ROCHELLE HUSBAND ……………AND MELISSA MAN

44 thoughts on “ROCHELLE HUSBAND ……………AND MELISSA MAN

1. MET! Say GOD Know!! I don’t believe it. Somebody come get me cause this is not real. THIS IS THE MAN THE TWO THEY CUSSING EACH OTHER OVER? Well well well is not enough to say in this case. Fadda come tek the case and give me the pillow cause :ngakak

2. So a him dem a kill dem ambition for…no money, no swag, no physiques no looks… The mate need a life…..come out a d people dem life..

3. No man is much a butch dis him have buddy? Jahkno star unu esp mate is a disgrace cuz she a cuss out di wife fi fat albert for what only God knows y :mewek

4. ah weh di …………….mummma blodclaaaattt dissssssssssssssssssssssss

I R WEAK lucky look like me great grand auntie maud me dus no believe seh a luccky dat nopes unu send een d real picha n stop fck aroun

me na believe until unu send een d real pic :hoax2

:nerd

1. @Wicked mi say it all the time inna mi next life Im coming back as a chocolate latte with a big ding dong cause oman FOOL bad….den suppose Lucky did have good body and good looks.

5. Den nuh him and Rochelle mi si come outta big car at har dance such how him tun Melissa man suh fas ah tell bout di big fat nasty looking man dem yuh gi dem ah play an den think dem is sumbady!!

6. LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ah hahahahahahahaha I SWEAR I WASNT READAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NO MAN UNNU NO FI DO DEM SUMTING HERE THEN WATCH DENZEL WASHINGTON TO NO LMAOOOOOOOOOOOOOOOOO PINEAPPLESSSSS PINEAPPLESSSSSSSSSS

1. ~BREATH, I CANNOT BREATH~ No sah, If I laugh one more time. TEARS. I JUST DIED. Denzel washington? My throat hole a hurt me. Fadda Gwad come look here nuh. CHRIST. This is just not normal. The two females a cuss each other over this hippopotamus looking grandfather. And whats up with this grown ass man and that hair style? I just don’t get it. To the two females Melissa and Rochelle, unuh is the strongest set a female me ever come across to let the sitting up a top put him peepee in a unuh front. THIS MAN IS BEYOND FUGLY TO RASS. I was really looking forward to see someone all cute and ish, but this big belly pudding pan face man unuh a galang so over? Unuh stomach trang.

7. , NOH SAAAAH, I normally dont comment, but I had to …METTY AM SO DONE WITH PINKWALL…..TO EACH IS OWN…A DAT ME AFFI SAY…REALLY LADIES, A HIS ADI CATCH…CHO..

8. A YASO NICE :ngakak Thanks for the laughs me naaah lie. Me still in Aweeeee that the two females a cuss over this.

9. A him dis???? A nuh him. Him have money or something?? Mi naw lie dem brave cause mi naw breed fi him eno and mi nuh know weh God have in store she betta hope dat pickney deh look like she or someone else

1. Yes God know, is him same one. :ngakak All I can say is, them brave bad. when braveness a give way them two lady tek all a it.

2. OR SOMEONE ELSE DWLLLLLLLL

i died .. pitnie better pick up sum great great great granny chromosomes lawd help me :ngakak if me falla pink wall a pay fawt me chat wol rass day

10. Better the young one mek rochelle keep him. She nuh shame to bring this pig round her other kids gal how you worthless so. When me see lucky me nearly drop off a my bed what is this not lord. Do these girl have any sense lucky really a cheat pan gal and have gal in a mix up from me born gal cam so fool no sah lucky stay bad me cant believe the 21 year old. Gal you nuh see the man look like you grandfather

11. Me know me regulars wouldnt disappoint me hey met wicked, chuet, latty n the anonymous dem have a bus big laugh.

12. Young girl, go to college and leave that hermaphrodite looking thing alone. What a disgrace to womanhood knowing people are not only sleeping with things of that caliber, but fighting over it. The negro is retarded. How you gonna be darker than the tattoo ink and still get tattoos? Y’all young girls need to pay close attention to what people do

13. OMG!!!!! In me Bounty Killa voice, I are in shock!!!!! I cannot believe a dissa grandmadda dem a war over suh. Likkle gal yuh have no ambition nor pride fi tek somebaddyy grandmadda an a boast and war over she like a prize you win. Yuh mek a fawt wid shame. How yuh one wukliss suh een?. Mi swear to God a one handsome piece a man unno a war over. Tell yuh grandmadda fi buy a waist trainer and band dung di belly and de wee we weh a gi har trouble. To the wife she, yuh tomach trang nuh baxside fe mek that dey sinthing lay dung pon yuh fe however much years yuh married to it fa. To sum it all up the two a unno into dykes and unno need fi keep har in the bull pen so she nuh walk and breed nuh baddy else. Seet deh now Met, de dyke a breed off the woman dem. SMDH!!!!

14. Whey lucky do fi ah living?because ah only him money coulda mek dem Tek it from back don’t look back…..