QQ REALLY SEH DAT?

Met how dah gyal dah pon radio a chat bout wi nuh go har yard so wi cawww judge har….YES A DAT SHE SAY TIDAY PON RAGGA “SEH JMG NUH GO HAR YAAAD SO WI CAW JUDGE HAR”” like she have nuh whey fi call yaad…. she a galang like she decent smaddy and she a rep di SKRUMS…kmt
Run back har dutty file mek di ppl dem see say she a garbage.

0 thoughts on “QQ REALLY SEH DAT?

1. Good morning Met and metters…. ok a wonder how the skrum city king a do a jail… a hope him no tun nobody skrum.. qq I know you are young.. but there are a lot of young girls out there that don’t act like you… qq dem shame u a doe know what them no do to you.. and you still no learn.. when me see young girls a abuse them body more while me would feel very shame for them.. because I am also a young lady.. but qq I don’t feel no remorse for you because people tired fi talk to you me feel like you na change me feel like your ways bruk inna you already and not even church can get you to change.. you just make up your mind to live that dirty life..

2. this is pass shame and.disgrace ( tracy take it in the ass better than qq,he buss qq ass open she try to run) :dp :dp nastynesss ewwwwwwww

1. That’s what i thought i heard, “she takes it in the ass better than you” ah dem kind ah ting JJ a rep now? LOL!!!

3. Qq the curious clown, the red hear fit your character (a clown). Your picture is next to self destruction in the dictionary; how you entertain sum1 who clown n disgrace you ? Then the man interviewing you was not in for your best interest caz he askin questions that make you look bad smh n you there laughing n smiling like a idiot. You will one day wake up n grow up but only when it’s too late probably when you catch a serious disease if you don’t already have one. You might as well continue being a prostitute caz ppl will forever know you as that. :bola :batabig

4. She said he couldn’t get anyone for the video, so your so stupid you did the video that disrespects you. You could have sued that asshole for harassment and mantle suffering, and got more money than the $15.73 he payed you to do the video.

5. Parents suck de sour grape an mek de pickney dem teet nedge!!
    ….smaddy did comment pon jmg sey har madda use to cuss har parents and cuss har fadda sey him waan ruxx har off dats why him nuh waan har have no man, ah doe know if is true de smaddy telling, but de person did seem to know de madda and family well to how dem tawk, and if is true den, de madda gi de dawta burden fi carry and QQ is doing de same ting for her child…

de older we get de more we suppose to gain some wisdom, so mi know nuh matter if de madda show indifference (ah doe know if she do) to dis girl behavior, down deep in har heart she is hurt and shame…de same way fi har own parents dem did hurt and shame goodly all she some nuff eye wata, an oonuh know the power of tears!!!..again I am going off what smaddy whey seem to know dese people did comment!!

REVIVAL SANKY SEH “CAN AH MOTHERS TENDER CARE CEASE TOWARD THE CHILD SHE BEAR??!!”

HONOR THY MOTHER AND FATHER SO THY DAYS WILL BE LONG ON THIS EARTH!!

live fi oonuh children, do good so that good will follow them, money cyaan go inna de earth wid de dead but blessing can pass from generation to generation, some people nah work and ah survive wid out do anyting illegal or sell dem body , all when dem nuh have money fi de rent as de end ah de month come suh de money appear from outta nowhere, and food come, maybe nuh wagga wagga but dem is fed….

either dem, dem self or mama or daddy or granny or grandad was a blessing to humanity and so dem reaping the blessings of their linage or dem own kindness…she is young and very lost, is bad blessing reach dis young girl, so damn sad!!!..But de cycle continues!!!

6. mi nuh like har but still…..unnno to wicked bcuz him say that doesnt mean its tru…n if you look carefully that gurl him a f**k out is not qq…..smh yall nigga jus want something fi chat bout di gyal….stop unno f**kery n chat someting wey real… #facts mi want hear!!!!!!!

7. THIS DIRTY LOW LIFE BITCH BOUT SHE A BAD SCKRUM REALLY MY GURL .. Yuh tek cockey Ina yuh ass Beta Dan any gyal dutty hood Patrick .. My Gurl yuh sure yuh nuh have aids or sum kind a SERIOUS STD … QQ u talkin bout people guna put u on the map .. YES AS A GOOD FI NTN BITCH .. I jus been disgusted all over again by that video .. BITCH GO KILL URSELF .. U have sum nerve ..

1. a weh di likkle gyal do yuh mek u a gwan suh now……….look how much gyal tek fuk inna dem batty….. look pon pornstar all dem do it to…wa mek yuh nuh call dem out too…..lowe di likkle bloodclaact pickney n play guarddog fi yuh own battyhole my gurl. stop watch qq..unno really a mek she famous!!!!!!!

8. AND HOLD ON DEH STICK A PIN A THE SAME TIFFANY BARBIE WEH U A TALK BOUT THE FOUR A WE U JUS RAT OUT AN MEK LOOK BAD AN SAY A YUH FREN UNUH A WELL BENCH AN BATTY NOW .. I swear u need help all a y’all need help … PEOPLE LOOK OUT QQ CUMIN SOON IN A CLINIC NEAR U …

9. Each time I read about or see this girl I get so sad. What a lost soul Father please show her the way. Wat a life she a live, all of these unfortunate situations and ah clothes wid hole and entrance fee yuh ave. not a house nor car nor nothing. Lets pray for her instead of bashing her ladies. She really have it bad bout ah ar daddy smh

10. Chile mi well glad mi grow before Internet/Twitter/FB/IG exist. EVERYTHING these young kids do dem haffi put on internet. QQ doesn’t realize that when she’ s mature enough to grow as a woman & leave those lil girl f**kery behind folks will judge her on these type of interviews, the pictures, Pinkwall & GOD knows what else made to social media?
    Mi tired fi hear bout this girl b/c she’s not ready to make her change. I don’t know what will prompt it but listening to us ain’t gone do it. She needs something TANGIBLE to effect her life. Maybe it’s a (+) STD/STI test result, a brush with death or a hug & offer to come home from her mother AND/OR FATHER! Folks keep dashing word on the mother but the girl has a father & maybe if her FATHER stomped his foot & didn’t move it she would be better for it. A parent can feel disrespected but don’t forget you are the HEAD of the child’s life & you should exert that control in order to get the child in line.

11. So true Ebony. No matter how yuh change ppl keep dem first impression of you. Funny u say that cuz mi ready fi hire one lady ah mi job and see her pon pink wall and mi call are and seh it fill afta mi read all dat

12. Qq a decent wah? Please qq still a f**k box .the difference between then n now is the mon where she a f**k is not as bold as pmoney . Qq f**k nuff nuff mon all her friend dem mon .. and people love praise her for her f***kry but still be talking shiy bout her.qq just good for fun and nothing more look how much friends she rotate over and over. She f**k crew after crew , di mon dem from zoo music group, unruly mon , bellvue mon, throzay, and many many more qq is a walkin mattress just wah day she n she old friend imani did a catch up inna somthing because she guh back n f**k theo laing from empire knowing her friend imani love the mon .. n mind mind u thats kae murder friend . Qq not someone fi own as friend , bout she real , a real two face bitch dat. N di gal purple fraid a qq u nuh seeinna di video how purple a talk bout she neva affi cotch a gal yad cuz she have her house keys n job n qq a fling har n push har outta di way n tings . Purple a big idiot cuz qqchat nuff f**kry bout purple bout how she nuh look good and she pussy… and all of a sudden she and tiffany barbie friend , since when , qq neva like tiffany barbie all even seh how tiffany barbie wan be she , so is how all a dem friend now , a big big hyhypocrite dem , bout 4 a dem , dem gal reputation sour ,, n think people laughing with them but its really at them . Di horse face one lisa fi shut up her eva long moose like face cuz kit chat u like adog n eva a chat bout u were the worst thing that eva happen to him , guh f**k di mon fada supa barry , thot is a uunderstatement to dem gal. Behind close doors the mon dem chat dem wicked n bad n how easy it is to f**k dem n mek dem war. Qq nuh have nuttin bout har , all now cyan get her GED , every year she a start school n cyan finish . Wutless wastefull likkle gal.