REALLY NOW??

Real time news kwesi called and told the new girl that the pic dolly upload of a man legs in bed saying she and bae watching tv in the snow storm is not his legs because him stop talk to that stalker bitch and she probably get it from google. Met the crazy thing is kweisi knows my friend is only talking to him because she wants to hear the things about dolly but because kweisi get to drive her car he doesn’t care and spill all the tea how he see aliexpress in dolly phn that dolly buy the fake stuff to blend in with her other stuff

kwesi-Optimized

26 thoughts on “REALLY NOW??

1. Gm .. And metters :peluk :peluk everybody shot a alie all me to :ngakak :ngakak cause I never come to , America to work in cold and take my money buy real label nope .. I will treat my self to something real when I can afford it but right now , more money in the bank and less label mansion affi dey a jam first Plus other stuff I need to get done … Sender give us some new tea this one stale

2. Move you bloodclaat bout fren only want info, aye all you fi go join JLP cause dem could a use a good campaign manager. If a Kwesi you fren want she worst dan dolly.

3. Tell yuh friend mind dolly gi har strokes, a so she interested inna dolly life dat she a f**k a battymon just fi hear dolly clothes secrets? Dwl maybe Kwesi just telling your friend what she wants to hear cause he knows she is stupid? So your friend a mind Kwesi just fi stalk dolly? Tell me more

4. I know this is off the topic but I was scrolling through trendy Brent’s pics on ig and came across a pic with him and Tricia’s mom someone commented and said the mom looks better she just needs surgery on her back…. I clicked on the page and it had a screenshot of Sade fb status saying how Tricia tell her Brent have the big A the ig page is louis_vuttion1

5. Wait. Him a talk bout stalker. The man stalk mi page Fi a good 3 months when mi seh ok mek mi give him a link. A the worst thing every. If mi shit mi affi report what color. Mi couldn’t handle it.

6. Clearly him wah dolly gal, cuz none a uno on his page but she lol uno believe anything man tell uno fi pussy Dwl him a really duty boy to leave him dolly please mak dem have him

7. His a real b*tch to tell another female about another female who sits around to gossip about someone… these people have no shame at all…

8. Ok @Anonymous #9… don’t know what the fukk u r saying… I hope i’m just missing the point rather than u not making any sense…. Anyways… as for the post, di senda, har fren, dolly n di fish bwoy fi bunup… fukk di wole a dem…. Him biggest problem is dat him is a chatty mout fish…

9. Dolly is the reason why kwesi and him Fren dem
    No deal she go Fren dem and tell them everything weh him say bout them den she go back go tell kwesi say one a dem a look her after she Deh pon ig a like up the youth pic them that girl is evil and mix up

10. MET u see say dem luv ova yah doe an dem bothered by the comments too cause DOLLY did remove the caption from unda the pic wid har gift from kwesi an from dem come on yah come state it she run go put on “from babe” unda it.. No sah due to how me wan crack up dis cayh reeeeal

11. Den sender, ah jus yuh friend car Kwesi ah drive? :hoax2 Yuh friend too lie, cause Kwesi ah dagga har wid him shitty hood. Yuh friend is ah lover of battybwoy, and Dolly nuh stop hurt up har head. Dat is di real story.

12. Why people keep saying Kwesi is cute. He isnt cute to me. I hate how him lips and him nose curl in alignment and he seems very sure of himself that alone turn me off. Kmt

13. Exactly @SMDH one big stinking sour bitch fi siddung a chat ooman wid ooman, him probably on the same menstrual cycle like dem too. Nothing I hate then “Men” who obviously don’t know them roles, and then they wonder what went wrong wid society. Johncrow Kwesi a you woman dependency syndrome went wrong, man soon start peel you like ripe banana and beat you like bredfruit fi ripe. Old stinka

14. So a wha him a lick off a lip so ere minute n him look like a likkle ferret a cute threat him a send to any gal whey him a look say if dem talk him business unnu ago turn up missing eno lmaoooooooo no sah badness no fit him

15. DOLLY IS A VERY WEIRD LOOKING GIRL. SHE LOOK LIKE A CARTOON NO LIE. I SAW HER IN PERSON AND HER FACE BLEACH OUT SO BAD U COULD SEE HER VEINS. YES SHE LOOK GOOD ON PICTURES, BUT IN PERSON MAMA UNUH HAVE TO RUN. WHAT A GYAL UGLY INNA REAL LIFE. SORRY MET, BUT IT’S THE TRUTH. MI SEE HER IN THE SUPERMARKET

16. @ 2 Suga you funny but fi true… He needs to take ten sits back… I can’t see it yet men sitting down talking like B*tches SMDH

17. Him did a look mi pon fb. Him very very ignorant and him don’t like when woman tell him no. Mi seh d boy trace mi because mi tell him I’m not interested in his advances. All a bad mi up fimi numba. Dolly, u man need a leash. Please use condoms cause according to him, him f**k every hype gyal inna dancehall.