SHANE DEM SEH DI BABY NEED CLOTHES

0 thoughts on “SHANE DEM SEH DI BABY NEED CLOTHES

1. It bun mi fe some gyal i swear
    Yuh know say de old dinasour ah cruff
    Before yuh guh breed but nuff gyal
    Ah look ah meal ticket.
    An lack of ambition make dem lazy
    An wan ppl grandfather fe mine dem.
    It make yuh look ah way too not only de man.
    Some woman haffi play mother an father role.
    Mi respect ah woman like dat
    Cause dem nah wait pon ah bwoy fe buy
    Dem pickney jacket.
    Blizzard ah come ah New York an
    Instead post bout weh man nah duh
    Try gwan down ah burlington.
    An sort out de youth
    Nextime duh yuh homework before
    Ah guy bust ah breed pon yuh
    yuh.
    Big up mi babyfather cause mi daughter never without .
    Him make sure wi sort out
    Love mi family :thumbup

2. Tia a full time you get over the fact that Shane don’t want you , actually he never did first to begin with. You need to stop because what you’re doing won’t work. Only because you love to f**k why Shane not paying your rent no more. He was paying your rent and giving you money but you f**ked all that up , now you making it seems like the guy don’t take care of his kids. You know from the bottom of your heart he does but every time you see a pic of him and his woman you want to act up. Stop look attention from Shane because you won’t be getting none. Tell the people dem about the $500 and $ 1000 dem that you always get, you are the only baby mother that act like this. You move on with your life but everything the man and him woman do it affect and offend you. The fat ugly stay bad man is not good enough for you?. Tia you are a desperate attention seeking bitch who needs to tone it down because even if you cook chicken in diamond sauce and give it to Shane he ain’t coming back to you. Remember sey you come to America with that belly so Shane just playing his part because he was f**king you also with the man you had in Jamaica. Leave the people dem alone Mek dem live dem life . you move on so let the people them be. Stop stalk them FB and IG page because they know you stalking them. As long as you keep spying on their pages your feelings gonna continue get hurt. Why you so worried about Shane and you have a big black ugly Teddy bear all for yourself. Get a life tia and stop being another worried bitch because your tactic won’t work. The man take care of all his kids and the world knows that. #worriedbitch!

3. @ Lol and judgejudy Shane take care of his kids tia is just bitter and wicked every time Shane post any pics with him and shakeria that’s how she behave. I don’t know when she is gonna stop this kind of behavior , snow storm coming to NY and you’re here trying to humiliate the man. We know better than what you’re trying. Is not Shane is the problem is shakeria is the problem but tia you gonna dead because it’s only gonna get better for them. Power couple Shane and shakeria….. Tia you mad or nah?….tia you worried or nah?.
    Tia you bitter or nah?….poppy show idiot tia guh drop a sleep and dead because them nah leff….aaabbbaaayyyyy….Burlington coat factory will be opening today and regular business hours!..
    Bye bitch!

4. she nuh fi get a dime outta him socisal security check. Fuking careless. Smaddy can really breed fi a ole man who love mogle>>> KMFRCT

5. Come on now ladies I know these children must av there stuff but It hard fi know say some boy breed the gal dem an Deh out all nite a party an forgot dem av other responsibility we are all woman an it hurts fi know say a we alone wid the kids dem, so unuh give ceaser weh Jew to ceaser you guys need to play ur part as father.wen the kids dem get big now an come out to be something good inna life unuh come an a walk round an shub up unuh chest an a talk bout a my son that are a my daughter that and unuh know say unuh Neva do nutten fi dem wen dem did young.im just speaking on a woman behalf Bec I av seen it all

6. Man fi take care a them kids no matters wat the circumstances is Yall just talking a bag shit kmft @met talk di truth nuh

7. i know neither side of the party but a lot of the comments make no sense and it sounds illiterate and bitter, its sad and pathetic that these women of today does not have any character what so ever and finds it ok for a man to lime as u may say, brag and boast, but yet still the woman is left to struggle with their children on their own, it doesn’t matter if the man move on, or never wanted her from day one, once a man has unprotected sex and the girl becomes pregnant its his responsibility to be a man, maintain and provide for them. You guys sound dumb about the money he has given her in the past, that’s over and done with life still goes on and these kids needs food, shelter and clothing. it pretty much sounds to me that this is a mother who cares for her kids and needs the support from the dad therefore she is just venting like any woman would, now what is present wife/woman whatever needs to do is to encourage that worthless man to take care of kids. This is just a mother pleading for help instead off putting another dead beat in the system to pay his child support, then if she does that she would have become the wickedest woman on earth. Grow up u silly women “pathetic”.

8. Shane B keep to go take care of his kids n stop walk around with that tall Brown man and a must she n her stay bad friend them a comments truth be told a winter now ….. N u tall brown man your kids get winter jacket thou and you don’t work

9. Wickness bout you a watch who the girl a f** take care of your kids there your too …. U have money fi send fi mother in law n the bitch nuh stop walk and f**k pon him all pussy pic out a road with her LA run in

10. An u fi glad fi that bec now u can sleep good at night an stop cry rem these words (#after #ten #yrs #yuh #go #back #an #breed #tia #agian) a joke this LMFAO yuh tell di people dem bout the obeah man Weh u an yuh mother carry yuh,,go young gal like u love obeah man that’s y him family them hate yuh so,,,,,,so wen yuh a come talk bout who him want …first yuh affi free him up on tie him ,,,you and yuh mother av a lot fi tell God say #smfh #unuh #ago #burninnahell

11. Tia walk an f**k like johncrow shi fi able fi tek care a har pickney them an nuh wait pon fada cause shi have di fat ugly man weh shi live a him yaad wid him mumma an all a him family young gal like tia couldnt get a betta man fi gi har green card shi f**k Boxa hype f**k Killa Boo f**k Polish f**k Dada f**k natty Chris all Sher fada f**k har an wat shi have fi show noting gal fi wutless but nuh suh Tia run dun dancehall hype an walk an f**k like dog an have noting to show not even a green card cause right now Boxa hype still a f**k har

12. it is here again… lol… i know all parties involved. why wud tia be vexed. Tia didnt arrive in america wid no belly is when she deh deh she breed her n shackie did a breed at d same time and she dash it weh seh she n tai nah give birth same time cawz she did busy wid both without protection..

13. you a f**k down cali and every body a south know even him brother this is not tia f**k out bitch pull the man make him take care of his out side kids wickness me ago pray fi you n beg god fi pull shanie B poor thing everybody a south talk know bout your obeah mother every man a cali chat shane how as him leave brother brother run in dwl pull the man make him help him other kids pull him you nuh shame one more comment and met see the pussy pic