on here..clearly this mitch is not best dress he more looks a like a ill old lady from port royal..do u see the clothes that he wears?.!! lady like and flamboyant and if you’re gays just come out and say it so when ppl like me si yuh dress up inna yuh trench coat and boots and yuh pocket book mi can ohhh he’s a Mitch so him can pass..and mi nuh know why trendy Brenty a try falla him smh Brent you’re openly gay and you don’t dress like him don’t falla him yuh look good already .. only thing left fi Corrie do is put a wig like Matterhorn lol corrie mi cyan stand yuh flamboyance it’s too much and it reflects in those TIGHT SHORT need fi cova yuh stubborn knee cup dem….smfh at what Jamaicans accepts as men’s fashion today..

4. YES SAH! DIS YAH BOY AND DOLLY LOOK THE SAME FI TRUE, ALL A DI BATTY MAN AND SADAMITE DEM RUN OUT FI HIM BDAY WAH DAY , ALL THE ONE KIM POSSIBLE WEH NUH STOP RUN DUNG SWEETS FI SUCK AR PUSSY, AND THE WAY HOW SWEETS LOVE IT SHI NUH STOP GI HAR ALL HAR LIKKLE MONEY WEH SHI GET FROM THE MAN DEM WEH SHI CON……EVERYDAY SHI GIT UP A TRY CLASS PPL PAN IG SUH SHI CAN LOOK GOOD……BITCH GUH FIX YUH TEETH OLE MULE, MAN ROYAL KIM POSSSIBLE