This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
My girl That’s all nice for party & shining but wait till u get old u p…. ago reach u knee . One big ugly pussy that by way how ur head so big for a small body u look wired an alien trezze raza baby !!!!
mi woulda beat dat deh fat pum pum like how di ras dem beat di drum up a zion coptic……..dwrcl
champion wuddah screw don’t you think?
join di line. yu nuh see alla di man dem lineup behind har.
mi nuh wah dem puxxy deh undah mi ooooooooo puxxy fi neat n tuck nicely dis a like one big heng dung puxxy
D!ck yuh bring yuh weed whacker yah cause the bush seems very high. unless yuh like that sort a ting. lol
What a fat piece a nash desso. My Gawd!! Girl, it are a bicycle pump yu use pump it up???
13 honey mi glad fi see u, when da tights deh teck off the front suppose to a sweep di floor she need medical attention STAT
what a gwan chute.the work tunn me inna w/end blogger but a so it go….me no know a who some a dem a try trick wid dem rubba pums.
Lol rubber pums
Mi see say u no miss class pon Sunday night man lol
Yo a mi fren babymadda but she nuh tek care of har yute a careless gyal