WANTED FI TEEFING ROUND ROBIN MONEY

14 thoughts on “WANTED FI TEEFING ROUND ROBIN MONEY

1. :ngakak After all, NY rent is very expensive, not to mention food. I cannot laugh any more, Dem people yah a real sample.

2. STOP TELL F**G LIE NESSA AND YUH FRIEND DEM PEOPLE HEAR ME OUT I HAVE OPERATING A ROUND ROBIN @ XPRESSIONSCLUB OVER THE PAST 2 YEARS NOW IT’S ALWAYS BEING A STRUGGLE TO DEAL WITH PEOPLE LIKE THESE FIRST AND FOREMOST TO OPERATE SYSTEM LIKE THIS AIN’T EASY CAUSE PEOPLE INTENT TO GET THERE DRAW AND DON’T WANT TO THROW BACK THE MONEY SO THAT THE OTHER CAN GET THERE DRAW HOW EVER I TOLD @n3ssa_bling_31 THAT PEOPLE OWE ME A OUT STANDING BALANCE,I COULD DO LIKE HER AND BLAST A LOT OF PEOPLE THAT OWE ME FROM THE ROUND ROBIN WHICH YOU KNOW SOME OF THEM ALSO, I GAVE HER HALF OF HER MONEY AND TOLD GIVE GAVE ME SOME TIME LISTEN A ME NAME BOWTIE DON MI CAN’T HIDE….yuh get a trophy now

1. Question, Like most danchell men, They go dance and keep dance and don’t take care of their kids, SIR? Why you not taking care of your kids and a keep round robin?

3. A TRUE MR FRASS A TALK MET , ALL KIZZY OWE DEM ,SHE AND HAR MAN ,AMY, ETC. ALL WHO KEEP FROM WEH DAY DONT PAY DEM HAND , MET MR FRASS NAH TIEF , HIM LIKE GO OUT ,HIM LIKE DRIVE HIM AND HIM SON

4. BOW CAT NESSA LEAVE THE MAN ALONE, U WANT A NEXT BOX , SADAMITE GAL, U WILL GET A NEXT BOX , JUST CHILL U WORK THERE U KNOW ,THE PEOPLE OWE THEM HAND ,NASTY GAL HOLD U SPACE U GET HYPE FROM U A TEK THE GAL WEH A MEK U BATHE , U LOVE RUB PUSSY DUTTY GAL, MR FRASS WILL PAY U WHEN THEY PAY HIM.

1. Rubbing p****y doesnt have anything to do with the fact that the man owe her an him out a road an a floss suh him seh….him fi pay the girl…unu too unfair. She was rubbing p****y when she enter the Round Robin! It wasn’t a big deal then why now? True yuh fren owe now? Or is it because you nuh get fi rub yuh lip pan it,yuh vex. I don’t know this girl, I see her but fair is fair….pay the girl her money….ah should ah my money.
      Ah suh unusual buck pocket boy expect first guh round an tek woman money…..unu careless and wutless

5. Why Nessa nuh siddung met they all be at the same club every single night she’s the bartender there and mr frass is always there he can’t hide why she acting like he hiding from her ppl wicked u see ! A so dem dancehall ppl ya stay love throw pardna and don’t like to pay back when they get them draw ! Leave mr frass alone if him wa keep roun robin suh wa ??? Kmt ppl are so stupid ! Nessa u fi Gweh kmt knowings u a look ??? Ole jancrow

6. Dis f*****g bwoy is a teef….ah him a teef di money, di people dem nuh owe him. Him deh a NY ah seh him a mine woman ah LA, ah pay rent and light and such. Ah mussi she ah get the people money. Him also a teef people money fi finish pay for the BMW….him sick. A woman class him up in deh one night fi fi Har own. Another thing alot of the dates were his own, he had people fronting for him…..you too teef bwoy pay di people dem