WHO A DI WIFE?

Shanice or karizma ah di wife?? karizma is a pass round donkey and shanice pass nuh pretty face. you deh pon 2 woman page to pu***t an Yuh deh behind bars you ah di Mon to r**s. ah weh dis Mon dwrcl, you have them head ah spin like globe. Ku dem to bout them ah promote bwoy weh deh ah jail weh is dem Mon hehe O-0

Screenshot_2015-12-17-13-04-25

Screenshot_2015-12-17-13-04-32

Screenshot_2015-12-17-13-04-35

Screenshot_2015-12-17-13-14-59

Screenshot_2015-12-17-13-15-01

Screenshot_2015-12-17-13-15-33

9 thoughts on “WHO A DI WIFE?

1. Sender get a life. U go pon di girl ig go tek off a picture thats 52 weeks old. No man a u a di real stalker. One wish him happy bday last year and one this yr. Whats ur point

2. Gdmrng met just want to wish u a very happy holiday an God richness blessings so fulljoy di festive season u page kp mi entertained at work tank u fi dat.
    an fi dem pple yah in dis storey girl seh her man wealthy dwl mi naw look gurrrllll pleeeeeeeze by Felicia

3. Is it just me or do this bwoy look happier wid the last gal the first gal look like she just push har self in the bwoy pic morning met and metters

4. I heard shanice put up a pic of him recently and took it down because karizma own did up deh hehe heard it tru do grapevine

5. Seems to me like Karisma is the wifey… I see his family own up Karisma and I think she live with homeboy… So ye

6. This is funny Fabe scammer u reach far. First and foremost since Fabe deh with niqua mi did a f**k him. Raw. This nigga run y’all bitches heads with his fake scam money and unnuh get wet lmao. Tell Fabe stop eating side bitches pussy. Lmaoo his buddy not even the good though. Lmao it’s skinny but long. He just have An Image but chat his cousin kash like. Dog. Karisma u funny.

7. another thing a girl names nah blanco with her ill shape say claiming fabe lmao bitch sit ya ass down because you not even that type u look regular. you a man clown to have man innah your car ah pick up next6 gyal . fabe was just using you. dummy bout nah _ blanco this yankee bitch need to sit dowwn lml all look dumb for some boy thats never coming home .