TENEISHA HOW YOU FEEL INSIDE A DI BIG HOUSE?

0 thoughts on “TENEISHA HOW YOU FEEL INSIDE A DI BIG HOUSE?

1. This the saddest shit i ever see from me start log on pinkwall only thing missing is 50 cats to keep this lonely gal company this yah history take thirsty desperate to a next level when trying to take ppl man goes wrong oops

2. Awww boy a farin alone mek nuff dem know life mi need fi guh fi mi CHINA dem weh pack up a mi ex man yard 5 yrs now fi mi xmas :ngakak place nice tho BEAR IN THE BIG BLUE HOUSE

3. yuh knw a reminisce Tanisha did a reminisce pon the people dem husband till she actually cock up thinking a him she a cock up pon….if a pin drop in dat house she took off running cuz de echo from it wuda sound like a bomb.

lonely is de night wen goldie husband not with you,
    lonely is de night goldie husband nah shine through,
    till your in his arms,till he’s there by your side
    lonely is the nights…….bu a both day nd night inna dis yah 6 weeks case :nerd

1. Simply mi laugh todeh is a shame..Mi neva know people cudda rent big house put man ina….. Especially wid ooman tattoo pan di man body

1. just sign har off fi end a year man clown

cuz she a de fuss side piece mi see spend fi hawba de ppl dem husband nawmally a dem spend fi kip unno mouth shut…..dis name wen man good him good to baxide

4. Teneisha image is an idiot and the wife goldie bless is a bigger idiot to be warring over that piece of community cocky. Do not war with another female over a man who disrespects you. As a married woman and if my husband step out on me I am not that worthless and stupid to argue with the other woman I would certainly be dealing with the other woman because at the end of the day we walked down the aisle together and exchange our vows not me and the other woman. These women are so dumb they give men the ammunition to trear them like doormats. Putting up pics of tattoo does not take away from the fact that he is a lowdown philanderer.

5. Unno big up ten ten for me yah, a she say dedicated to hear lies. Hush ya, from the bleaching reach ten loose fi ar mind permantly

6. If de man Guyanese too…mi can undahstan Tenesha…but I would STILL drag you if yuh tek my Guyanese man cause dem NOICE lol

7. Teneisha image is an idiot and the wife goldie bless is a bigger idiot to be warring over that piece of community cocky. Do not war with another female over a man who disrespects you. As a married woman and if my husband step out on me I am not that worthless and stupid to argue with the other woman I would not be arguing with the other woman because at the end of the day we walked down the aisle together as husband and wife and exchange our vows not me and the other woman. These women are so dumb they give men the ammunition to trear them like doormats. Putting up pics of tattoo does not take away from the fact that he is a lowdown philanderer.

8. GOLDIE NAH WAR OVER NOTHING A TENISHA CALL DUNG D MAN PHONE WEN D MAN INNA HIM HOUSE A SOH D STORY AN CUSSING START

9. Look like a sad lonely Granny in har robe and night cap. Mi would neva post dem unflattering pics dey inna mi man-shon

10. TENISHA SETUP SUM BOY FI A MESSAGE D OOMAN AN CALL A ASK FI D OOMAN A SELL.PUSSY TENSHIA A FAKE WAT YOUNG NICE GAL HAVE UP DEM CUP DAH INNA DEM KITCH A DRINK TEA LIKE DEM OLE ENGLISH PPL ALL A DAT IS JUST A FRONT

1. wait deh wait deh_____________________________________________________________
      whey u wudda tell har fi drink ina fi har case/state? Tea good fi gas…any time a di day :angel

1. Yuh know everybody round mi a look pon mi. Is like mi cyaan get fi comment alllll day. Mi jus a read an laugh. Bare big dutty market woman laugh. Dwlll. No sahhhhh. Monday nuh good again. Lmaooo. Weh she mus do wid di rock????

11. So isn’t the man who gave Teneisha image the privilege to call him in the first place?? Is time for women to stop allowing these worthless men to get away with their nasty behaviors. Do not argue with the other woman period. At the end of the day both Teneisha, Goldie, and the nasty husband is a bunch of trash.

12. Me nah lay dung next to no man wid him wife picture big big pon him hand no man not me a ras idiot Weh dumb Ah go pon teniesha cause me would a go under one of the stone in the pool go hide cause this story yah can’t real

You know liad Bready did tell me seh him use to deh wid har and she and him was selling or business etc and him seh she was good to him but some thief gwan between him and her brother and many things I can’t remember now cause more time me never study him but it’s all adding up she like tek care of man

Teniesha please enroll in tek a gal college get some pointers idea how to go about it cause this is one career you can’t achieve

13. Met. Come back ….,,, we planning the housewarming we can chip together a lickle money jmg community and rent her a man for a month to go with the house ,,,,,,, it’s the holidays charity is good for the soul

1. uno planning a wha? den after she nuh waa nuttin more ina dat deh house?
      fresh flowers she have it
      rock stone she have it
      tea pot she have it
      mi cyah chump up fi gi har back goldie husband my dear…….he is not for sale :nerd

14. You can tell by the way she took these picture this Dirty Ghetto Gal don’t have no class. Who cock up foot to pour tea? Not only does she look lonely, she look like never see come see. Tennoeisha how about enrolling in charm school? You showing off on your minions because all a you dancehall duncehead don’t use to nothing. I cannot laugh no more :ngakak

1. ____________________________________________________________
      Barbie fi send har some crumpets for christmas so she can have more tea

15. Mi still waan know Weh d imaginary man King David deh d same one Weh Nuh born yet Weh she control the IG page fah

1. yuh gwaan bad, a laugh til me belly satrt hurt me. Then how she a hot gal and she nuh do physical and check her sight. She never see di tattoo

1. All dem can cuss Goldie a seh she ugly…usually di ”mate” dem talk a bag a tings all whey di man neva tell dem suh it leaves me to conclude sehhhhhhhhhhhhhh di man run out lef teneisha fi choo..she neva waa si tattoo….memba di man say di house full a plastic so she glad fi see likkle flesh come choo :hammer

1. Di woman ugly but she hold har man fi ova a decade. Mek dem gweh an go find a man fi dem darn self. Ole Jezebel di whole dem. Apple she want somebody slap har up with some proverbs. Image name fit har, because is a internet image she have. Dem life fake like plastic. No job nuh deh a Arizona so di house dem big an cheap like some parts of Georgia.

16. King David gone back to where him come from in the dancehall fairytale imaginary book collection in a dancehall library of hot gal who seeks attention

Volume 2
    Desperation division

17. ME A COME PAN THIS SITE SINCE LATE 2008-2009 SOMEWHERE AROUND THERE AND BELIEVE ME AS I TELL U, A THE FIRST ME EVERY LAUGH SO DWRCL LMAO LOL LOL LOL WOIIIEEE LMAOOOOO ME MUMMER SOMETHING CAN TEALKY GO SO? A MUST DREAM ME A DREAM…. SO THIS GRANDMOTHER GO TAKE THE WOMAN MAN RENT HOUSE AND THE MAN SLEEP WITH HER AND DONT LOOK BACK ANF SHE A ARGUE WITH THE MAN WIFE LMAOOOOO AYE GAL TANISHA U WIN THE AWARD TO CLORTH LMAOOOOO AND U FREN DEM A DEFEND U?? A WEH UNUH COME FROM FOOL SO? ME NAW BLAME THE MAN BECASUE A WOMAN MUST RESPECT THEMSELF… ME NAW BLAME GOLDIE EITHER LOOK HOW LONG SHE AND THE MAN A COME BOY ME CANT STOP LAUGHT TANISHA TEK WEH YUHSELF FOR A FEW YEARS THIS IS TOO SHAMEFUL LMAOOOOO

18. Mi dus a look pan di picture good…Teneisha those things are for decor dem not to use….mine how u tek up di people dem kettle and u haffi go carry back dah rug deh wid u cause it neva come wid di house

19. Heyyyyyyyyy my girl dem sell tickets to Mars look into cause mi shame so till n ano me unnu mind she hurt harself man cho

1. All she haffi do a carry back up dem two rock stone deh by di pool n she good..she can always tell di people dem seh she went on a rock collecting expedition :nerd

20. Hey met good even after a long night last night im up its been a while thou hope u Good
    Tenesha I hope Yuh blech after that warm cup of tea and plz tell me when u wake up how Yuh b feeling knowing just can’t win for nothing u stay loosing I’m so sorry for this sick bitch how can u ever imagine a man giving up on 11 God bless years girl its clearly that u loosing it plzz tell me how long u think u r gonna b able to stay there tenesha how cud u imagine sleeping with the man & his daughter face in his chest & is wife face on his right hand that’s just family plzz go recruit a man tenesha need to at a jail house waiting for the next inmate that just finish a 10 years sentence & don’t remember how Good pussy feel like & that’s the day she gonna get a man but one thing only hope she can keep him

1. Yes man mi good oo………..How dem a seh Riley nuh waa u and a Riley did a send u how much message di time deh…dem neva see di message dem?

21. Hey met its been a while I haven’t been on ur famous site so lemme reintroduce my self lolol Good evening met now
    Tenesha y u keep living an imaginary world where there’s no man to fit with u lolol tenesha how in this world wud u wanna b with a man who has his daughter face on his and his wife face on his right and a ring pon him finger for 11 years tenesha it was only business but u try girl yes u try it to b with him but u not a lucky girl cos u loose again can’t u ask ur mom y u keep loosing oh shit I forget u told d man d reason y Yuh hole feel like that is bcos u had too much abortions tenesha the only time u gonna get a man is the day u go to a prison gate and pick up an inmate that just finish a 10 years sentence and nuh member how Good pussy feel and trust me old looking lady the man won’t stay cos u can’t keep none all he’s algonna is do like d rest take ur money and left X out Goldie husband the $3000 u put in his account and tell to come bk to u a Goldie spend it pon a day out u r just a sad bitch and u r gonna b lonely forever and ever stop watching people’s life and wanna live and b like them u move a NYC before go in a big house and go right back to ur momma basement that’s not good stop flop ur self cos thats all u do Goldie is bless she been doing this shit boss shit with name on building not on the street tenesha u is a street mongrel stop wanna b and word of advice u is a hot mess lololol

1. 33333333333333333333 towsin simply wi need teneisha fi recruit wi pan har taaaaaaaaaaame cause a nuh team dat…teneisha we needs u :angel

1. i dosh wrong goldie cuz a suh marriage work it out yours it ours…yes man she correct fi spend nuh ppl husband unno a gwaan like unno can tek ova from yuh see dat damn tat yuh sud av known dat man not going no where

1. Goldie wicked bad simply she shudda draw out di money..write a nice lil card and recommend Teneisha to one a di doctor dem since dem claim seh di man find fault dung deh :maho

22. suh wait deh, she come back a NYC leff de big blue house (weh she buy..side yeye) cum back yah inna de muma wah-rah :nerd

1. simply see hef u can fren har pan instagram and mek har carry back di stone..she really need fi return wid it…all dat big rent?? stone haffi mek it home oo

1. wen mi seh tears a run dung mi face :ngakak

a real ting man, gud gal tan tan weh yuh seh wi can rope in or wah….if this anuh history a must social studies cuz it a beat mi bad neva see dis yettttttttt

23. Yes met that’s just haters and that’s been a while ago and he’s still here so Idk what they really about those who Talking don’t have a man & round here a Good a hole dweet Guyanese meet Jamaican and its a wrap they just hating cos Goldie going on 12 years and I’m into my fifth year but met I wanna ask tenesha why she a watch Goldie life and wanna live it but its clear this girl is dreamer she planning all her life with Goldie husband in less than 3 months this girl move him to zona & him run bk home after him c say this girl is is a big turn off by the stuff she b doing and saying she all a promise 6 woman @ once as long as him don’t go bk to his wife this girl yard full a D.I.L.D.O she nerve fi all a use dem in front of him and him tell him wife that was his biggest mistake/downfall ever in life him say she a dude she do man stuff and him have wife/lady @ home with his family that he was missing met but really when realize wah a gwaan me say Yuh mad dem gal deh can hold nuh man not even a mad/homeless man this man is the happiest I’ve ever seen him in a while when me tell me fren nuh do that dem gal den a big time looser him say that’s his worst experience met really thou is Goldie family life she c and get jealous when she come a LA when breaddy dead b4 she come put down her X in peace weh f**k r and say r pussy cold she come try take my fren husband and get duck only 6 weeks she get I’m so worried for her d gal stomach strong cos she hear him talk to him wife everyday and night and she a complain bout it and still wah mine him but Mi nah lie him is a man weh nuh take money are things from woman him grow up knowing man fi take care a den family

1. If har ting deh cold maybe dat man neva did a fill it up.. ijs :hammer
      Mi nuh too fond of men describing under women because nuff a who a talk have to stoop or sit and pee because di penis cant direct itself to piss in a toilet..so for that reason a dont want no man come describe no gyal underneath to me,…with that said…Goldie husband si seh whey him a bring to teneisha table was no match fi di dildo dem and cut out..We understand

1. Taniesha wait deh…………where teneisha did a go get di 6 gyal dem from??????????????????????? u have any idea a who and who?

24. Can si seh a white people taste dat! Can si seh it rent furnished not her taste at all kmt yup @ met china is decor suh mi nuh kno y shi a use dem :hammer

25. Met please put simplicity on probation mi swear mi flat line mi a laugh so much my husband ave to ask me what the hell sweet me so.no man dis mix up too sweet

1. more time mi haffi tek bad things mek joke enuh,a wonder if him did get freezer pus-c bite yuh think de autopsy seh ntn bout dat :nerd

26. come ere’ man admin……..goldie a six weeks worth a frosting yuh husband under guh,defrost de hood be yuh tek back in which eva hole ma’am….ice berg will form inna yuh hole,global warming already on de rise

27. Teneisha ur $3000 did a tear hole inna ur pocket mum *tears mi say if unnu did even have mi last name mi fight unnu rawseeee my girl tell me sumting y u teck the teacup put in the dinner dish a cup n saucer u did a try offa?? Mi say unnu popish till unnu pop right off kmft

1. mi dead now help help ______________________________________________________________
      mussy choo di cup bigga dan di kettle she drop it ina di dish :tkp

2. ________________________________________________ yuh nuh see de woman cook har tea and cup dats why she place it inna the dinner plate dwrcl

28. Lolol met them come in a thousand & tews fimi lololol this girl was all planning a wedding with a married man can’t we tell she losing it this girl telling the man not to go bk to his wife cos she’s gonna b flop lololol so that’s y they all came for us last night lolol met big up yuhself

1. ___________________________________________________ mine u kill mi off mi half dead already oo :ngakak noh soh dis a histrie

1. ___________________________________ roun yah nuh good agen…but mi believe simply………….di house a wife and husband house :hammer

29. plz and tonx cuz mi haffi re-read them things yah agen,laff’n have mi a skip sum vital info ….teneisha yuh bad man

30. Met a dirty man talk about underneath a woman and if I was Goldie I would be ashame to call that husband. Same as how him describe Teneisha image underneath a same way him will describe Goldie to if he don’t do it already. Men like that I could never be with he is a scum.

31. See dutty big foot manroyal kiesha del uppa top Inna d pic wid teneisha yea kiesha Weh grudge apple and run go follow Har go do up bress she invest inna d bress and neglect Har mouth piece see the missing side tooth deh and the short Underdevelop teeth dem..teneisha say you come in like leech love beg and barrow

32. What a way the man a carry back news to the wife about the gal and the damn foolish wife siddung and glad to hear the news before she run his ass. Once again this proves how some women uphold the slackness of the nasty so called husband of theirs. Such a damn shame and I do think the biggest laugh is on the wife because you are hyping about this damn philandering hubby of yours..

33. A SOH SUM MAN STAY BUT TRUST ME A SWEAR ME BELIEVE GOLDIE U KN WHY FROM DAT GAL TENESHIA DOH GOOL GOH RENT D HOUSE AN A TELL LIE SAH DHI BUY IT. MI NAH BELIVE ANYTHING ELSE WAS SHI SAH PLUS ALL NE SI SAH SAH DEM DECORATE IS HER BATHROOM TENESHIA REALLY !!! I THINK DHI REMT D HOUSE FI D MAN CUM FI TRUE SHI CUM BACK UP SOH LETS SEE WAH SHI GOH SAH BOUT D HOUSE SO ALL HER HYPE WAS JUST FIR SHOW OMGGGG WAT A BITCH!!!

34. Marriageeeeeeeeeee to the marri AGE man but a whey di bomboclattttttttt a gwaan mi no know Jah Jah nooooooooooooooooooooooo this is acrimonious to claaaaaaatttttt

35. This post read like one a me K.Sean Harris books 😀

I FEEL it for the tenisha girl fi mek that faggot of a man cause har dem disgrace yah! A man ago tek him and house him next time! licky, licky battyman and him fag hag wife. Tenisha you should go into obscurity now mama cause this disgrace cannot be helped by money or tea.

Lesson One in you new man endeavors:

NEVER, NEVER ENTER YOUR KITCHEN LOOKING LIKE THAT or mek a man see you looking like that worst if you a try fi keep him! f**king shower cap pon head, crotches open a counter a pour tea and that depressing ass cobalt blue is a turn off!

LESSON TWO:

LESS IS BEST! take up that damn rug, clear the countertops and TAKE THE VASE OUT A DE RASS PLATE! That Asian/Arabic tea time kettle is used with small cups or tea glasses, NOT A COFFEE MUG pudung inna dessert plate! That accent vase isn’t for floral displays, incase you a keep the house put some damn clay pots with plants around the pool area.

36. from i was birth out a my mother to fawt!!!! den dem idiot yah still deh a road! taneisha image, if u dont have anything to do with your money please give it to me! i just cant at a night like tonight! i wasnt ready at all! #nosah poppy stop star show a taneisha a star it now! ______________________________________

37. Night mi family but a caan stop laugh from day Tenisha delusional much time fi u find a man n leave ppl man alone gosh. U fi glad ur pussy nuh have a mind of its own cau it woulda been pack up n lef, cause all ur pussy a tell u “nuh banking nuh deh yah u still a dash out. A real puss inna bag

38. Same so when she breed for tina brother him never look pan her and have him woman dem him only use to tek care a de pickney by the way him still deh prison taneisha you saltmy girl with your fake life. So wait a beg you name the 6 freak all the whole a unu do a sel unu soul to by fake lean lopside body and bleach ms pretender stop before its too late save your money for your lawyer fees and commissary

39. Taneeshah y u move the white plate from under that blue n white suppen up top to under de vase dunga bottom?? Jus fi tek 2 picho com pose pon ig. Eeh gal? Eeh?

40. Why???? You people really gwaan bad in my absence. Wonder if she read this bcus she woulda change her life. Her robe match her teacups thu she a personal shopper bcus that was some real talent. I need to find her on IG

41. Met watch yuh mouth. Mind Tanisha Obeah yuh.wi need yuh pon jmg.Tanisha love f**k monkey.this bitch Tanisha love to teck people man all when she know the people them. Tina brother hate Tanisha and that daughter of Tanisha don’t belong to Tina Jetset brother. Tanisha guh find yuh pickney father mind a the Obeah man breed yuh.Tanisha rent this furnish house she is crazy as f**k.to how she Bruck and boasy if a she went shopping for this haunted house she would video herself buying the furniture. Tanisha yuh hole nuh good. Yuh put too much cement into yuh body.yuh fake like the lv, Gucci, channel, Celine, tomford them that you be wearing. Tanisha a the stocken them wat you be wearing scare off Goldie husband. A wat u a hold up wit stocken morning noon and night. This bitch wear stocken even wen she a shower it look like her Obeah man tell her she must wear stocken at all times. @met honey please tell Tanisha sorry before she Obeah yuh.witch Tanisha yuh need good .

42. HISSSSSSSSSSSSSTRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYY. 3000 in a man account and you child don’t have a college found. I don’t feel sorry for this Bitch! You tek and tek so till you tek the wrong man. My man was not strong enough he did love the money and the hype dancehall life that you were giving him dirty girl. From you and him fu7k and we left, him life went down hill. Stinking bitch you need to stop now, you lame with your lopsided ass and fake skin color, you is really a disgrace. I was calm with it because I don’t believe in fighting with no hooligans over dick, I left him with you and he did not stay, him walk and chat how your pu-c water water and stink and you were the worst mistake. You even did not want him to take care of his kids, that is why be-careful what you do as a woman, cause your son is without a father. Teneisha I cannot wait for the day when the FEDS pick you up, I don’t wish bad for people but you is dirty. Big up your self Goldie, don’t stop put fire under her stink bumbo.

1. So you’re a victim of tenisha crotches too? :sup2: and me see yu just as gullable as goldie wid de “man say” argument. One f**k should a keep dem from going back since de pussC have tent, irragation, banking and sewage issues :D.

All de gal draws color goldie own go back wid…niggerz like dat fi git it up de ass and mek pitbull mount dem like the true bitches they are :buldog:

43. This is history. Pretty girl a mind man to compete with ugly girl according to them From me born only white plains road girl. What a set same set every week

44. I agree anonymous 10:50am. Goldie husband is a nasty dog shit who will forever cheat on her and then compensate her by telling her about underneath the females and then the Goldie like the ass she is will gladly take him back. Before Goldie run the worthless husband she rather sit there and listen to him degrading another female and to show you how her self esteem is so low she well feel extra special after hearing the stories. Goldie as a woman you need to know your self worth and that husband of yours is nothing to be proud of. I only hope Teneisha Image learn something from all this. You lie with dog you rise with fleas.

45. Y is Goldie playing the victim when she ah do her dirt to? Goldie, u figet when u did fk dog leashe and catch the infection? U Figet when u did mad with u husband and leave the house fi a week an d man send u video ah ball down the house an u guh show all u so called friends dem the video wid d man ah ball? Goldie u ain’t no saint. U is a big whore. Tek dem fi tek him from u. Ole cunt! U ugly an stay bad like

46. HEY GAL TENIESHA YUH FOOL NUH BLOODCLATH!!!……GAL YOUR REALLY A TEK YUH MONEY A MINE MAN ?????….NO SAHHHH….AFFTA YUH RENT THE HOUSE AND A GWAAN LIKE YUH BUY IT ….SMFH…WE NUH MINE MAN A MAN MINE WE!!!!!!!!!!!!!FOOL FOOL GAL

47. Teneisha salt up di man and mek him loose him money that’s why he went home back to goldie crying like a little bitch. Lmaooooo!!!! Goldie yuh obeah really strong fi real. This is historyyyyyy Kamar always a cheat pin goldie and him always ah come back to this gal so I know it’s true that shi obeah di man. Goldie God is gonna deal with you and its gonna bite. Free di ppl dem Pinkney and Low him if it’s meant to be Kamar will stay NATURALLY!!! not by obeah.

48. Tan tan me .. Feel sorry fi you bad u condition need shampoo u did all that :ngakak :ngakak them how u say u good ?????? I never :ngakak :ngakak so in all my life cold pum pum gal :ngakak :ngakak

49. Me si one fool a ask y goldie a hype now an all dem tings. Fool u need fi goh dung a sea side goh count sand fi d amount a man u teck cause u act like women noh goh thr tings an goldie did tell u sah a one man alone shi f**k inna her life soh wah if shi did catch germs. Wah fi a man did run wey wud her f**k an shi a bawl. Tell me wen u si goldie everrrr a trouble no bady bout any man ??? did u kn goldie did have man issues b4 yesterday. Bitch byeeee goldie never trouble a soul maybe her husband. But anoh shi start it

50. Taniesha mi jus go look pan u instagram……..and see u put up a battam and di page private…How we a go know when tings hot up back agen?

51. Me find one man willing to relocate to Arizona but him want $5000 upfront and ms image I need a finders fee equal to three month rent for the man to sign the 12 month lease to occupy your home as your official man when shall the leasing of the man commence you must also provide designer clothes and buy his meals only lobster and fish …..

Cause yuh nun real a move in married man

Goldie can tek back har man God honor marriages Suh leave har nothing wrong to bring your marriage under prayer anytime man go back to them rightfully women is obeya not a ras obeya

52. Sure Goldie can tek back the likkle pass round community cocky of hers that is her business because at the end of the day she will continue to get play like a damn play dough. It is full time women hold these dirty men of theirs accountable instead of enabling these men to cheat and then turn around warring with the other female. He is nothing for any woman to proudly call Husband.

53. But unno si mi dine trial sa. Mek unno a dirty up di woman so bad. Hope if she jump off a bridge all a unno tell piece a di blame fi a class har pan di World Wide Web. Whey di hell ragga deh fi knock di tambourine fi dis ya one ya. No sa nothing caa go so