Can somebody please tell me if ah ramping shop this heffer talking.cuz she ain’t a woman she’s just a dog like ramping shop.suh fluffy why yuh don’t put up pon yuh facebook page sey ah thief yuh did ah thief vee money mek she fire yuh. Ok mek mi give yuh d bill book n reciept ok, fluffy have a green dot card, whenever the ppl dem come fe buy food she act like she a swipe the ppl card when in fact its her card n a pocket the ppl dem money, suh vee come on one day n see she a swipe the card , suh she sey fluffy mek mi see the card and fluffy diva start get mad n sey no suh vee sey to the customer mek mi see yuh reciept when d woman give har the paper , n vee look d paper blank vee nuh sey nuttin more to fluffy and just wait til a closing time and call har inna har office n fire har nasty rass. Fluffy a scamma but nuh worry d government ah ketch up pon unuh ….mi hear true the great vine sey ah vee restaurant money she did a thieft fe keep party…..
th-Optimized-1-Optimized

0 thoughts on “thiefT

1. Fluffly mi cant believe sey yah thief smh dave party a come up weekend how yah guh manage yuh want two good lick inna yuh baxide if yuh really do dat

2. OMG, what’s wrong with these people, Why do they act so deprave (sp) like growing up in Jamaica was the worst thing ever.

3. I know vee personally and she pays her workers very well she also tell most of them to come in her pardnor suh mi nuh know why fluffy a tek di woman money oops a must cause she wah mek dave happy weekend if unu know weh mi mean. Fluffy nuh badda mek mi start dash out ova yah oh.

4. Maybe I’m slow. But how did she steal the money. She doesn’t swipe the customer’s cards so how does she get the money. Because if she swipes her greendot card, the money is gonna come from her greendot card and if there is no money on her card, she will get an insufficient funds message. So sender, I got the bill so please come an give me the receipt (no pun intended)

5. Maybe I’m slow. But how did she steal the money. She doesn’t swipe the customer’s cards so how does she get the money. Because if she swipes her greendot card, the money is gonna come from her greendot card and if there is no money on her card, she will get an insufficient funds message. So sender, I got the bill so please come an give me the receipt (no pun intended)

1. i ws thinking the same thing. but I’m wondering if the people are giving her cash and she pretends that she is swiping a card just for the boss to think they are paying with a card.

6. Ah true sumpn cuz mi go pon the road n hear bout it fe true …ah act she did ah act like she ah swipe the card when she dun collect the money….if unub think a lie find out fe unuh self vee fire har

7. Mi deadddddd vybz mi hear exactly wah happen fluffy yuh is a rass thief woieeeee hot gyal wid hot man nuh fi thief anyway dave dont want you him sey yuh call him too much. As a matta a fact all dem money deh yuh thief yuh cant come out a di one room inna di basement smh and yuh keep suh much dance fluffy mi a pray fi yuh cause yuh need help dave sey yuh betta mek sure yuh have di rest a money fi pay fi club saturday vee a long time mi tell yuh fluffy a thief a nuh she alone yuh fi watch mi hear

8. Kayla ah me buss it pon jmg cuz this carry on like a piece a traveling bag …mi ah do one ah mi customa hair n she ah tell har friend same time mi sey wat ah rass now …kayla every dog have dem day n fluffy day just bus..d bus bruk dung

9. Di senda seh shi heard chu di ” great vine” I caan stop laff, I waan find a great vine fi tell me all mi need fi know to. A muss be a wisdom tree een, senda?
    People fi stop thieft! Imagine dem a run dung ppl likkle small business, suh comes whole heap a ppl lose dem business chu dem parasites yah. Dem a wuck out money day and night and caan see a profit while di ole crebo dem a live high and ruin ppl fucha. Nuh know wah loans and belt tightening ppl guh chu fi get a likkle business. when u hab a business wid employees u haffi hab six yeyes and eight hands.