SALLY DEM SEH WHATS GOING ON

Well big shout out to Sally with purple baby shower,looks like there is problem with the 3 a dem! RUMOR IS THO “they don’t speak” but wait ain’t Sally kerryann dem Fren who group up Fi war unu last year now y’all frens?
P1_2
P2_2
P3_0

10 thoughts on “SALLY DEM SEH WHATS GOING ON

1. Purple is a big fool,you n your bum man a throwing shade on the other two smhShame shame shame but that new friendship won’t last to long,second why did whoring CHARLENE come to the people baby shower like that ☹what a girl stay bad n why she make herself get so fat but back to the 3them I know QQ must a sit home n laugh

1. Charlene crawny badd wat a gyal sick stomach stink pussy charlene guh buy sum clothes oh memba yuh broke all pop dung inna thifing clothes dash way yuh dutty self whoring qq no ambition qq lick out batty qq shit inna mouth qq girl bye

2. PURPLE U NUH SHAME?????????? NUN A RATTY FAMILY NUH DEH A HIM BABY SHOWER. NOT HIS MOTHER FATHER SISTER AUNTY NOOOOO BODY! NOT EVEN HIM 2 KIDS DEM! NUH RATINGS YUH NUH GET GAL

3. Lmaoooo no whoever put this up is in love with purple ,UNO PPL MIXXY BAD CUZ THE three of dem ARE STILL FRIENDS , all the girl say is thank you for helping out, sorry me feel like a uno wan f**k off purple and ratty , something a mad uno head , purple big up yourself because some gal babyfather not even go a fi dem babyshower, ratty rate you and love you , nobody can change that, BIG UP THE TWO OF UNO

4. Ratty was real late for the shower …one of the time purple look like she did ago bawl …she text him and tell him if him nuh cone a outside him did affi sleep the night DWL