SENDER YUH MEAN DEM A WAR OVA KEIVA BABY FATHER………IS WHEN HIM REACH BACK A FARIN?

Good morning ms met. Apple friend shamar and kimone perfect waistline a war over Tina jet set baby father Jason wry feds pick up last week.im trying to send in the video but it not going through. Anyone with the videos plz send them in. Shamar sound like a big clown . Thieving salt hole shamar always a fight fi man attention. Go get a job

15 thoughts on “SENDER YUH MEAN DEM A WAR OVA KEIVA BABY FATHER………IS WHEN HIM REACH BACK A FARIN?

1. But all wah a gawn a trudy a Florida Jason love! Member mi tell u! Him weak fi Trudy, nuh Matta who him live wid or think dem have him Trudy have him heart! I don’t know is which good man would pick up shamar and have her serious! My God! Unnu think unnu good pussy , good body, clean house and car can keep a good man! Most a unnu show tins fi social media, shamar ur character bad bad bad! U loud and Volga! U nuff in a everything, u is a teef and u have no value! U know di man wah u a fuck and u loud him up! U is a crosses!! Mi nuh see nuh good woman in a u!! U character bad gal!! Mi would a fuck u if mi is a man but mi nah have u as nuh good woman in a mi life, shamar u nuh see u affi always a tek somebody man and in a man problem! Nuh good man nuh want u! Suh with all that greatness and things u got u still cyan hold a man fi ur self!! And u swear u the shit!

1. But Jason is noooooooooo good man suh dem ah war over man inna dem category.. Trudy she need to re-evaluate har choices

2. Senda send di video tuh somebody mek dem dweet please n tonks or even dem pics or some screen shots sumting.

3. Tina baby father bigger pang get 40 yrs I hear Sammy Pelpa deported and now Jason poor lady have to tek care of those kids on her own
    Dem duty man ya you see

4. Shamar need fi siddung and lowe d lil gyal. D lil gal nah trouble har. She deh love war too much and caan fight. Somebody a guh stab har in har face one a dem day ya.

5. Please leave trudy out of this she have enough issues. She struggling to keep up with her new found life but under cover doing the most , chatting and hating on people as usual. She struggling with her mad mother too thst waste her life in america now she is a walking mad woman taking everyday to find another food bank. So Trudy having it hard in many ways. Give her a break. Her life a mess , she gets a check every month from her dad policy he die and left for her is what she using to act like life great.