THIRSTY KWESI

MI SI SMADDY COMMENT HOW DOLLY TINGS BETTER DAN VEN ETC…………I WAS HOLDING THIS TILL DI APPROPRIATE TIME……….. HI KWESI………HI DOLLY………..YOUR MILK IS NOT FULLY WHITE MY LOVE
kwesi2_0kwesi_0

64 thoughts on “THIRSTY KWESI

1. Lol DOLLY know har man goes down in eeeeverybody’s DM dat nah phase har… These girls like when a man show dem up, that’s all matters to dem and me nah lie a she alone me ever see him own up, all him IG default pic is both of them kissing so in this case DOLLY winning sendah.. Oh lawdyyy lawwwd

1. U birds are so dumb he owns her publicly so that gives him the right to disrespect her also by sliding into other chicks DM’s unnu self esteem need ladder rope n a harness I’m gonna make a clothing line with built in self worth n self respect cause Gucci n Burberry not giving u itches shit smfh

2. Helllo, is Tax Time . Him wah soMe ah di Tax Return. Him will All suck har Extra just fi get fi him cut. Profile pic at this time of the year rings a bell. Dwl. A man will Tatoo ur name and tell the next chick that’s his mother name. So stop it Dolly..Dem Bwoy yah nowadays no wah work. You no see half a dem Tunn battyman just fi stay ina fashion and be relevant.

3. Crumbsucker stfu! she’s known so why not hitch a wagon to her popularity. 5-10 years from now the results will show.

2. He is thirsty.. WYD tonite? in a DM.. That Bish shudda set him up mek battymon hold him an ram him inna him batty.
    Wack ass nigg….

3. These men are such assholes. Why hit on every woman what is that going to prove? I don’t know about anyone else but for me I find men that are loyal and respectful f**king sexy. Dese waste boys can go bend over and suck their own d***s. Dolly run the likkle boy and go get you a real man that can afford to take care of you. He needs u more than u need him.

4. Kwesi and him friend landolaunchaz only walk and use woman do dem things, it says a lot about you 2 sleep wth a bleach out boy wth clown wearing clothes/ no job. First off when bleach boys approach me I’m turn off, and ain’t nothing sexier than a man who has a real job.im convinced newyork dancehall have pure waste man/ woman / pass round trash

5. The man a inbox woman not man an y’all still a watch the ppl dem life u a act like the man say him want to f**k the woman or something if u notice the conversation its regular they ig friends unuh cah see that badmind get the best a unuh.

6. That girl look sick with her fake ass body if unuh notice the yute say she look scary u acting like the yute cah have female friends the man ask her fi her number cause him now the DM thing a mix up I would love to see the rest of the conversation up top cause that bitch a look a hype…

7. That person must be sick or going true sum personal thing her life him ask her if she ok an scary so wat that prove seh the yute a check up on his ig friend unuh always put things unuh y’all way wit unuh mix up self I see that chick like up the yute pics nuff time aready I would of tell her the same thing yes let’s bill a conversation off air cause this DM thing a rass mix up an I know more conversation is up top the bitch a try mash up the ppl dem love life wit her fake done out stay bad body.

8. The man ask her for the number because it seem like the bitch a go true sum personal shit Ina life him all say she scary so is must a reason the man reach out to the Bitch why it Afto be something bigger than that a hype the bitch a look make she guh suck out her mother an leave the yute along the bitch cah find a man an a try mash up ppl love life bout a sending conversation like the man say something wrong yute me rate u straight pussy to the thing sum man deh a road a DM Man U didn’t do shit wrong but next time jus gotto be careful cause theses bitches a lot hype theses days.

9. The man all a say let me see the new faces that fi show u that it’s a ig friend they bless up each other @ times why it Afto be something personal all now me nuh here the man say him wah F**k the Bitch or nothing him now DM a mix up that’s why him rather the bitch number but me happy him end the conversation cause him pick up seh she scary.

10. Kwesi u is a real fat gal..why u sit down pon di wall every day and comment pon u topics dem as anonymous and trace ppl..dem poor excuses fi women wey mek u sex dem need pepper inna dem hole b/c ur hole tek more dick than theirs.

11. Thanks for posting this MET..I read that Ven comment and did not take kindly to it…this doe have nothing fi do with Ven…its ages since mi nuh hear Ven a teef or scam…the lady wok hawd….as for the idiot who mek the comment Dolly a settle with this malnourished looking Poodle pon 2 legs…Ven did not so who really winning???? Big up yuh self Ven…if the man dem nuh add up subtract and cut….

1. Kwesi or a Dolly U R SUCH A BITCH N CHILDISH a NUFF NUFF MAN N WOMAN FUQ DOLLY it certainly didn’t do shit for them so chances are it won’t for u either BITCH

2. and she wash har pussy, tun it dung and got rid of the bad f**ck! YU POINT? Dolly go plunge out yu shitty pussc and come off a de board!
        God fling all a the ambition pon you sisters! you not even get a sip on you way out the womb.

1. so what she do wit the F**K.. exactly that cant go no wey.
          Like I said.. he still f**ked her tho
          And no I’m not Dolly. I’m just trolling

12. Why woman always try to mash up ppl love life wen they find out who the person woman is that bitch a wicked wen a person thirsty over a person u write that person daily an ever min an second an hour if u notice the conversation is way apart dates that bitch is a real mix up bitch I wish Kwesilaunchaz send in the rest of the conversation cause the Bitch jus sending a Likkle part fi try mix up the yute.

13. He is ugly and his dick is little af n stink he has a pull back ewwwww i dont understand how girls fall for him thats how you know they get fright over designer clothes smh

1. Come here pray tell us more u got drawn into the trap so a wha meck di hood smell n when u say likkle like 4 or 5 inches likkle u mean? Stop awhile man tawk to we, we serve tea :coffee: sit a bit rest u foot n run off u mouth WELCOME

14. Woman look the man on a daily basic him handsome an shape good nuh bloodclat an me here seh him can f**k good too so by him writing a bitch like that she fi thank god a man like him even look her way as a ig friend cause I know for dammm sure that Bitch a easy F**k for Kwesilaunchaz but if u notice no sexual talking nuh Ina it or nothing.

15. Nuh bwoy Gyal the man f**k babymother wife girlfriend a lot but me respect how him do him thing him know who real to the thing all does bitches label as a f**k that’s why unuh get live the man alone dutty mix up dancehall ppl.

16. These Launchazz love likes wanna f**k every social media females little boys be in everybody DM same way the one name squad Launchaz be in my friend DM and saying he’s not with his baby mom he’s single they all need to be exposed

17. Waste man dem all the launchaz dem every woman dem look some young pissy take boys weh look old as f**k all them do a teef and scam Met and look woman FI mine dem and kotch a woman yard some non progressive muthaf**kas batty boy dem dolly stop brag bout kwesi yuh ole shit up and all the gyal dem who f**k with a Launchaz boy ole shit up these boys just put on a show FI IG and Facebook dem bruk like dog and don’t have a place FI dem self

18. The last time I check the yute weh name Kwesilaunchaz don’t f**k local bitches so I don’t see the sense in the conversation of the guy being thirsty mix eh Jamaican need to stop use words y’all don’t know or have a meaning for unuh jus badmind the yute for no reason jus because a lot of y’all label as a f**k it bun unuh nastiness seh the yute a live an happy.

1. Hi hello it don’t get noooooooooooooooooo more local than Dolly cause that chick is as local as it get only time she see international a pon paper or the bloody Telly #faqumeantho bird mouth Kwesi go sit ur ass down somewhere kmft

19. A mi di tell you, launchaz crew only walk and teef and scam and kotch live wth 6 people in one place, then talk bout people badminda real woman want hard working man not scamma and teef, birds of a feather flock together

20. It so funny that I don’t see nothing wrong wit the conversation he had wen a person is thirsty the conversation would be looking like the person talking to they self wit no respond so wen dunce asss Jamaican like unuh a write an talk shit unuh talk wit sense jus because the yute write a female why it affi be something personal a lot of y’all that even a comment a sum Gyal weh the man use to all f**k an unuh Ina unuh rass feelings an feel seh unuh can take it out under the post yah now talk up the things cause a bar lie unuh tell pon the yute cause the last time me check no battyman cah point out Kwesilaunchaz dem man deh will slap a shat Ina any Pussy face weh diss unuh Eva take the time out an find out the yute background unuh live the yute don’t f**k unuh self wit the yute because of the way him look pretty an always clean he one serious person never judge a person by they looks cause all a unuh a internet chatta.

21. This bitch is hurt we can see it clear. Dead cuz him not leaving dolly lol for nobody. him love she bad check his page

22. Met mi no Di gal she have money fi tru she have two house a portmore she nuh mixup met plus she deh wid a don weh dem call notnice him over protected a she not even dance she go suh how comes har name over here suh this shocking plus she have a rich man a Farring weh nah leave har longtime mi hear seh nuff dancehall youth a look har cause she did deh wid a bowy weh name Whitemice mi har seh she buy him over 80 shoes it did stink suh she lef him cause a rumor but dem gal ya never inna mixup yet met an she shape good batty big inna real life nuff bad man look har but it look like she nave leave notnice

23. She like Kwesilaunchaz cause it’s more to that conversation I ain’t no fool jus because the man put up a pic on his profile wit him women an him make she Ina her feelings an a send in things to mash up the ppl dem love life but guess wat sweetie it didn’t work cause I know they not left in each other cause that’s all y’all female do wit unuh low key mix up self.

24. Met mi get the full story she nuh no di bowy har fren have a picture of him and she ask fi see the picture an wondering if a do same man di Fren screen shot the messages send inn dem gal ya never inna mixup she nuh need fi mash up no body life trust me I do them family suh all who a chat bout she send inn I just call har she don’t even no met site much less come off har name she not in danchall worst she nuh wah har man hear bout dem things ya mi see Keshia a write up bouth notnice stop call up the man name pon social media longtime dem deh tho met plus that person wanted uno ppl love mixup ppl name too much she not that type met mi a tell yuh mi met har last year a maxfiled when she and that same person met Everyman a look an cah seh hi that’s how serious the man tek har met

25. Is this the girl dolly did put up her photo the other day calling her big nose ugly bitch and don’t comment on her page? Then dolly took down the photo hours later! It looks like her

26. I realize every time a post goes up with this guy a lot of females run in to his defense .. I’m starting to think he sends the link to people and beg them to comment and tells them what to say. I find it really pathetic kwesi and people keep mentioning Dolly .. I find her very pathetic as well she looks silly as hell with this clown .. I mean I can tell it’s Kwesi gay lover commenting like who says a man shape good???? land we all know how dem love trace ! Kwesi you can’t fool us is ur boyfriends commenting .. I know dolly freaky like that maybe she likes to watch y’all fck .. That’s just my take on the situation
    Hi met 🙂

27. A big pussy VENTHEHAIRTECH_ a write up things cause the last time me check me here seh Kwesilaunchaz f**k out yh pussy an leave u wit no wall inside yh hole pussy so u a one a the mix up bitch weh run com over here a chat up yh things but guess VEN u have a local pussy so stay wit ur local lane u go around a beg an f**k fi money an a take man money fi fix yh car wit yh old pussy an u always talking bout u a yh own boss but always a look fi hand out ain’t shit classy bout u local
    Brooklyn bitch face fool a hair like monkey thank god fi make up u old Bitch u deserve a beating fi have the heart a com a write up things bout the hurt cause u all in ur feelings a that unuh always do wen a man done wit unuh rass unuh wah talk bad things so wat bout the good SMFH dutty low life Jamaican live yh life Kwesilaunchaz real thug stay focus yute.

28. An I can bit suck pussy buju all ina him feelings fi know seh a young yute a give it to him babymother over the years tell now knowing all Kwesilaunchaz will all go F**k him Gyal too enuh lmao buju u is one ugly rass man him fi thank god woman sleep wit him all do him affi use the Likkle pay check an pay fi dem time an pussy bar buy him affi buy pussy wit him old self a young man a deal wid yh babymother over the years yute u affi accept that shit or the man ago F**k u Gyal u f**ing now I can bit him a one a dem a try mash up the ppl dem love life too wit him old black stinking mix up outta shape self brite an dutty like Kwesilaunchaz Gwan enjoy yh life yute an do wat make u happy…

29. Dolly come out ah yuh madda house big pussy suck hood gyal. Yuh shoulda be ashame ah ya self, grown ass woman like yuh still ah share bed wid yuh son :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Stop investing in those fake ass bags and shoes and get an apt big nose ugly gyal.

30. Dolly an kwesi life sad bad. Dem jus a write up pan d wall suh. Kwesi,u a fool cause u a talk bout buju but u woman did deh wid him. All have baby Fi him. Dolly luddy seh plastic surgeon deh bout and she coulda get har crawney body done cah weh u talk bout shape bad, dat was dolly before all the plastic surgery. Kwesi, u a kotch from dolly mada house to family house yet still u claim u r rich. Bitch where? Un no a talk bout ven old. Dolly, look at us elf wid out d mek up. U skin tuff! D bleach nah too reach. U favor ole house weh soon tumble dung! Come out a u mada house. Den u can talk to people idiot. And who suck buddy like dolly? Another day, another buddy! And dolly, don’t forget seh bugu mek u bawl ova him nuff time!