THE SENDER WANTS TO KNOW WHATS GOING ON DOWN THERE?

0 thoughts on “THE SENDER WANTS TO KNOW WHATS GOING ON DOWN THERE?

1. A woman she name rocky boo dwrl, do belly an all these things she ina the naked crew with Amy and primmy and all the rest of ugly one dem.

2. YEH SHE NAME ROCKIBOO 100% woman married WITH THREE BEAUTIFUL KIDS,SUH A WAH IF DI GAL PUSSY FAT A FI HAR BLOOD CLAAT GOOD FAT PUSSY A wah A your PROBLEM ,It look like YOUR PUSSY MEEEGA BAD, har man LUV it di way is BUFF UP fatttt OH MY ,IF DID FLAT N MAAGA UNUH COMPLAININ SAME WAY ,BIG UP MI GOOD FAT PUSSY THANK YOU MOMMY AN BIG UP MI FATTY PUSSY FREN DEM ,AN BIG UP DI GAL DEM WEH HAVE DEM REAL FAT PUSSY WEH UNUH INHERITED. .

3. OMG… THIS MOTHER F**NG BITCH WHEN THEY DON’T HAVE SHIT TO SAY ABOUT YOU THEY PUTTING UP YOUR PUSSY ON PINK WALL WAT THE F**K …BITCH PLEASE GET A LIFE AND IF YOU DON’T HAVE A GOOD FAT PUSSY GO BUY ONE AND STOP PUT UP PPL PUSSY YUH MUSSI WANT A SUCK DI GAL PUSSY SMH….

4. OMG… THIS MOTHER F**KING BITCH WHEN THEY DON’T HAVE SHIT TO SAY ABOUT YOU THEY PUTTING UP YOUR PUSSY ON PINK WALL WAT THE F**K …BITCH PLEASE GET A LIFE AND IF YOU DON’T HAVE A GOOD FAT PUSSY GO BUY ONE AND STOP PUT UP PPL PUSSY YUH MUSSI WANT SUCK DI GAL PUSSY SMH….

5. SHIM A TREEZ NEW BOY FREN, FASHION GIRL YOUR NOT A GOOD FREN YUH WANT BEATEN TELL YUH UGLY LOOKING MAN ROYAL FRENS THEY DONT LOOK GUD, WEH SHIM NAME F#UCKIBOO, LISA MARRID UMAN TAN A DEM YAWD N TEK KERE A DEM MAN N PIKNY NAT WAK N F#CK DUNG DANCEHALL

6. Lady u tan badddd u born wid pussy and cocky unda u das y u Fren Lisa Amy f**k u man f**kiboo hold nuff seat u tummy tuck salt like u battyman houseband married womapride pride u crew sell crotches to party man champagne woman fava man mascut Amy man breed gal pan she nuh stop veggie beggie Alicia crack head carine excellent man f**k har and run she primmy man f**k pon she dogshit

7. Why yu sound so hurt anonymous it seams like some body weh yuh a call dem name f**k weh yu man from u n yuh soooo upset ,but hear yah now yuh a call out who n who man a f**k pon dem yuh shudda call your man name to cuz him did f**k pon you to n move on n still a circulate an a dat mek u a chat up yuh dog shit mout ,any body man can f**k pon dem but a who him want wen him dun f**k out a gal big salt lake pussy..su dnt come up yah cala bone come chat up cuz wi know a u..

8. I don’t know these women personally but I did recently seen RockiBoo birthday party I didn’t see much people in attendance but she had a good enough party and if those half baked women are her friends they did come out and support her… I always wondered why these women are always half naked more time, they are not ugly women why not look presentable sometimes I can’t understand it…. The lady that name champagne she’s a pretty older women and I can see she did work on her body and she like to show it off and she has hair man but I see he can’t tell hair fi cover up him just stay pon the side and look him look lonely ,ore time like him no have no friends feh bout…