UPSCALE WAR PART 2

Good day met this girl name Dian upscale act like she happy with starbwoy nick when a lando hotta fire she want poor starbwoy nick real country man all dian do is f**k pon him she seh lando c*cky big she luv him an nick c*cky small now she an her friend tashnie a go at it weh give her a bust Dian a look a hype

1A

1B

1C-Optimized

45 thoughts on “UPSCALE WAR PART 2

1. Mawning Met and hevrybaddy helse…Di bwoy dung a battam nuh look three bad…if di cocky tick like di eye brow dem mi wudnt stop fck him neidah!….

2. Booomb All dat and yuh can spell “ole” SMH people witless bad in 2015 bout beat woman plus use Ihsis like its some benchmark for something good. Go back to school Dian girl and mine yuh lose yuh life. In this festive season yuh hear.

3. Dian a idiot a long time she a f**k nick fren but nick deserve it cuz imma dog shit.dian u have u pickney them come out a them ray ray life and finish u school .u deh wid a bag a fren set u life together

4. Dian walk an f**k pon nick like wah right now she a mine lando hotta fire no ambition she all turn scammed own she wah be like Apple so bad

5. Dian walk an **ck pon nick like right now she a mine lando hotta fire no ambition she all turn scamma now she wah be like Apple so bad

6. I don’t understand how Dian is a nurse and in school studying for her R.N. But can’t put together a proper sentence.

1. come een like schooling caan help some ah dem….i have a friend with a masters degree…go school upon school and she can’t spell if her life depended on it…like what kinda grade dem get inna english class…its crazy

7. Dian Tashine dun u.. The life these bitvhes paint for social media is crazy!! Stop doing credit card fraud n go study. U wack u buy all this shoes n don’t wear them or look good in them u only 26/27 u look 35 never know u was so young..

8. met stop ek tashine mek multiple comments lmfaoooo up to now me not even know weh dem 2 dunce bat ya really a war bout like really tho

9. Dian you just nasty, how you fi live with nick and a f*ck Lando Bronx community cocky too. But wait a minute don’t he live with him woman. You wasn’t frade she beat you up Ina Selfie Tuesday.

10. Saw the entire 100 post Diane made last night and all I can say is filed a young lady weh Inna nursing school soon Dunn u can’t spell first save a patient lifeforms thing English is not part of requirement. But MI believe most a we I say but tashine she badmind and stay bad first Tru wide the plastic hair and retarded lean batty. But members say ur friend/tasHine ex sister in law Stacy/something also stay very bad too wide the long breast and hippo batty too. And them both barrow apple bag.. but MI never know tasHine did tunn big teef too

1. To how u fren dish it out u not only dont have ambiton…under desso rub right out u haffi a trade man like a u name wall street

1. Crosses Dian, nuh address Metty nuh time again inna yuh cesspool life. Di mileage pon yuh front nuh look good. Guh wish fi ah good life and ah new front…:travel

11. Met I don’t think that is Dian she could never be so bright u just repost what she post.smh u should ask if she have a job. And she is not an RN she Inna school from the year a nought .what she must do try get out of keeping with the Kardashian and settle herself .boy these ppl sell them soul for some knowings

12. Dian you are sleeping with Lando and have been for a very long time .. Lando sells your scammer goods for you .. So stop

13. Hol on now waait, how old dem seh dis woman is?? AHHHH FUGGGGGHIN LIE bout 20 anything, 40odd cruff dat. My ole eye dem mussi ah see blurry cuz dat face no look 20 anything.

I don’t beleive it.

14. Even a child with F and DD (grades) can still be a nurse. Its like going to school for a trade. They teach you what you suppose to do at the hospital. Don’t let these dumb bitches fool y’all.

15. Dian you know that everything velvet said was true. You are f*cking Lando, plus you did pay for his green& white party and you go dash Wea the belly fi him. By the way did you pay fi him party next week yet. You really don’t have no ambition.

1. Go manage tashine nuh …cause she cramp and paralyze yuh and it so sticky yah nung u goodly wish u neva have a friend doe?

16. This really turns my stomach to the “T”. Tashine or whatever u name. U are no f-ing friend! I would never in a million years tell none of my friend’s business the way u did. It’s much easier to just cut a person off and never deal with them again. U couldn’t wait to spill the beans. I mean all her personal business. And just an FYI, please tell ur faggot boyfriend to stay off my phone and out of my in boxes. I should really send in all his bs that he tells me and all the way he describes u guys “relationshit” to MET so u can really calm ur naïve never come see ass down. Darling u are way too “hype” Lmao. Like they stated above stop put up the man pic & take it down. Furthermore he’s not posting u. U damn man clown. Frighten nuh fu*k. U even went as far as to include his name into your’s. Ha ha ha! What are y’all like some Instagram husand & wife? I can’t! Y’all disgust me. grown ass women acting like swamp rats. Dian, it doesn’t look good on ur part either. All that posting for what? U have some serious time on your hands woman. Go find something do. Boy this minding man ting a get way outta hand with these desperate bats. Like I just don’t get it. Lando though? He tries to holla at everything. These niggas ain’t got no standards & y’all broads are even worst. And stop telling MET what to do with her site. U luddy. damn duppy bat dem

1. me love how u give it to tashine cuz d way pony hype can dismiss any argument wid fi r name me shock dis gal feel like she a smaddy bout velvetupscalehype like dat mek any sense ? lmfaoooo TASHINE u dunce like wow ! ALL rico spose to a dead wid laugh ya now an a flash him bangle dem woiiii !!!!

17. MET WAT CRAMP N PARALYZE THIS ,THIS IS MORE THAN DISGRACE CUZ MI TINK DIAN N NICK WAS A GOOD CASE GOING ON BUT MI IN SHOCK NOW. WAIT DEH MET MEK MI TELL YUH DIS LANDO HIM NUH WANT DIANA HIM LUV TEK WOMAN TINGS NYAM OUT DEM FRONT POCKET TILL IT DUN JUST LIKE HE DID TINA ,DEN HIM MOVE ON TO SOMETHING ELSE BUT AT ONE POINT MI TINK A DI FAT ONE FROM DWN SCALE HIM A PONG NOW TO FIND OUT IT’S DIANA OH MY,DEM NEW NAME FI DI YEAR IS THE F**K BOX DWN SCALE CREW ,GIVE IT TO DEM VELVET DEM UGLY BITCHES DNT FIT YOU YUH TOO NICE FI DEM RETCH YAH .

18. what i fail to overstand is why is DIAN arguing with met ! DIAN its all over instagram so whats your beef miss? u need fi go siddung u mix wid dutty germms people and end up inna battyole u did wa likkle hype well here it is now bitch IT IS HERE AND NOT GOING NO WHERE .. u know me did kinda rate lando hatta fire me think him did start link up wid dem man deh up a 241 and a do a likkle ting but me realize him is ntn but a worthless piece a womanizer LANDO LOOK HOW U BIG N STRANG ah u fi a carry u household woman no fi a mind u my yute a weh di bc dis !!! mi shame ah yuh LANDO think u a did smaddy .. u r a piece a shit .. DIAN come offa d ppl dem website wid u bullshit u fckn asshole go cuss tashine and low met y’ere

19. Dwl dwl listen guys ….it was Stacey first start f**k lando fi get a buss Inna dancehall….member before har babyfada get lock up only time she come out is when apple carry har out…Inna apple hand me dwns..Now every minute she stand up a dance with pure cheap clothes ..then the fat one start f**k wid lando too after she f**k Kingston fi har papers ….Now true Dian want a buss too she run go take up lando…and a mine him. Weh day Mi see Stacey Inna one dance …she all cover up the tattoo wid har babyfada name pon her back….pure f**k she f*k for clothes and shoes. Anyways tashine you not better than Dian…the whole crew need some pussy principles…unno bloodclacct sad bad. Gwaan like dancehall is unno life. The new name f**k out downscale barbies

20. Dian.. dutty nasty gal Bronx f**k box met a the wrong one bitch , bout nasty site who nasty like you ?????? Stop mine man fi f**k you lmaooo u foot big like baby elephant dwl Undercover whore stop , hide you Pinckney den fi please nick and stop lie bout bae buy u this and that lies lies :ngakak :malu :ngakak gal how u so salt fi young gal ???? No Man U need Jesus gal… you pussy cold bad like the North Pole :berduka :berduka you pussy wutlesss bad is pure cruff it attract :marah :marah

21. Sticky on Lando, no money this Year. You have to tek you party to KMC. All that hype and don’t own nothing inna Farrin but shoes and clothes.

22. Morning Met…
    But this is too much now! Lando took his closet from under Zeco bed n move it to Tina Jetset apartment. Lando for all the scamming you n these girls doing u still don’t have anything in America but shoes? because is our HnM u wear imagine u came to America when it was good, and the twin towers fall n rebuilt and you are still in the same position. U run from Boston come to Ny and the other day I heard that u were telling people u were moving to Florida, what happened now the girl a Florida run u? How much state u plan to run to again? Lando u hungry like dog. Stop hype because the people them close to you know the truth n telling them frens them tired of you now. For a man that f**k so much woman how comes you have nothing in life. You always put up old pictures of your kids tell the world that u don’t take care of your kids because if u did why u can’t post recent pics. I feel sorry for you God knows. Internet is a big liar so don’t think everyone believes your lifestyle I heard you can’t even pay for the truck u driving so Dian can’t help u with all that scamming? Lando a better u go back home because not even the big cocky that they claim u have can’t help u to give u a greencard? No man it sticky pon you.You walk n f**k every girl for things and still don’t have anything cause u f**king for name brand shoes only. Feds drawing all the scammers in one by one so don’t be suprised when they cuff u n Dian together. You on the scamming list too so don’t act like all them watches u were on ig selling was something you bought. Remember u post video in store shopping for your party last year tell the people them is people credit card you n Dian was using that day. Let’s see where u go this year hopefully the feds don’t cuff by then. Remember u dint have a house home so if I was you I would stop hype off of nothing.

23. Mi can’t understand dance hall people. Dem pass round cocky like dem a play pass round donkey. Nuh dance hall man can Eva get my good good. Dem young gyal yah need Fi stop mine man! Unno need some ambition.

24. Yes dian mi know seh nick buddy small it fi deh pon a dwarf so idk weh all di hype is about him fi get bun yes all ah try fi friend tommy weh work ah ups girl….nick u fi go siddung u is a young bwoy & yuh head side & head middle done ah nyam out dats y him bald off him head since him use to drive di acura tl….

25. I don’t believe half of what tashine is saying n dian u are such a pretty girl better u stay with nick although nick himself is not innocent u are better than to deh with lando