REAL IKANIKALIK

0 thoughts on “REAL IKANIKALIK

1. so di great ikan of all ikan rocked diss jacket before jay-z??? say it aint so haphell

di great ikan large!!!!!

2. my god a this yuh call delusions of grandeur is a sign of mental illness. The bitch is a legend in her own mind…sick nuh baxcova.

3. Mi cah understand why unu nuh live unu own life, of all the people you want to compare yourself to Jay Z??? Stupid bitch get a life unu live ina apartment and a chat bout Tom Ford. Guh save unu ill gotten gains and invest fi unu pitney. Fool, foolish people disgust mi…When some a we Jamaicans a guh have sense, yuh see white people show off about name brand?? Dem invest, start business and set up college fund suh dem kids have something fi get a start in life. Some a unu if unu dead tommorrow unu kids dem suffer and dem haffi beg fi bury unu because unu living in the now…Lord help us!!!

4. I have a feeling seh Jay Z saw a picture of J Icon wearing that Tom Ford and decided he had to get one too! J Icon (if a suh yuh name), you are SOMEBADDY in ‘Merica! DWL

1. Ded!!!!!!!!!!!!!!! WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWoooiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dem really believe seh IG a People Magazine or better yet Forbes…

5. Neva see come see so call Apple Papparazzi princess…u frighten bad, who ask u bout u done out man Jayden fake tom ford blazer not jacket bitch…u too hype fi no reason go set up yuh self n learn how fi be happy n stop pretend. You r so bored n lonely if you have to put things out there to get recognize…u should have to tell ppl he have the same blazer let ppl see it n say wow jay had that shit on at his party…my girl we both know his shit n ur Rihanna boots were straight fr china via aliexpress…go sit ur fake ass down n be a mother not a gold digger…a tie yuh tie jay if he keep f**king u he gonna end up worst than yuh ex-man. Apple u r nobody trying to be somebody in this world n only place u fit is in dancehall gossip go advance urself n be a role model for ur kids…be betta than ur mother cause she surely Neva set it fi yuh n ur siblings not 1 of u turn out productive.

6. This bitch really think her and her babydaddy are like jay and Beyoncé DWL Beyoncé is a boss and a wife apple is a teef living in her own world..my girl hold several seats nobody wanna be like you and your man ..stick to your fraudulent lifestyle and don’t compare yourself to hip hop royalty

7. Apple stop it ” i admire u style & dressing but we all know u have used stollen credit cards to shop all over USA . Please don’t blow u own horn round ya get a life & stop used ppl credit ifo to shop & believe u & that monster face man a Starr or celebrity keep quiet air head .

8. UNNO A ROCK TOM FORD, BUT NUH HAVE NUH FOOD INNA YUH FRIGE… NOT EVEN A WEALTH ACCUMULATION PROGRAM TO RASS….

TOO DAMN QUICK TO POINT OUT THE MATERIAL******* GOODS THAT YOU HAVE AND NOT THE THINGS THAT WILL LAST A LIFETIME….. LIKE WHAT IN THE ENTIRE HELL IS GOING ON HERE…. KMT…

9. My girl seh har man rock di jacket a year ago before Jayz,hunny u shouldn’t b watching it on television like poor ole me..u should call u links and pay fi u VIP seats at the Grammys

10. But a cudda tek this ole tiefing reprobate confused gal yah. Idiot dum bitch yuh battyman wearing so-called Tom Ford and apply fi welfare. Yuh remember when him guh apply fi welfare and food stamps?

Reprobate

noun: reprobate; plural noun: reprobates

1. an unprincipled person (often used humorously or affectionately).

synonyms:
    rogue, rascal, scoundrel, miscreant, good-for-nothing, villain, wretch, rake, degenerate, libertine, debauchee; informal,cad; archaicblackguard, knave, rapscallion

“a hardened reprobate”

2. Christian Theologyarchaic

(esp. in Calvinism) a sinner who is not of the elect and is predestined to damnation.

adjective: reprobate

1. unprincipled (often used as a humorous or affectionate reproach).

“a long-missed old reprobate drinking comrade”

synonyms:

unprincipled, bad, roguish, wicked, rakish, shameless, immoral, degenerate, dissipated, debauched, depraved; More

11. U stay bad apple mi tired a u a u multi color face man. Oonu a never come c a fi u man who love bun out batty man but him kill fi wear them brand. Bitch go hold a back seat u a u bun up face man played di f*k out. U man fakkkkkkke suit Weh him wear last year fi him party nevvvvvver Stan good pon him him wear double xxl a u tief xs fi him u a u man go bag oonu self a stop seek attention oonu wanna be red eye bad mind hypocrite tief a look like alien oonu go live a space tired a u stay bad self.

12. Y unno ah follow stupid Apple jay z have money jay batty man icon have any thing? Memba dem working with the Fed’s so there u have it

13. Mi know dutty jay icon from jamaica him used to clean one man hush puppy shoes just fi come ah foreign di man was ah big time batty man used to f**k jay ah waterhouse

1. Yes, Met! lolol. You have the nubucks which must be gently brushed or de brown leather ones which are brushed and “spit shine”….Those were my brand of school shoes back in the days. De spit shine must have been happle man specialty….lolol

14. I hate this bitch can’t wait till the Feds them whole harr and deport her a Jamaica dirty bleach out face fake skin fake batty fake breast thieving stinking mouth rotten smelly pussy heathen crawny akwele lawes . . . You lifestyle nasty no matter how much gal u bring fi fick u and big face bun up jadion him still a f**k pon you wid man rat dog your all thieves you have nothing better to do than talk about clothes bag shows and jewelry because that’s all you know

1. Den dem nuh say carmiea a Ophelia. She know dem business bad cause she a hit the nails pon the head and she very much kno who apple is delll all real name a call out.. but if ophelia is really carniea memba say u nuh bring nuh belly yet so it wasn’t nice to talk about people pickney

1. she same bloodclat one met she same one .. a create pare drama on the site everything she says is made up! the truth leggo now

15. Met ah inna di late 90 mi ah talk him used to clean di man hush puppy shoes fi true one top batty man used to come ah jamaica

16. OKAY SO WHAT IF HIM HAVE ON SUMTING SIMILAR JAY Z! DOES HE HAVE JAY Z MONEY TOO?? APPLE SIT UR ASS DOWN YOU OPTION!!!!

17. Met mi know one man wah know one othea man wah ah f**k jay rite now mi can give u di address Vendihairteck know di man to all ah dem used to f**k

18. ctfu in tears @anonymous a true ting dem use brush fi hush puppies man mi see mi fada use it pon fi him own and my own

19. Why is this classless,tasteless oman always on IG worshippin. These celebrities she dont have kids to send to school and them education fe worry abt, but she a worry bout ppl level weh she will neva be on…damn..guh research some college and putthat Tom Ford money in the bank for your kids education..smh

20. Apple is a sad soul. Like there is more to life than vanity…. even if u rich n can afford it i mean come on now bitch stfu. She frighten ova all the wrong things. Bitch need to get her life uplift urself to better things like an education owning a home investing in your cjildren future n not just materalitic thing

21. Is this Happle Bitch serious ???? Aye Bitch sour Happle …. After grammy Jay and Bey prolly get flown home in dem private jet to one of the many mansion dem own!! and you a tawk bout how him a rock yuh hubby tom ford jacket from 2 years ago …bitch is you fi real ???????? bitch ….jay z tom ford jacket was prolly put on jay z body by tom ford himself. YOU ARE PATHETIC. How many house you own ? cars? stocks/ bonds??chalet in switzerland? flats / townhouse innah england ??? anythng ??? you kna even own yuh own body, eyelash , hair or nails!!!! they all fakeeeeeee. go seek psychiatric help…go borrow taxi money fi tek yuh ..please

22. Jay icon has a picture up with jay z ah compare suits…these people are not serious about life lol FYI a scam artist and fake bottom bitch are not a power couple y’all are not jay & Bey

23. Jacket is differwnt material from jayz..his material is close to justine..and moreover they stupid cuse unna a thief and do fraud and a put up pix a chat shit…and the pow pow dem follow these sites..and u all don’t evwn hv a jo LOL…this is y ppl like them fall ob their face ppl take it to pink wall..cause unno too hype…

24. NO MI NAW HATE PAN APPLE I DONT KNOW HER OR D I KNOW ABOUT HER LIFE BUT HOMIE UR PRIORITIES WRONGGGGGGGGGGGG HUMBLE CALF HUMBLEEEEEEEEEEEEEEEEE TAKE A BREAK UH GRANNY NEVA TELL UH SAY TOOO MUCH MOUTH NUH GOOD

25. @Seriously *CLAPPING HANDS* :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak NOT TO MENTION EVERYONE MADE A VALID STATEMENT ON HERE….I REST MY CASE! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :cendol