VEN THIS IS WICKED

Why ven wicked so the girl start her little cream business and involve ven now because the girl shit start take off s*ck hood mine man ven weh start make cream for her sell with her money hungry mine man self ven wicked cause the girl take her like family but kimmy fi get it cause frass did wah her about ven and how ven caah keep fren cause she badmind and f** up cause he a lick food out a the girl kids nuh ven god nah sleep buy f**k stinking p**y ven weh give weh yo kids them like pu** kitten you a wicked god will deal with you devil wicked mine man ven… kimmy a savage doh cause she go right under ven pic go comment ven you is a wicked

18 thoughts on “VEN THIS IS WICKED

1. A good fi Kimmi yes what a day!!!!!!! when the Ven did a dun dolly pon instagram you were her pillow of strength now look yah now a wah really cause this. PS the pie is big enuh fi everybody fi share ain’t Marlene selling bleaching creme too. KMT unu a add to the self destruction of our black race and a fight over bleaching creme rights kmt. A Good

2. Wow ven, that’s BAD…. NAH THAT REALLLLLLLLLLLYYYYYYYY BAD, THATS NOT NICE KIMMY YUH DONT DO THINGS KIKE THAG KIMMY BLESS UP HUNNI WHAT FOR YOU NO ONE CAN STOP MEMBA MI TELL U DAT, AND SURW NOT WICKED HEART VEN

3. But Ven deh back wid KWESI suh weh kimmie expect shi affi have money fi gi him VeN a evil long time f**king low self esteem old bitch after Kwesi and Dolly duh you suh bad you really guh tek back Kwesi and a thief the gyal CREME money fi mine man

4. mine man nuh cheap, worse wen di man have expensive taste fi Gucci headbands so him can walk round looking like a fashionable obeah man

5. I don’t condone bleaching but the fact is, it’s ur FRIEND business. Ven u is wicked! Kimmie have yuh back through anything. U already a do hair, this is her full time business. Mi fraid a u Ven. All fi mine crawny batty man

6. Omg ven really me shame a you.. ven stop it it’s not a good look kimmy need to eat bread too not u alone @kimmy please don’t cuss her love pray for her it seems as if it runs in the family cause ROCHELLE BORROW BLACKIE money and don’t pay her back , smh Rochelle u wicked bad my girl me look pon u different pay the girl har 1,000 u think god a sleep Rochelle????

7. I guess Ben remove Kim comments! People really take chances buying creams not apples or ma made chemist, you can fight over bleach

8. Skysexclips if a so she name a sell bleaching cream to kmt. as 1 start sell hair,everybody start sell hair… now a bleaching cream

9. VEN IS EVIL BITCH FROM WHEN SHE TRY DOLLY OVER HAR OWN MAN. KIMMY A GOOD FI YOU TO. YOU YOU ALWAYS HAVE VEN BACK AN LOOK HOW SHE SHIT PON YOU NOW SMH

10. Ven too f**kin bad mind u think a nobody fault mek u come outa u house 3 and 4:00 clock and loose all a u customer Dem and turn on u owna friend and start sell bleaching cream girl u nuh see say a backwards u ago u went from a $120 sew in to $30 a jar cream but u affi do it still cause u affi mine u lickle young boy them poor u that’s why u caan keep nuh friend long cause u bad mind them

11. Kimmy need to done r wicked wicked wicked An dash out har business bad mind the gal N the girl pregnant at it OMG

12. Omg. It’s true . Ven lost all her customers because dem so unprofessional and tacky. Ven is so wicked. She wants to run Kimmie foot red because of $30 bleaching cream. Omg . Ven youre too evil. Is the same way you call police pon Fowly and look him up. Your day is coming. Trust me!

13. When yuh see things like this yuh affi laugh! But kimmie a good fi yuh. Look how yuh buy out the whole a ven arguement them all when yuh know she wrong and all malice people fi har. But only friend know yuh business so only them can theif it dwfl