SHARK ATTACK

Good Morning Met,

I was browsing Facebook early this morning and this status popped up. I am not familiar with the dance hall crowd from Queens but i think he is a Dj. Looks like he left his phone at home and his woman got on his Facebook. Maybe it is a joke. There is no way this is real.

MET 1-Optimized

MET 2-Optimized

MET 3-Optimized

MET 4-Optimized

MET 5-Optimized

MET 6-Optimized

MET 8-Optimized

0 thoughts on “SHARK ATTACK

1. SHARKY!!!!!!!!!! SHARKY WHEY MAWGA DUNG N FAVA HIV PATIENT RIGHT NOW IT LOOK LIKE THE MEDS A KICK EEN CHO MY GIRL MECK A DOCTORS APPT A DAT U NEED FI DO REAL FAST TO

2. rhatid cleet! Mi need a asthma pump yah now!! Sharkiy tun inna Sharkeisha!!! What a disgrace to di man n harself. If she go college (which i strongly doubt) shi shoulda tek a course inn common sense. All now mi cyan see de man business weh she find inna di fone, mi ungle a si di disgrace she a bring pon harself

3. A musi him same one ah post pan facebook. Caw mi nuh see nuttin pan him fi draw any woman out. Him fi stop look likes. kmt

4. What away Pinky all up in the comments, all a mek phone call……The mate them always give way themselves……and are choo, the wife dumb for real, I don’t think she is a Jamaican.

5. Lollll. Vice grip and Pinky kill me. Pon a seerus note… She have noooooooooooooo and I mean no right to search his phone. Secondly like vice grip said.. How she suh sure ah nuh har man a call dung dem phone.. Guh cheque yuh man. Yuh too brite.

6. No this is not a joke!!! Same bullshit she broadcast from his Blackberry as well. Mi wake up dis morning and di same ting up top greet mi inna broadcast. She lame yuh f**k and all put up picture of she and him wid her long ugly red face! Mi hate gal weh do dem shit yah. Insecure somewhere else, business di man ah deal wid pon BB. How dis look to people? If mi ah promoter deh now mi wouldn’t want to hire him as no DJ, mek she stalk out my ting and cause problems inna mi dance, no sah!!! Then ah talk bout him youth soon born, when no money nah run I hope she nuh complain, careless behaviour!!