WHO NAME MR CONCERT?

16 thoughts on “WHO NAME MR CONCERT?

1. Wtf is this supposed to mean? Weh yuh seh, lisa hav a new love name mr. Concert? Lmao weh yuh ah seh senda!? Lisa hav ah publicist now it seem….den ah send out press release…but seriously wtf are you trying to tell us?

2. if I laugh today a di upscale war wen diane se she blend wey cuban from tashline and cook him wey wid the grung food with pop chow

3. sum argument on ig wen one upscale tell the other one se she cant cook she boil roast breadfruit lisa allegedly blend juice fi rico and a it did ole him roun a har yard it met it look like the juice thick bad it hold d man

4. Lisa no body gives a f**k bout you and your tired pussyyyy friendss then thats only good fi guh party an f**k all the party man then…stop sending in story of yuh self with yuh tuffff man body and boring story,bitch bye ✌✌

5. Lol @lame lame lame them boring but u mek it ur duty fi come comment like lisa and her friend dem ah mad yuh lol bitch move up.

6. Even after the explanation of this nonsense story sender. I still ask is Lisa a man? It looks like a man and only Good can tell me it’s not. If you are a woman Lisa I’m going to see your school pics with your ponytail and dress but if I’m right you will have a fresh hair cut and bow tie lmao :salahkamar