SENDER ITS NOT WILLIE ITS DICKRHARDE

0 thoughts on “SENDER ITS NOT WILLIE ITS DICKRHARDE

1. Is Dick r harde girl ???? She look nice here. A bit younger too unlike the recent pics that were showing her age.

2. I THINK SHE LOOKS GORG!! IF SHE LOOK LIKE A MAN.. THATS JUST HOW FADDA GOD MADE HER… ITS NOT LIKE SHE WENT UNDER THE KNIFE TO ACHIEVE SUCH LOOK…
    DAMNED IF U DO.. DAMNED IF YOU DONT

3. @ lala…go suck yuhself….fi mi tracey is 100% woman……as for di ppl calling up willie name side a mi woman unnu fi tap e….cause mi will mek unnu sing sankey fi him a di nine nite…..traceeeeeyyyy………beg yuh a likkle chups no…….lol

4. She is a gorgeous women, at least she is not one of those old women that is wearing no clothes and showing all their goods at every dance. She is classy everytime I see her pictures.

5. Big up yourself Tracey. You look great hun. Nuf a them need to make the plastic surgeon use you as the example. Girl go get yourself a money man of a certain caliber and don’t waste your looks on this crowd.

6. Miss Champion yuh looks very nice :2thumbup Yuh career wi mash up if yuh look pon Dick :ngakak ah betta yuh sekkle fi Willie. Him appears to be a mannersable, destent jenkleman :ngakak :ngakak

7. ppl unnu see how bad mind is active…..yawdy a fling wud after mi and a big up him bredren willie….well mr yawdie mek mi explain…di bullet wid yuh name pon it has not been made yet….but dere is one marked to whom it may concern…so no mek it concern yuh……mi will duppy di whole lot a unnu so dat mi a di last man left inna di world…den ms champion will be all mines…….even if a chue she no have no odda choice…….dwbrcl…..

8. Tracy is wash up yes she look alright but Tracy need fi go have a baby and leave the dancehall now Tracy a go a dance from 1989 done now Tracy

9. the thing mi really like bout dis woman is all di pics of her mi see is pics taken by someone else….no self promotion to her ting…is odder ppl rate her and post up her pic dem…….and she dress more classy dan trashy……..