SENDER TO NANCY

0 thoughts on “SENDER TO NANCY

1. A can’t the GROWN ass woman wearing that 50cent a yard black fabric with the red bath rug stich pon it a talk shit! 😀 could N.E.V.E.R! Then again delusional bitches talk big. My girl…”self praise is no recommendation” you too OLD not to have heard that.
    In case a bitch confuse on DELUSION/ONAL:
    A delusion is a belief held with strong conviction despite superior evidence to the contrary.
    A delusional person believes things that couldn’t possibly be true.
    Delusional disorder is characterized by the presence of either bizarre or non-bizarre delusions which have persisted for at least one month
    Delusional disorder, previously called paranoid disorder, is a type of serious mental illness called a psychosis in which a person cannot tell what is real

1. Bathroom carpet :hammer :hammer …ar shit mad tacky and that is the truth of it…she arrogant as all hell and tink seh people frighten fe she and ar eediat fashion…chiiiiilllle!!

2. Speaking of that red and black dress…. A long time me nuh see Elmo. I’m going over to Sesame Street to mek sure Elmo okay. Dem red patches on that “couture” dress look very suspect…

1. lolol…dem a look fi tek him garbage pan and cookies fi tun runway decoration next. Seasame street unda attack fi couture clothes…dam muppets.

2. Mi feel likkle better now Yawdy…. Mi really like Elmo. Maybe we, the Metters, can put together the millions to buy the couture frock and return Elmo’s clothes to him. Met, yuh can arrange the collection?

1. ANON2! flatline^____________________________________________ Yu say the gal dem kill elmo and tun him inna half a frock!
      :sup2:

1. But PP, a di first thing come to mi mind when mi see di frock…mi nuh sleep last night, Elmo was on my mind! Lol

1. Met me wa know if she nuh have no damn friend why dem nuh tell her seh she nuh have no talent hard on the eyes??? HER PIECES ARE GARBAGEEEEEEEEEEEEE

1. Me want har fi google “GARBAGE” inna google images and see if she can point out all her pieces. :berduka

3. But a whey tek ugly shooting range mouth nancy not couture. Nancy nuhbaddy ova yah care zero fi youuu. Yuh run guh comment unda Kizzy post causen Kizzy design dem beating youuuuu badly very neatly. Nancy guh buy teeth fi yuh mouth carna. Nancy guh learn how fi sew, causen sey yuh is the ongle one making bathroom mats as clothes :bola Nancy JMG might be your blessing in disguise causen sey Gina Spectacular might send her client dem tuh youuu for bathroom mats to match their decor.
    Like PP sey yuh is one delusional bird. When yuh guh Jamaica yuh always look like a bird, youuuu neverrrrr stay good yetttttt and mi meannn neverrrr. Nancy yuh dont look goodddd :hoax2