TENEISHA NUH LUCK OHH..DI BLUE STONE INA YUH WAY

16 thoughts on “TENEISHA NUH LUCK OHH..DI BLUE STONE INA YUH WAY

1. Blue stone :ngakak This bleach out reptobate Barber Ten Ten still a mad ova? This Man wah have 5 Kids with 5 different woman and don’t have a piss pot to piss in but to walk and fcuk down the entire dancehall, What is wrong with some female, Ten move on now it nuh look good, and this bwoy don’t even want this baby madda him left Ten for Sender, Him have new woman now, Him and this Gal been done and now looking for the 6 baby madda. Met? You a sample enuh, The blue stone still mek me laugh :ngakak But look pon the man that Ten a mad ova, the two a them deserve each other with the bleaching.

1. Yes Met and Anon 9:32 this bwoy don’t even want this baby madda. Him have new woman and already onto baby madda 6. When mi get baby shower info fi this one I’love send in the file. What a f***g disgrace

2. Dat girl miss image is so disgusting an ppl noh realize sah she clothes dem a noh no brand dats y she always shade dem wid a app dem

3. It’s so true, I see him from time to time in parties and it’s always a different girl with him. These men just disgusting 5 f**g kids with 5 different woman. When his ass catch AIDS he will know. And the fact that he ain’t got shit he’s a barber what kind of money do he really make. I hope he is at least taking care of his kids.

4. It’s so true, I see him from time to time in parties and it’s always a different girl with him. These men just disgusting 5 f**g kids with 5 different woman. When his ass catch AIDS he will know. And the fact that he ain’t got shit he’s a barber what kind of money do he really make. I hope he is at least taking care of his kids.

5. Yes Met a tru ting, I don’t know if him an him baby madda left r him just a give har bun but I always see him wid this browning. And it’s not that girl in the pic – she’s waaayyyyyyy cutier den that deh gyal deh. All new girl ah fool an ah waste har time wid that dey dutty man

6. Image a nasty gal why is she not making any money fi r pussy nah sell cause the whole crew a sell pussy all of dem all Apple Jay is her husband pimp

7. Senda yuh sound like majority a Di fool fool gal dem inna dancehall, most a Di time is not Di man who leave is the woman who get fed up a Di bun and bs. I don’t understand why unnu seet fit fi rejoice when a gal and a no life man lef, what is she losing exactly? Instead unnu fi congratulate the woman dem because it’s a sign that they at least recognise some form a worth in themself.

8. Poor Miss Image, How you make a girl who no cute take your man? But see here, If this man hab 5 kids is Baby Madda number how much is this one? She the 5th? Look how She well smiling like she win a prize with this Dirty looking man, like she is saying “Bitchies I am the one is me win” :hoax2 Dancehall people really mix up cause becausein sah, the females stay breeding for these ghetto hood rich men who keep having babies, any man be with Miss image have a strong stomach with that porridge body, and this girl really strong fi breed for a man who F Miss Image and him one bag a kids, disease flying all over.

9. @Why – All of dem bitches is nasty they all sell dem pussy and have threesomes with one another and each other man. Tan Tan, Apple and the dutty barber nuh hav threesome and Apple bus and sey him buddy likkle

10. Me and teneisha is not fren. Me jus a show how she mek some mungril tek her man. All whey she do fi di bwoy couldn’t hol him. And back in her pretty days she looked way better than dis gyal. But dis gyal couldn’t hol him neither so he moved on to the next. Maybe new girl can give him baby number 6 and keep him