WHY YUH NEVA HELP HER FIX DEM?

So mi go dis gal house yesterday in deh dutty and she have sh*t all ova di place one dozen air freshener a try hide di musty smell all the way up inna di roof she live wid har child she work a ihop any of yall kno her can tag the bitch couldnt even pay for her food last night a beg me because mi drive nice car no mean mi ago spend pan no gal. Har man need to get her a better place if she cant do it for her self the way some people act a road if u see how dem live u wonder how dem so hype. Di gal dresser cheap n f*d up to di point whe dem affi screw it up pan di sides di draw dem bottom all a drop out.

24 thoughts on “WHY YUH NEVA HELP HER FIX DEM?

1. I hope this isn’t a man trying to scandal the woman. That would be some real sucker sh#t. No real man will stoop to this level and try out a woman like this. Women really need fi careful who them a gi dem pu$$y. Some of these men are straight bitche$.

2. That’s why u must NOT invite people a ur yaad…..probably the girl a struggle….sender you went to look for the girl or watch har place…..senda u is no good periodtttt

3. Stop mek people cum a u place, this a great example why u fi keep certain people as outta road fren,cum a u yard an as u an dem have 2 likkle words, u house narsty an u pop dung an cant pay bills, kmt, everybidy mother use to tell dem pickney bout fren, stop keep fren wah mi tell u bout fren, so here is the reason why, jus my opinion

1. This is a lie the lady is a clean freak nothing more than issa friend she fall out with and dem post her cah she no hold her mouth for nobody and quick with her hands, ppl love mess wid ppl too much main and she hardly go out anymore so how she mek it yahso and all a talk whe she work smh ‍♂️

2. Even though your delivery seems to make light of your point (not sure if that was you intention), fun and jokes aside, I completely understand what you are saying.

4. Why plan up & send ppl to her yard to disgrace her? Pretty sure she didn’t intend to tell anyone u guys used to hang although u disliked her. Give her a break already.

5. Why plan up & send ppl to her yard to disgrace her? Pretty sure she didn’t intend to tell anyone u guys used to hang although u disliked her. Give her a break already.

6. Big woman thing now. Why unno dirty, germs always do this. Help her clean it or leave. Don’t embarrass people like this my posting a pic, it no right. Memba say a crotches you did want dats why you end up a har place. How unno low so? U go in and it no look right jus say my girl mi a bounce. We talk.dats why me say me no like rass people. Unno too wicked man.

7. Ha ha is a good thing seh a Di furniture dem alone yuh see a galong bad, suppose yuh did see any likkle thing fi call social services or police, at least now she knows you can’t be trusted and we know she a good gal because yuh stake out har house looking for a fault and a only the furniture dem alone yuh coulda find fault Inna. go Goodie.

8. All dem thing yah, what do u gain from doing something like this to the young lady?? That’s why crime can stop.. if a my family u did this to and mi know, yu get a bloodklaat naaw look lick inna yu face knock the fcuk out

9. The BITCH that sent this in need a clawt cross yu face wid a 2×4. You sit and sneak a picture, then send it in like is a man a do it. BITCH you are lame for this. I can bet you are laughing in that woman’s face, you low life piece of shit

10. This man is upset because probably the girl neva let off. You are a low down dirty excuse of a man. Leave the girl and let her strive. Even if she lives in an attic, at least she has somewhere to call home for she and her child. Food is something that you eventually pass out. If she were hungry and you could afford it why not buy it for her without you telling john public. Yuh muma raised a he she. You are definately not a very nice person. Don’t make a mockery of someone because they are struggling, because, sometimes going through these hardship motives ones to do better. Go and hide under a pebble you ass hole. You thought by sending in this person she would have been ridicule, but people have sense and saw your venom. The last laugh is on you. Hahaha haha. ….. how does it feel looser? ?

11. Such a violation. Even fambly love do this, love invite dem self to your place to see how you living, fi compare themself to you. Some ppl heart dark af.

12. Eff cratches feelings u a carry me no rate diss..but eff ad truth gal go fix up u tings..for too long me a go a farin n when me see some a unnu cindition…it wa shampoo n repair..some a dem live like chink pon sponge mattress..n nassy AF..it sick joncro stomach..u have fe really a wonda a dis fada???..me bah lie..some a dem dress no pussfoot n live like cockroach inna sewage..me no use to it n caaa subscribe to it…nuff a d farin livers shock me to claat..me caa live so all when me live inna outside pit latrine a country..all morasse to rass a grow ina dem bathroom..u tink a dutty gully a Jamaica…I have never seen nutten like dis..betta dem tek voluntary deportation n give some ppl a Jamaica a chance..maybe a depression n dem mad or summen but it shock u system when u look pon some a dem living condition..it no pretty a bbc..

13. Some a unnu gangrene no wa chat d truth hence when unnu c say ppl a talk truth unnu put thumbs dung…u can always knoe d mongrel dem whey live like pit tailet a farrin.unnu dunce n illiterate n caa tek tellins..go fix unnu nassy dutty tinkin life a farin n ge some real ppl a life…come offa JMG ..nobody no rate unnu bout ya r else unnu story would’nt post..tek costructive criticism unda unnu bumbo n fix up unnu self..fuckin eediot..unnu deh a d land a oppurtunity d free n d brave..unnu a waste time..go kill unnu self..unnu waa waaa flush..n b no more..unnu is a load a shit..gweh

1. Mi glad bag buss weh to PC.

FOOL FOOL Sender you see how fire work? Low people and mind you own bout criticism. Bout pit tOOILET, Move from yaso, you post well get shit up! HAA

YUH VIOLATION nah work so go and find you mumma big hole fi dive inna and try born again.

14. @1.10am

If you go to Saudia Arabia; Dubai; China etc, you will find people living under poverty. Being poor is not a disgrace. AMERICA IS NOT ONLY FOR THE RICH.some IMMIGRANTS WHO WENT THERE STARTED OUT WITH $1.00 In their pockets and through hard work or lunch, ended up being millionairs.
    You yourself sounds as if you started out in poverty, but through buck up, you might now have a little financial security, be grateful. Ask yourself, what you or your parents or man did to acquire what you now have. Remember, jamaica is or was not a rich country, most people were in the ghettos because they were poor. Give thanks for the ability to travel to country’s like USA; Canada and England, persons were able to go there to make life easier for those left back home. Do you, with your delusional self think that they all made money the legal way? Do you know how many had to be put up by friends and family until they could see their way through? Life is not easy, and it is going to get worst. Just pray for good health because that is what will make the struggle easier.
    So don’t come hype up yourself because a person is struggling and you might be doing a little benter. Sickness Lick you tomorrow, and I guarantee you would gladly change place with this person. Money is not everything. Money only allows you to live easier. Look there, from what you post, you would want us to believe that you yourself are financially secure , but, you’re not happy (smile) because if you were, you would not have come across as someone so vile. ? WE’RE YOU DIPPED?