SIR DI SENDER SEH IS A LOWER GRADE DOWNGRADE

Am I watching an episode of “Punked”? Of all the beautiful girls in NY with a career,ambition & good morals Jevaighn Laing come to America & pick weh most man already sample.Furthermore she needs to humble herself she only looks good with makeup on plus all this money she claims to have & you can tell a bare cheap clothes she wear & har wigs look a hot mess like strings a run down har face.His baby mother Leesangh looks waaay better than Kanisha without a drop of makeup not to mention his babymother ain’t no whore & she well sexy poor Kanisha don’t even compare him have community dick so just cause her with you (temporarily) that don’t mean shit.Maybe he’s trying to get a green card & b**hes like her dumb & naive when any young,attractive bwoy try offa dem. That so called relationship isn’t going to last 5 years from now just wait on it.Can someone please tell me how old this tired tramp is & why she just start date this bwoy & a overexpose har relationship pon social media a bag a pics like seh dem deh fi years dwl & him only have up 2 pics pon fi him page & him don’t mention nothing bout dem being in a relationship.He cheated on his babymother suh she really think couple years from now him a settle dung wid she? Lol watch how she aggo shame when them lef n affi delete everyone rass pic like when she n Bones did deh just a few months ago.That situationship is a joke.By the way I don’t hate nor dislike har just stating facts cah she claim to have “haters” when people are just stating the obvious but won’t say it out loud I hope Laing wise up soon
KB

0 thoughts on “SIR DI SENDER SEH IS A LOWER GRADE DOWNGRADE

1. “Jevaighn Laing come to America & pick weh most man already sample”….sender, yuh did expect di man fe huh look ah virgin??…most women have had at least 3 men in their lifetime, so if that makes her a whore then I guess that makes me a whore too…sender, go watch some t.v and stop watch the girl…

2. This sound like a the Baby mother Kanisha send this eeen, Lady if you are reading this, Trust me, Pick up the broken pieces and move on with your life. Dont disgrace yourself over a Man. Leave him and him new woman alone, if you and him should be together you all will, But if a nuh so it go, trust me it naaaah go happen. Move on with your life Lady. lol

3. Leesang a you dat? hush mums a suh life go. You win some you lose some. Move on with your kids. You big daughter live with you now?

4. Ha! This is funny… Some1 screenmunch this n send to me!… Mi n laing leff long time he is a big man… I wish him all d best… Y wud I want to send a story to d page with my own name it???? We get along quiet ok for my child sake… If he plans to get a green card I am honestly happy for him… I can’t call d girl a whore bcuz I don’t know her!!! Many ppl screenmunch things n send to me well this is my chance to say we had a peaceful separation n we r no longer together no feelings or strings attached. Trust me i am a part of d triangle if a did me send een this i wudda talk d things dem

5. What kills me, they are behaving like this ninja is SOME ROYALTY, REALLY???. He is an ordinary man, wah so SPESHOL BOUT HIM?.. The girl next to him is nice looking too, gosh some gal bitta…I DON’T KNOW DEM FROM NOWHERE AT ALL, SO ME CAN ME MAKE ME UNBIASED OPINION.

6. Kenisha a waste gal she a beg man fi deh wid har…Everyman f**k dat.. That bitch got no money…she need fi retire cause har face expire… One bag a makeup pon har tired face..

7. Kanisha and this guy is in no relations. Suh unno got it wrong.. She just love walk and beg and look man.. She think har benz a frighten nobody. No man nuh wah Kanisha. Every new man inna dancehall she run down fi tek picture and a look dem hard…Dun out hole Kanisha you is a disgrace to society. Me and u use to be friends yuh character dutty. Stop trying to buy the people dem man..thats all u do tell di man dem u will pay dem. Kanisha can not keep a man fi more dan a month thats why Bones run leff it because him find out she is a Germs.. Go retire yuh old bleach out body, and stop run down people man.. I guess we living in a new world cause di gal dem a look man hard yah now… Fyi this is all FACTS.. Big up everybody

8. YO DA GIRL YAH GOOD EEH.. EVERYMAN REFUSE HAR. THIS IS ALL SHE DOES IS GO ROUND AND TEK PICTURE WID PEOPLE MAN DEN POST UP PON HAR INSTAGRAM LIKE SHE AND DEM DEH. WHO DOES THAT. SHE CLAIM SHE SO HOT AND NO MAN NUH WANT HAR. LADIES BEWARE OF DIS DUTTY GERMS ANYTIME SHE SEE A NEW FACE INNA DI DANCEHALL SHE RUN DEM DOWN AND TRY FI USE MONEY AND HAR BENZ FI GET DEM. SHE WILL PAY ANY MAN TO BE WITH HER. KANISHA YUH NEED TO GO SORT OUT YUH HOLE WAH SICK. BONES SEH A DI WORST THING HIM COULDA TEK UP. QUEENS/LONG ISLAND MATTRASS.. KANISHA YUH FI DO BETTER MEK A MAN COME LOOK U STOP RUN DOWN MAN..BLOODCLAUT CLOWNNNNNNNNNN DEM SOON BEAT YUH BLOODCLAUT

9. Mek bleachy pussy kanisha move. …All kanisha do a walk n f**k dung the place. …Look all a the man dem n suck dem hood n think that ago keep them. …bitch go into retirement. …Look how two months ago. …she a post up BOUT THE likle boy name bones. ..Walk n talk how she n him deh….n him love har n she love him. …A LIE THE DUTTY GYAL A TELL. …CAUSE BONES N DAT NEVA DEH YET HIM NEVER OWN HAR TO NO BODY. ……SHE JUST WANT PEOPLE KNOW SEH SHE HAVE MAN LOOK HOW FAST SHE RUN GO PUT UP SUCK PUSSY LAING PICTURE. …N SHE COULD DO THAT WID BONES. ….ALL KANISHA DO A TEK LIKLE MONEY WEH SHE CLEAN SHIT N GET N BRING JEVAUGH GO A MALL GO SHOP. ….BIG LONG TIME BITCH LOW. YOUNG F**K. …U ALMOST FIFTY WID A FATHER LESS PICKNEY GO LOOK AFTER HIM. ….CUZ U STILL LIVE INNA MARIE HOUSE. ..WUTLESS NASTY YANKEE GYAL. …AT LEAST DO U HAIR. ….TEK OFF THE WIG DEM. …BET SEH U CAAN TEK OFF YU WIG R MAKE UP MAKE LAING SEE. …CAUSE U KNOW U LOOK LIKE SCARE CROW. …THAT DEH PIECE A 2008….THREE HAND BENZ DEH CAAN STAY. ….YU A BIG OMAN GO LOOK U AGE. .N LOW THE YOUNG PARTY BOY DEM. ..N WICKED LAING U KNOW A PARERS U WANT CAUSE WE BOTH KNOW SEH ANO SHE ALONE U A LOOK IT FROM. …MI FRIEND SEH U KNOW FI EAT PUSSY THO. …WOIEEE PUSSY BREATHE KANISHA U PUSSY NOR MOUTH CAAN WHOLE U SO CALL HUSBAND. …U AGO GET A BEATING. … LIKE THE ONE WEH ONE A BONES YOUNG OMAN DEM GI U PON THE BOAT. ….HIM WIFE SHOULDA STAB U UP……CAUSE U HYPE N EXTRA FI NOTHING. …N U NO HAVE SHIT. …PIE NAH COME BACK A FARIN. …U STOP SEND MONEY GO GI HIM WOIEEE. …U STINK LIKE

10. She nuff nuh bloodclaut tek every opportunity fi pose wid man weh she just meet.Is a hype she a look everyday she a talk bout har “relationship” pon social network. If yuh ting real it shows you don’t have to keep announcing it to the world and you wouldn’t be posting it so soon for the world to see if you want it to last no one else does such a thing but sure enough this attention whore/Brooklyn, Queens, Bronx mattress does. All wah gwaan she affi pay man fi f**k she. Tek har likkle money an spend pon young bwoy & do any ting fi impress dem. She don’t even put that much effort inna har pickney. Every rass day bout “sexy, beautiful & bless” bitch most a the gal dem a New York sexy as f*** n hotta dan u your a basic bitch your fashion is very predictable cah a cheap clothes yuh wear wid all this money you claim to have and you look like shit without makeup anybody can look good wid a bag a makeup cake up pon dem face. Yuh look like a damn clown wid your tired blond wig dem. Your no threat round here real poppy show I swear. Laing looking like a fool in these streets by associating himself with Manisha good luck to him woiiee mi gone yah

11. Cannot believe me just a see this but mek me talk up di tings dat dey gal a get scam jevaughn a scammer liar and a thief. Him a play that gal dey. Cause him do not have a rass ting him bruck. And yes she have to go mail and shop fi him cause gal have to mine dat his rubbish. So me nuh know why she a hype. A the most perfect couple dat a big hole gal and a duty bruck pocket edit. His freaking crazy. She have har hand full.