TRAVIS SHE SEH SHE CANT LEAVE HER MAN FI SOFTNESS

Travis trying to play me for a fool telling me to leave my man when he’s still living with his baby mother he think the little money he’s sending me is everything he’s not even a man because his di*k is soft it can’t even stand up for 5 minutes I’m tired of all this baby mother drama. These man are asshole trying to play me like a fool I’m so over this f**k you travis.

6 thoughts on “TRAVIS SHE SEH SHE CANT LEAVE HER MAN FI SOFTNESS

1. Travis nuh look good u. Nuh tan wid nuh casket cocky man u. A dus wah day mi draw dung di man mi want wid all di right parts and attachments and send it inna di universe… doh look, get u waah hawd cocky man whey all 3 roun yuh still a f**k. Good hood. soft hood man insecure tuh.

2. Sender u can fool some of the ppl only some of the time.Persons who pay keen attention to your hidden sentiments will see the real true facts in ur utterances…namely that it is THE Little MONEY n NOT the soft buddy is the issue.Nutten more than the yute a invest more Inna his baby mother n this is the”drama” to which u can’t stand for.

We know this because is never now him have babymom n if you willing fi talk chuet ,from di first night yuh put di buddy Inna yuh mouth it did soft…n no matter how u gaggle ,lick,suck ,swipe..it never did a cooperate…so yes u been knowing bout softhood Travis but u STILL Tek him n di lil money so why try trick di Metters like is a all of a sudden ting n yuh a Saint!!?? Some a unno BBC ooman too frigging ungrateful n backbiting cuz why expose di yute who was taking care of u with the lil money n soft buddy :batabig :marah :hoax2 :malu2

PS: unno make sure tell sender don’t come for me.. I’m not at work,so unno done know what dat mean,plus I haven’t lost my touch …just never been a see certain posts like these fi draw me out n blast unno fcukery!