TWINNY GET A BEATING

18 thoughts on “TWINNY GET A BEATING

1. Add woop an out ah dance the next night! When people get dem ass whooped dem caan touch road for days or weeks. . Dat wasn’t ah beating. Yuh waan see ah beating.
      Ah bet dah woman dah nuh try dem ting deh wid some other gal ah bronx she would be fucked up….straight

1. Two old woman fighting for what, share the woman can’t share with Opal in peace and harmony, what was the cause of the fight?

1. According to what I know she and Twinny never had a problem.. Over a year ago Twinny was in the company of a woman who this woman in the “blue duster” nuh like. That is what the issue is. The woman in the blue duster is a bully. If it was some other woman she would ah get ah beating inna dat place.. She tel set pon Twinny cause she think ah weak fence but ah dem people wi kill yuh.
    To me a badmine cause you and Twinny nuh have anything.None Ah wi bout yah nuh rich, because Twinny carry herself a certain way yuh have certain people badmine yuh go dat. Ah nuff ah dem out deh stay so. “Blue Duster” is one of dem.

2. After all these years opal friend Nickeypeach finally get a ram party the party was too full she should keep herself in a Conner she run go stand up with her queens friends that don’t like her none of them couldn’t help her fight

1. People stand up where they choose! She fi try dat wow some gal bout yah….Jady would ah get hurt bout yah…..stright. Duppy know who fi frighten Miss Jody belive you me

3. So wait these big careless gal woman still a fight like dem in elementary school
    Low life at dem best twinny to lock her up fe lick her the lady a big woman and can do what she want how dare her badmind a kill her I hate when these grown duty bungle dem bout dem a lick big people fe look attention shame on you low life gal lady it’s ain’t cute twinny you can’t beat her lock up her rass she too bright bout lick nonsense mek she go whay if what I am hearing through who you talk to gal bright discipline her she know who to try that with

4. Is THIS a dance? Why dis WOMAN dress look LIKE yard frock.. wonder if dem did laff Offa the shift NO EXCUSE NO YARD PPL NO Tan so don’t care if a bran name it wAnt a dash a SOMETHING u gone fight di GIRL. Lock up her RASS.

5. I will never understand…we claim “these people” have no class and them nuh fi gwan suh but we have no issue watching them fight and carry on…if someone gets badly hurt or worse killed everyone then askin how people juss stan up anna watch …society will really never get any better. We say we need to do better, but when given the chance we never actually do better.

6. Lol I was there an could video it but cho it was too big careless gal ah fight Suh mi nuh bada.. dis gal give opal some rass tump all the wig tear offtan ah unu yard Mon an let decent hard-working people enjoy their break from work kmt..