This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
Bout them name 116 crew a 16 pu**y the bwoy suck a suh cum mek them start talk bout 116 crew a bare ugly ppl inna 116 crew and the hole a dem stink..guh tek care a yuh pikney dutty bowy and guh pay the ppl them rent …….
Mi hear seh man f**k him fi drink hennesy..bout him have bottle to him head and him cannot tek care a him pickney the gal need fi put u pon childsupport u f**king bum ass nigga suck pu**y dog face …….yuh so ugly and fat and black and stink u need fi start bath mon u always smell stink and u keep party and a talk bout I am the boss and u cannot be a boss and smell stink nigga..lol
Bout boss man must a f**k him inna him ass because mi nuh know which part a him a boss a muss him big belly weh full a shit because that all him have a big belly full of shit this nigga not even have a f**king job the time u a party go get a life and a job nigga and take care of ur yute and buy sum soap fi Yuh stink self u lil peace a big belly shit
Mi a one man and mi f**k constant nuff time fi mek him buy hennesy fi look hype inna party because ……all when him cum from the party a dah time him get sum hood inna him big belly fi the same hennsey weh yuh see him have a him head u know how much f**k him get fi a bottle a henn look how how him walk when him deh a party because him batty a bun him more time see him inna one coner because him batty a bun him …….the hole a 116 crew them a fish
This pu**y ugly and shit yuh f**k ..him cannot even pay him mother rent
Bout them name 116 crew a 16 pu**y the bwoy suck a suh cum mek them start talk bout 116 crew a bare ugly ppl inna 116 crew and the hole a dem stink..guh tek care a yuh pikney dutty bowy and guh pay the ppl them rent …….
Mi hear seh man f**k him fi drink hennesy..bout him have bottle to him head and him cannot tek care a him pickney the gal need fi put u pon childsupport u f**king bum ass nigga suck pu**y dog face …….yuh so ugly and fat and black and stink u need fi start bath mon u always smell stink and u keep party and a talk bout I am the boss and u cannot be a boss and smell stink nigga..lol
Bout boss man must a f**k him inna him ass because mi nuh know which part a him a boss a muss him big belly weh full a shit because that all him have a big belly full of shit this nigga not even have a f**king job the time u a party go get a life and a job nigga and take care of ur yute and buy sum soap fi Yuh stink self u lil peace a big belly shit
Mi a one man and mi f**k constant nuff time fi mek him buy hennesy fi look hype inna party because ……all when him cum from the party a dah time him get sum hood inna him big belly fi the same hennsey weh yuh see him have a him head u know how much f**k him get fi a bottle a henn look how how him walk when him deh a party because him batty a bun him more time see him inna one coner because him batty a bun him …….the hole a 116 crew them a fish
nuh badda tell lie pan u body bout u a man..stop it man
Lol yessssssssssss gawwwwddddd unnu no easy eeh no man
him mouth stink bad ewwwwwwwwwww
Him a big batty man and him sister a big lesbian it run inna them bloodline