WHO PAN DI WALL DIS PICHO MADDING?

0 thoughts on “WHO PAN DI WALL DIS PICHO MADDING?

1. Good morning one and all mi know it early but why my gaydar up fi di good up babaydaddy,him look like a swim around.

2. 3 years later you’re still a Baby Momma, step ya game up beef pattie THOT! baby mother a wife does not make!

3. Morning JMG peeps…all the peepers,lol.
    Me did think is mother and child inna de picture! other than that :sup2:

4. A mus ugly shawty shi a try mad. She an Shawtie love mine man. Shotta come a merica wid papers an neva wuk a day

5. She needs to stop. She was just bawling on monday how she can’t believe, after all she does for him he go breed the girl in Brownsville. She’s doing this out of shame. Poor soul, FYI Trica, a pregnant woman is the least of your problems. Brace yourself, and draw for God, the waters of your life about to get real interesting.

6. Ah heels she have on dem deh pan the same height hehehe him look like a Likkle BWOY but there 4 yrs apart lol dem say love is love but mi nuh know if mi want anybody younger than me enuh cah mi young already and nuh young BWOY can’t help mi ah Rass

7. Met we need a “delusional fool” of the year category for these dancehall idiots. She’s right she loves him no matter what, cause she dont stop beg him not to leave her because the pregnant girl stay running him from her house and him don’t stop put him friend to call the pregnant girl and beg fi him. He told the girl Trica is him SISTER, until the girl found out other wise. So there miss Trendy, you are trending but the other thing coming is much more than your hype, lying self!

8. Met, him breed another gyal fi true ?? mi nah believe dat ….and how the other gyal nah know him track record …she must not be a dancehall person i guess… cus which eeediat gyal besides tricia go have shatta breed dem when him no get one penny to him name ? Well tricia you stay mining yuh likkel pickney shatta …babymadda are a dime a dozen these days …
    wifey on paper is the real deal sweetie …but nah fret maybe yuh can claim him pon yuh taxes ….

9. Not everyone is a dancehall person. The girl met him through one of her co workers, who is his cousin. When the girl realised he was a waste she comfronted and told him to be gone she will let him know through his cousin when the baby arrives in three months but he does not wish to do so he begs her every day.Trica knows this but like all the other idiots of dancehalll, she is trying to prove she is the better woman.

1. Lordy …. Wan big mixup ting …. Well that’s what these duncehall ppl get when dem no have no ambition and effed up priorities …..

10. OMG LOOK HOW TRICIA PRETTY AND IS A NICE PERSON SHE DOESN’T DESERVE THIS BUT WHEN YOU LOVE AND UP WITH CARELESS MAN DEM TINGS DEH REACH YOU!! AFTER THE GYAL TEK CARE OF YUH AND SHE ALSO LET YOU LIVE GOOD ETC,ETC THIS IS THE PAYBACK SHE GET! A SLAP IN THE FACE MY GOD !

11. Ah mus hype she ah look offa di Wall. My gurl nuh worry yuhself bout oba yah an gwaan hug up di likkle iggle jubbie bwoy…wid him face clean like baby batty…:travel

12. A wah happen to this low self esteem women & har fresh out a diaper baby boy, weh nuh have d self confidence fi realize seh a full time now woman fi tap tek dem hard earn money & mine man? Nobody nuh grudge yuh & yuh higher purchase cocky!!!! Lady love should be free from the heart, & should not come with a price tag, what u have there is not real love! U were on d wall 3 years ago & u were getting bun & 3 years after u r still getting bun, so what have u accomplished? r u any closer to being respected by this man? or to get d ring? It bun mi fi all har friend up top bout imagine how she tek care a him, tek care a mi raas!!! Unuh waan smaddy lick some sense inna 2 a unuh, unuh stay deh & nuh see seh dem young bwoy yah nuh want unuh dem only want unuh money & use unuh, his body might be there but his mind might be else where.