SHAWTY AND DI MAN LOOK GOOD OO

0 thoughts on “SHAWTY AND DI MAN LOOK GOOD OO

1. Lard god a new man again , what happen to the white man that took u shopping . Shorty we only in the 10month u finish the calendar pass 12 that girl is dangerous u should get paid boo u wasting u talent fe f**k 🙁

2. Really? the poor guy might ah not even know seh Shorty ah use him picture like dis kmt Shorty yuh can fool some people some of the time but you cant fool all the ppl all the time, lock up shop cause weh yuh a sell me nah buy :hoax2 :cool

1. YES DI TUFFNESS STILL DI DEH DAT CANT CHANGE, BUT SHE LOOKS HAPPY SEH A MAN A HUG HAR, LOOK LIKE SHE EVEN PUT ON LIKKE MEK UP TOO
      HAR BOO LOOK LIKE 17YRS OLD, SHE BETTA WATCH IT CAU DI MILITARY DONT LIKE CHILD MOLESTERS

3. Suh why di man lip look like smaddie clap him pan it wid a 50 cent coin so?? Or a jus di pic. But maybe dis was di white man she talking bout…cause yuh nuh know say from light….dem say dem white….But him look like a papichulo to me.

4. Mi scroll back up fe look pan di clap lip and jus realize seh ah nuh me one have zoom yeye…CITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer