WHAT FOWLIE AND BRENT HAVE NOW?

11 thoughts on “WHAT FOWLIE AND BRENT HAVE NOW?

1. Exactly them nuh learn nuh worry them soon mek news by killing them one another, no wonder they live bad, dem live in nastiness and full a dirty sin. yes we all sin but them yah sin a more than sin.

1. Fowley have full blown aids and because the medicine him a tek too strong him a cuss everybody . Fowley hate people who inna betta position than him .

1. Yuh hear yuh self????? “Because the medicine him a tek too strong him a cuss everybody.” Sit and let that sink in! Well, I might be setting the bar too high for you, for if you said it, you believe it, so….!

2. Brent have aids too so what position is he better in Brent lives no fucking wear with just a social and get go no where Brent Tricia hate yuh

1. Yuh hear yuh self????? “Because the medicine him a tek too strong him a cuss everybody.” Sit and let that sink in! Well, I might be setting the bar too high for you, for if you said it, you believe it, so….!

3. Met mi convince fowley on his last days , the battyman just a walk and a mek pur problem, him and one man inna the shelter whey him live a war now .