”STOCK BROKER” LANCE SEH STOP WATCH HIM

0 thoughts on “”STOCK BROKER” LANCE SEH STOP WATCH HIM

1. I don’t know who would want watch this marga dog looking like creature.. Them fi member say them put them life and business pon Main Street fi all of social media fi see, so don’t get mad when things get back to you babymotha.
    Shut up and deal with the celebrity status yuh a run down.

2. Big up yuh self mi stay good fren Lance a U seh Fashion dem cyah hold yuh bck this year Suh tell bad mind fi gwan talk an carry news, clean heart above all. D block seh dat straight $$$$

3. Lance u get the green card yet ?? U stop call and beg money yet ?? U haffi watch weh u put pon FB cos Alecia will put u out of her section 8 condo

4. Di gyal dem a queens a get smart now! no gyal no want no man weh a walk a eat pussy for money dem ting deh played out.lance fashion ur new name is walking toilet.

5. Him nah get green card him too wicked the way he do his last girl who Nuh know about jamaican men and hype! God will punish him… and all now he don’t even have pot to piss in… Low life

6. Y so much ppl have so much to say abt Jamaicans an green card lol and I bet half of u that R talkin Dnt have shit an from wat I understand Lance life seem perfectly well to me so wat if he has that card or not lol live ur life yah youth I c ur haters den buck only thing I say is he needs to stop putting these things on Fb to give ppl like unu tings fi chat

7. Sexiest nigga in Qns rite now Facts, always see him in parties n he stands out an not a hype guy I like that regardless of wat some of u