SIR DEM SEH DEM NEED A NEW DJ INA YUH CLUB

Good Morning Met & Happy New Year,

CLUB
ADDRESSING ERROL/DAVID/KIRK!!!!- MINGLES NIGHTCLUB MANAGEMENT

Congratulations for having that club standing for years .. i guess by playing it safe!
Errol u charge 20$ to go in the club every single god given weekend!
whether it be a THURS FRI OR SATURDAY it is still 20$ .. What makes this a problem
is that, each time we the customers attend your place of establishment it is always UNEVENTFUL
Errol with all the money you charging people to go in you mean to tell me that you cannot afford for a few different DJ’S to come thru ?? each and every single time I go to mingles I feel as if you just put a CD in and on repeat
its the same line up of songs each time you go and you have been doing this for years now and its straight robbery!
Must we always start off with the 90s reggae .. then a little TLC -scrubs – then One blood … then JAMAICA LOVE busy signal
and random old school vybz kartel here n there .. along with whitney houston – dance with somebody , how will i know ..bUJU BANTON- I WANNA BE LOVED???

ERROL WE THE PEOPLE.. WE NOTICE ! NOT BECAUSE ITS A NIGHT CLUB WE NOTICE ! IT IS 2016 ! PLEASE SIT DOWN AND JOT DOWN
SOME NEW WAYS TO PLEASE UR CUSTOMERS! YOU NOW SERVE FOOD U HAVE D MONEY CUZ IT SEEMS UR ONLY FINDING NEW WAYS TO TAKE PEOPLE MONEY WITHOUT SATISFYING THEM. GET SOME NEW DJ’S IN THE DAMN PLACE
IMAGINE BIG NEW YEARS EVE PARTY U CHARGE $40 TO GO IN AND IT FELT LIKE A REGULAR SATURDAY! NOTHING NEW SAME MUSIC LINE UP FROM YEARS AGO NOT EVEN ONE NEW CHUNE .. ERROL THAT WAS ROBBERY! STRAIGHT UP GREEED BECAUSE WE THE CUSTOMERS ARE DISSATISFIED! YOU SWEAR YOUR BARTENDERS RUNNING SH*T RIGHT? LMFAO HOW ABOUT U SPEND LESS ON THOSE HIDEOUS COSTUMES U HAVE THEM WEARING & STOP GIVING US A RUN FOR OUR MONEY AT THE DOOR CUZ WE DONT WANT TO SEE THEM… WE WANT A NEW FXKIN DJ!

HAPPY NEW YEAR !

41 thoughts on “SIR DEM SEH DEM NEED A NEW DJ INA YUH CLUB

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

you forgot to mention that group of corny ass dudes dancing in the middle doing the same stale ass dance moves for the past decade and di likke bredda weh fava beenie man weh always ah do di world dance lmfaooooo

Good morning MET & ALL METTERS! this was good dwl

2. Sender….from yuh guh deh two times and Errol rob yuh dem way deh den yuh need fi tek weh yuhself. Errol nuh respect yuh money, suh do not guh back dere. Yuh patient and hab ah lot of confidence eena Mingles and Errol….but dere comes ah time when enough is enough. Nuh guh back deh…:travel

3. Leave error mek him thief cause him have a thief a thief back every dime from him right under his noseand it worse now cause him make the thief manager.

4. Bronx mix master how you know the manager a thief . Me no know crystal as no thief me know say she will give me a couple free drink or a bottle and you give her a little tip. You know how the thing go. Klassique she could a thief and give away free drinks.. Dwprcl

5. Mek me see if the manager ago work through this pregnancy cause the last time me check she suppose to be in bed rest so she no have miscarriage and god if this bitch give prince the belly she wicked cause a no fi prince this one

6. Errol a thief long time plus him need fi pay him workers them better. Music no good me like the bartender them though food not bad at all. Need better service fi the new year

7. Since the argument to stray from errol to crystal Mek me comment
    What a way crystal go breed again
    And me sure a no prince belly that but
    Prim a breed to lawd God them woman yah foolish. Prim tek good care a her child but crystal
    Need lesson on parenting she jus have the kids them and leggo them all over the place like pus kitten
    What a shame prince no more babies darling

8. But no yesterday me deh a klassique and her prince a cuss class and dis up crystal
    No tell me say she foolish enough fi go breed fi prince again no sah.lawd a massssy if you no busy walk here prim a breed to
    Stop tell lies

9. Prince a the boss
    The man make and get five baby in a 2015
    That no bad but him need fi start cover up the penis boss no fraid a disease . Me can’t believe say prim Fren the last baby weh born mother a that’s why prince love her cause she no have a problem sharing , Gwan winner prim a so the boss like when him woman them live good

10. LOL Dutty Dutty jankrownizing crystal go breed again she don’t own not a pot fi Piss Inna or a window fi throw it out laud jesus please visit dutty crystal if u not busy hot mess I hear is section 8 paying Har rent now mi belly

11. Leave the girl Mek she have out her lot
    She a work fi the ring from prince
    Uncle Sam will mind them cause me sure prince
    No mind none a him 10 kids them.yes me say 10
    Kids me and him know. And me can place any bet say As two weeks after she give birth she deh back round the bar

12. The last time me see prince a him and prim his Fren D and D woman (not the baby mama )a jump up in a crystal truck. Story come to bump

13. But some gal really come a farin fi tun dem self Inna mascut I was somewhere a few weeks ago topic was careless
    wutless
    Lowlife, crystal weh tek weh prince from Tina she get evicted from Har apartment in coop city all the people dem left inside was her dead daddy ashes everything on the street all prince Calvin Klein draws, dem so she a buy prince expensive draws her rent is unpaid lawd no sah and next gals a tek dem off di Ole man she a try giv this belly mi hear run Har him can’t breed nobody so she Juk it up pon prince raffle baby what a crisis mingles no good again crystal in charge what a ting when things start missing mr e roll ha fi go FIL bankruptcy

14. But how you fi a call the big celebrity lowlife the girl life look good an social media me can’t believe say the belly a raffle though. Me see her the other day and you can see the stress on her
    Poor thing

15. Prince prince prince look like you have something good in you pants Mek the gal them a pay up fi it so gal all a max out them credit bankrupt pathner ,thief down the whole place and tek every thing weh have dick fi mind you. You need fi Mek one a them give you papers though.

16. Put fun and joke aside a the same Msn weh own mingles you’ll talking about cause me hear seh a fi him the baby you no see say him affi do weh she say and she did treatened fi expose him so him affi Mek her manager..wtf a gwann down a mingles.. You’ll need fi read between the lines look how she chat to people in front a him

17. Me no feel say crystal affi thief from mingles cause we all know her place there butttt
    A poor ZARA weh she work and the store them weh sell clothes me sorry for
    Girl good with her hands (shop lifting ) a nuff a unu buy the half price or 60% clothes them so stop gwann like

18. Unno left crissy too cute she gone viral but Dat bitch wicked no blood claat mi hear how when she get evicted one of her friend giv her a kotch and she sell the friend fake loui bag fi $1000 the Frencuss har and throw Har out unno no si seh she a sample Inna pple bed corner and a tief dem but tief a tief her car need a sign weh seh get away car she live a wood bury comman a tief tings a sell laud crissy tek a break if u rass get lock up know it nah pretty pon u side because u a breed a the. Ole man mi sorry for another jacket in him rass mi si Har daughter the other day no care hair no comb from last year summer stocking tear up a come from school clothes need iron no sah crystal u need sort out bad

19. A me a prince woman now
    He’s not with any of his baby mamas
    Him done with those germs
    Update :: crystal go get citizenship fi marry prince and him still no marry her cause him no like nasty woman and worthless mother. Every day she a balm down in a make up fi hide the stress but that nah help girl the stress still a show before you go clean up you Dutty house and go learn how fi tek care a you kids them . Prince and him family them use you fool. Crystal please stop stalk me yard and look fi prince cause him no want you

20. A one thing mi Haffi seh this is karma full blast everything crystal do poor Tina she get it back Tina mi a help u laugh I’m having a haughty laugh dutty hole crystal a baaaaay god no like ugly stop stalk prince woman yard a want she lock up u dutty rass

21. Crystal day a Tina obeah her make so much bad things a happen to her. TINA darling me a beg you please to undo the curse please please pretty please. Me want the obeah man number then cause this affi break it serious.Tina you no sorry fi her.. Ohhhhh gawwweddddd

22. Is not Tina obeah crystal and set her fi walk and thief and set all a them curse on her . Me hear seh a the man weh she trick fi get her green card
    But what a CONJUNCTION this is . Mine you’ll Mek the lady have early delivery cause me know she must see this . But she is a gal weh will pay fi pinkwall tek this down like what she do with the last post

23. Jeezzzaamm a why Mek them peeps yah mix up so.give the lady a break.a no she a the only person a go through hard times.

24. Crystal please come pay me granny the rent weh you owe her me can’t believe you get evicted from the corp weh you walk and tell people say a buy you buy it…you fi stop mind man and spend the money on you kids them. One thing with section 8 them nahh go Mek you get evicted.