SWEETNESS IS YUH MAN YUH DID A DEFEND?

0 thoughts on “SWEETNESS IS YUH MAN YUH DID A DEFEND?

1. All a unuh Cum affa savy and mi bloodclatt name;unuh belly nuh full yet:: a new year y’all go look a life::mi defend mi man to di fullest unuh upset::just like mi say::mi life a movie unuh affi watch mi::unuh wah know y mi did innate di hospital::y unuh nuh Cum ask mi unuh see mi all week all year: stop watchmi bloodclatt life and go worry bout first unuh unsolved life::no gal nor boy a treat to mi n mi man::so basically no batty boy Cah rob savy n no dutty gal Cahl set him up::were never broke or hungry::unuh life boring::continue TUNE INTO MI AND MI MAN LIFE LIKE RAGASHANTY:: WE NAH PAY UNUH

2. We are Nuh treat ? Dwl mi left that cah we are Nuh teacher Dwl .. Better luck next time defend you man dwlllllll mi bloodclaaat

1. I don’t need luck am highly favorable with god; tell dem they need luck, niggas are wack don’t y’all know everything in bx is no secret;; a face connot be forget; y’all wack to the game::niggas get found just by knowing people::these niggas wearing fake chains and watches from other niggas y’all are batty man; mi and no gal cah wear each other clothes:spending fake money in clubs:who laugh last laugh best:Amma sit back n watch all y’all crumble bum ass niggas::I don’t need a teacher am my own boss wen I was in school ask my teachers I was always unruly::driving rentals pretending unuh a somebody:niggas know there property wen they see it; and now y’all apart of that property:unuh Cahill hide where y’all gonna go CT