This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
I AM NOW A FAN OF U GIRL…ME NEVER KNOW U HAVE DEM MEDZ DEH, PREACH IT TO DEM MAY B IF DEM SEE GIRL LIKE U A DO 9-5 DEM WI LEGGO D TIEFINGS N AS U SSAY STOP SEKKLE FI MEDIOCRITY!!!!
Blessings Met & fellow bloggers & peepers. As Belly always say each one matters so big up everyone especially the JMG men! GIrl i love your conscious talk, I hope it save someone from their illusions
I AM NOW A FAN OF U GIRL…ME NEVER KNOW U HAVE DEM MEDZ DEH, PREACH IT TO DEM MAY B IF DEM SEE GIRL LIKE U A DO 9-5 DEM WI LEGGO D TIEFINGS N AS U SSAY STOP SEKKLE FI MEDIOCRITY!!!!
Kim mi nawh lie a true word dem deh… Question: a apple and di gang yawh dash wata pon?
Hammer on Nail head…a mell Jadion and Apple in the mix.
a milion gun salute fi dat kim
truer words have never been spoken.
mi always like di tings dem weh kim and dougie post. wedda dem practise weh dem preach is a different story, but dem always talk sense
Boy a lot of first for m today KP mi like u medz a real talk that

Blessings Met & fellow bloggers & peepers. As Belly always say each one matters so big up everyone especially the JMG men! GIrl i love your conscious talk, I hope it save someone from their illusions
Good morning JMG, that envy no man speech deh need to be on a T-shirt and mandate some a dem to wear it.
She n sweets dem nuh deal again? Wah happen to the trio?
a wonder if apple a read this like how she deh pan jmg so often.
Who’s shit got repo because the man take it back Kim ? Come on don’t dash words call names