TASH’S FIX

PhotoGrid_1447094553235-Optimized

Nasty candy …. Tash get fix a ur time… All u do a walk and chat tash… now come chat bout d 2 man wah yu av…. d ole man bernard and d rasta man… mi hear seh a jody fren man… wah d rasta name? candy yu nuh tired a f**k… yu pu**y wan rest now .. lawd god…. Yu f**k from pillow to post…. A one ting doe.. a hope tash nuh walk an f**k like yu… a one man name mi eva hear tash call pon… But mi hear seh tash and candy nuh chat.. an mi see dem inna dance an dem nah chat fi tru… Candy yu nuh tired a d ole man f**k out yu batty… yu is a nasty piece a work… all yu fren chantel wah lucky f**k … unno a gwan up like unno a smaddy.. all d batty yu do yu still nuh look good…. stay bad candy… all marvin moggler f**k yu and sophie together…. a time unno stop wear fake clothes an hype inna dance d ppl dem a talk bout it…. CandyNo star go rest yu pu**y til d next olympics….

0 thoughts on “TASH’S FIX

1. I’m so tired of you women. All you do is watch out other women front. Go look a life, whether she have 2 or 20 man its her vagina. She shall do as she pleases with it. Same way unnu know people life n file it’s same way people know fi unnu. The two man dem ah own har up. N she look Damn good too. Whether she f&&k like dawg n tek f**k all bout. Let her be. The f**k wrong with you birches?

2. What happened to candy last year mi go her party and she look nice she nuh look suh good like before. And she always big up her Rasta man inna her nice clean bed but mi go fish fry pon her birthday and she walk right in with the old man. At least it look like she start wear clothes now since she deh with him.

3. Leave her alone….She’s not New York she’s London… Is it your man she’s f**king? Sometimes you can’t get all you need from one person real talk. And 9 out of 10 time’s she looks good in dance, we are all aloud a fail every now and then even as hot girl lol. As for Lucky. He’s a bike who in London hasn’t had a ride of that old BMX… Tash. I think the problem people have with her is that she is just too much!! Every dance we in she’s fighting for the video light. She’s a prity girl with a lovely smile and skin colour. But she should not talk, she should just stand there and look prity. The voice f**ks her up random what ever happened to God Son that waffle coulred nig who used to hold dance? Is he still spending time with the Queen in HMP? Haven’t seen his dark girl out in a while. As for me I couldn’t do it. I couldn’t put my life on hold for anyone I didn’t push out. But I wish them all the best.

4. big up nice clean happy Candy i’ve never seen candy start no trouble always happy and vibes up every party

people just vex cus candy body bad bad bad