SUH RICO IS A NOMAD?

55 thoughts on “SUH RICO IS A NOMAD?

1. Someone just got told. I doan know who any a dem be, but if Rico nuh shape up after dis he never will. Rico, please leave ppl tings alone subway and bus dere to take you around, guh look a trade and build up uself in life and stand on your own two feet.

2. Me Neva see this inna life before , Rico u wutlesss no bloodclattt :batabig :batabig all a unno Dutty man who no wah work .. And depend pon woman this fi reach unno :batabig :batabig dolly u never. Know all these tings bout Rico ???? Before u tekk him up ????? All a unno woman who a wuk and tekk care a dem pussy yah unno need fi stop it :batabig :batabig

3. :ngakak

:ngakak :ngakak :ngakak

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ KIN RIGHT OVER 😀 😀 😀 😀 😀

#CASUALTY OF WAR FROM EARLY OUT#

4. D Friday mash up tasine dolly tek ova you responsibility can i ask a how much it cost u fi mine pony now unu woman ful a shit love mine man su wait dat mean a tasine did a mine wukless rico

5. She done Rico yes but she done arself too. How she so accomplished and dey with Rico? You proud fi say YOUR man a wear oman clothes? How are you so accomplished living with a man who asked you to return the oman clothes dem yuh self in orda fi him to have money??? A mine yuh did a mine him??? How the hell you can live/sleep a bwoy who teef from him owna family??? You choosing him to be your man says a lot about what you are not. And yes your house is a mess hide and seek or not…commi off a IG and guh clean up.

1. Tashine mine rico dem whole marrige facts it was never a personal relationship it was bussiness facts any woman woulda dweet to suh stfu bitch some a unuh do worst fi unuh man all thief

6. Dutty doll u never know seh him wukless… when u and him deh bout u a put up video and throw out all him business old dawg…shit the reason y Rico nuh want yuh a bc u a f**k dung the Bronx old f**k box but a that him fi get him need fi get him life together…..lmfaooo…..

7. Dutty doll is nothing but a phsyco path in a real life, ppl she know that Rico was worthless but yet still she bawl like cow over Rico a night, and beg for Rico time, she all cut up her self the other day when Rico spend the night at his next woman house shyla! Girl your name dirty a road! Bare battery yuh get n you sell pussy! Fi 150, you a low life piece a shit that need to take several seats way back, your one of Rico biggest disaster, all you do is sell yuh pussy n suck out yuh dutty mouth! Look how much man name call pon yuh fi little gal! Yuh lil hole nuh stop recycle round from man to man!! Dutty Rico you been serve too, stop cut cut up yourself mad woman fi Rico attention, Rico been tell yuh him Neva want yuh nasty rass; your not girlfriend material!! Stop sell pussy

8. Stop walk n sell yuh pussy doll! Your name dutty pon di road, nuh man nah wife nuh battery dolly!! Girl bye! The mileage pon yuh pussy cause yuh fi sell yuh pussy cheap! 150 n 200 she sell har pussy fah!

9. Hi Christine, how u doing? (In a mi Wendy Williams voice ) On a serious note, Rico need a beating pan him foot,weh him climb through the fire escape. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

10. I ere wondering who gone pay fi d dance dis year cause tasine n di d taxpayer dem money wey she siddung n wait fa a yr time na pay fi it Rico u start round up the loan shark dem plz get a new pair a boot first pon outta do barrow money :cekpm

11. @MARIE AND @ANON BELOW MARIE, BIGGGGG UP UNNU FU@KING SELF FI DEM COMMENT DEH!!!!! DIS BITCH NEEDS FI HAVE A STADIUM FULL AH BLOODCLAAT DUTTY SEAT, SOME SEAT DUTTY LIKE RICO!!!!! MASCOT, _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/, YOUR SEATS MA’AM!!!!! MOOOOOOOOOOVE YUH NAAAAASTY, DUTTY BLOODCLAAT AND GUWEHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! YUH GETS (0) NOOOOOOOOOO SYMPATHY AROUN’ ‘ERE!!!!! ALL THE FU@KERY YUH HAVE TYPED IN YOUR BITTER RANT OWING TO THE ATTENTION YOU SEEK AND OR THE LACK THEREOF, IS WHAT SCHOOL CHILDREN IN EUROPE AND ASIA HAS HAD KNOWLEDGE OF FOR DONKEY YEARSSSSSSSSSS!!!!!!!!!! ALLLLLL OF WHAT YOUR BITTER, DEPLETED ASS SPEWED, IS WHAT TASHINE MADE KNOWN TO EVEN THE ALIENS IN OUTER SPACE, INCLUDING YOUR COUSIN BUM BUM!!!!! IS WEH YUH DID TINK, YUH SPECIAL????? I’LL WAIT!……NO THE FLYING FU@K, YOU’RE NOTTTTT!!!!! WHAT AH WAY YUH NUH STOP INCLUDE TASHINE NAME INNA YUH “VENTATION”????? SUDDENLY LIKE LIONEL RICHIE, EEHN MISS BITCH????? SUDDENLY YOU CAN SEE EYE TO EYE WITH TASHINE, EEHN GERM????? YUH DUTTY BLOODCLAAT YUH!!!!! YUH FAYVA PU$$YCLAAT!!!!! LEGGO FROM BOUT YAH, BUMBOHOLE!!!!! BOUT TEEF MOTHER AND TEEF BREDDA!…. AND E-V-E-R-Y TIME HIM TEEF HIM “FAMILY” YUH TEK HIM INNA YUH DUTTY OLE, DON’T IT????? BITCH, AH WAAHN GI YUH A HEALTHY, UNOPENED GUINESS BOKKLE! WHAT AH TRIAL AND TRIBULATION YOU PUT YOURSELF THROUGH WID CROSSES RICO, EEHN?????…..ALLLLL IN THE NAME OF UTTERING “MI TEK/TEK OVA A GYAL MAN”, DON’T IT????? YUH GYAL!!!! IF I FOLLOW YUH TINITE YUH SEE…… :travel

12. IGUESS EVERY GAL WEH RICO TAKE A GERMS CAUSE HIM BABY MOTHER A TEK F***K UNDA HER RASS AND INNA HER MOUTH WID DI SAME HOOD DEM WEH GUH INNA MAN BATTAM JUS FI WEAR LIKKLE NAME BRAND FI BES LIKE HER IN LAW DEM.. I GUESS HE IS A GERMS SO HE FIND HIS KIND IN EVERY GYAL WEH HIM TAKE ..

13. ALL WHEN RICO DUTTY AND STAY BAD HIM MUST HAVE SUMTHIN BOUT HIM CAUSE HIM DID HAVE HIM BABY MADA AS EDIOT FI TEN YEARS STRAIGHT AND SAME WAY HIM DID HAVE DOL FI COUPLE MONTHS SO A WONDER WAH SWEET BOUT HIM SUH AH MUST SUMTHIN

14. He had doll for 6 years dum ass so something must was there but at least she get money fi har pussy sum ah unuh nuh get none not even ah night sleep ah unuh yard everybody ah somebody man mascot it’s all in the game and I bet u half of y’all talkin don’t even have ah man somebody will wife her one day if them push apple head inna Tiolet and shit her and she suck the most pussy ah all the trust ate dem and now she run celebrity and tun wife now so why nuh body nah guh wife doll is just the right place and the right time for everything and I forgot doll was once a wife stupid low life jmg bad gyal unuh talk unuh name and then we can get the ball Rollin

15. So hold on deh him have doll fi six years n tasnie boast bout she had him fi 13 10 yrs su tasnie u neva see d ants Ina Yuh milk all dem yrs deh mi remember did gal use to tan up Ina dance Ina video a bout she a wife her fren dem chat har se a pretend she a pretend tasnie gawn a Hollywood go act movie u get the award for the best pretend situationship fi 2015 I chat bout apple lofe sad n u beat hat buy far cause u dolly mek u sad fi six years n counting

16. Met dat one ere is nice! Them whole family is f**k up!! Apple f**king gal! Him Affi depend pon gal fi live, and the brother damion a get f**k pon by lean foot! Fin hand downscale Stacey! Met! Stacey downscale a f**k UNCLE, that’s her new man! Her own a fren dem a talk bout it! Say she left her a night time after party to go and f**k UNCLe, It dirty pon the road!! But hold on deh don’t uncle have him good good wife!!! This whole family needs help!!!!

17. All I see here is a bunch of low life people from the garrisons
    They do what they have to in order to survive … Lol! They still low life’s I don’t know why someone said Apple was a celebrity lmao she still a low life in my eyes ! They all come to America with one goal to be the last man standing in the dance until 2090. Dwlllllll

Tashine I feel bad for you because Pony doesn’t want you and that’s a fact !! Pony is a user ! Don’t Mek because pony a give u hype u tun deaf ! Poor girl u nuh know no better cuz u idolize Apple n her fake relationship … Jadion will never stop cheat until he find her replacement

Lmaoooo

18. Tashine obsessed with Pony and that’s 2016 facts! She stay alone in NY lonely ah hug up pillow. When pony call from LA she jump fi joy an praise di fada up above. She still love Rico she tryin her best fi replace him and pony is first in line tru him know say she a man mascot and love mine deadbeat

19. apple relationship more real than tasnie n rico mi nih tink apple a mine jadion like how tasnie put a roof over Rico head clothes pon him back n food Ina di belly while the ore den supply him wid head 3sum rico tell Lisa say anytime dem see him Ina club wid tasnie is she tell him how fi perform and call her wife tasnie sad bad she is d pretender she gruge apple fi her tings n still barrow apple bags n pupina :supermaho pony is a next low life tasni it luk like a bare low like u attract har fren cuss her n tel her she mek d batty pon use the barrow Benz an trick har and shit up har hole tasnie a long time wi know u full a shit u claim upscale pon ig everyday but dem say a $45 u wedding to Rico cost :angel

20. Tasnie u se u n Rico de fi 13 yrs big pon Instagram dolly said him live in her house fi over a yr DAT mean u n pony den a yr now can u plz explain to the wall how u manage mine man fi 14 yrs outta u life cause u cant tell wi Rico use to give u nutten and fi the record mi dear child stop tell lie pon pony bout pony buy u the dqsquared pony se u send ova di money fi him buy the shoes pon the blowout sale 50% off how pony fi mine u n nuh know how him kids dem eat shit up tasnie continue stay inside we d dancehall people don’t want smell nuh shit wen with go party pleas stay clear of the ppl dem dance cause pony shit smell bad if pony come wid him shit up self Ina mi DM one more time no ago share it with mi fren met cause mi nuh want nuh man promise mi nuh imaginary benz

21. Tashine nah come ah no dance a bare stress she ah stress. Pony all mek di likkle head side she did still have drop out an she ah spend di very likkle money she get pon pony cause that is the only way him ago keep hype har and she can keep on live har fake relationship wid man weh live inna next state. Pony tell the Yankee gyal dem in Hollywood dat him is a rich African prince and tru him black and him head big an shine dem believe him an no stop f**k him off. Pony DM every bloodclaaat gyal pon Instagram If she know weh good fi har she run pony an find decent man. two low life back 2 back a must Drake she name

22. Jadion and apple relation is good, they the best f**king couple hands now and so Wat if he’s never going to stop cheat! Every man pon God earth cheat!!! Unno too bad mind go luk a life bunch a low life! Tashine left Rico n move on wats the big deal, how did they get into this a matter fact, pony big her up nuff, nuh man pon God earth nah walk n big up girl whey him don’t want; unno don’t see how him gwan over him prize! Bitches bye!!!! Where you guys at one don party?

23. Tasnie u really mek rico married n u wedding cost $45 dalla n u gawn like u a smaddy stay home fi wi deh n soak uself Ina a pack a fab soap dish original fab from Jamaica den line u body wid bout 3 cake soap mek it melt pon u DAT will keep down the shit fi a couple days before the shit stain start show n smell again not even baby nuh spill shit like pony hood tasnie Rico did seh tasnie hole soso tasnie u Neva know when u FCK batty man is a curse it falla u fi d rest a u life how u mek barrow Benz mek u drop in shit :alay pit toilet de a farrin ya now met she need fi use the tax money n buy out scott heavy duty toilet paper she need the company fi herself fi klean up pony shit wet him leff Ina di hole

24. Doll please! Stop walk and sell your pu$$y, it nuh look good!! Rico say your very nasty, yuh don’t have nothing to hold him!that’s why you can never be his woman! Rico was never your man you delusional fool!Yuh NEVER GET A PAR YET! YUH NEVEr GET A BLAst PON Di GRAM yet!! So how that’s your man boo! That’s shylar man! A shi get all a the par and gram Cuban never never claim yuh yet!! You was in this all by yourself boo. Poor soul!!

1. Right about now no woman should want to hold pobre pobre , if shylar want to hold him she dont have no ambition. Leave the girl alone and mek pobre go return some more a di smoke clothes dem

1. Uno too much now. This man dont have him own place and him have a nerves a call the girl place dirty..Tell him go rent somewhere

25. no to bloodclaat, suh relationships are now certain and certified when post on social media platforms :nerd

26. Met a tasnie log on n a talk bout pony big har up a she one run dung shouting out pon Ig like it can pau the cable n light bill wey cut off from Rico use to wear braids bitch plz bout pony shout n big u up him need fi big up u pocket go sit down tashy u shit up n nobody nuh want smell u stinking ship up pookie plus u n pony lefff such bitch plz pony shit u up n gone