QQ DOE HAVE NO CHANGE A CHANGE

0 thoughts on “QQ DOE HAVE NO CHANGE A CHANGE

1. but why are people cheering her on .. man she a fight over bout threaten qq shu up like why dont u just kill yourself from now .. non progressive element .. bun mi fi a bitch like u

1. Go kill urself bitch who the f**k r u, what powers do u hold? I don’t know QQ or like her actions but u pass ur place reptile

1. u guh kill u bloodclat self to .. DO I LOOK LIKE I CARE BITCH!!!!!

QQ have the only POWER over her life shit i mean the bitch couldve died fighting left her pikny so why should i give a f**k about a bum ass bitch … CARE ZERO she need psychiatric help since u a back her seek it fi r nuh man … she’s slowly killing herself anyways … READ WITH UNDERSTANDING what a bitch like u eeh

:dp

2. Only Farrin dis gal cud keep her f**kery up for so long with ppl man if she was still in Jamaica trust me they wud acid, stab her up, or kill her already cuz she not the baddest n that’s what she feels her day is coming tho ‼️

3. Dutty qq love walk tek ppl man she nuh tek di right gyal man yet ooo…lick out batty batta ears qq,no ambition qq,dash way belly qq,bout threthen stop lie pon do gyal dats y do gyal rass u…unuh betta thank god fi foreign cah Jamaica wouldda dash u way longtime..go tek care u daughter.. Stop walk & self pussy fi a living..met this gal all day pon back page she nah no life walk & kotch everyway

4. QQ how you a fight ova man when you a f**k the black boy on Ely. How you fi a fight a girl that have har own place when you a sleep pon the people them floor. She figet she live with the fat gal on Ely ave. bitch how you fi talk when you a f**k the gal man weh give you a place to stay. That you Fi a fight ova. Fight to find a place. You sick bloodclatt stomach

5. Met hi hola, good afternoon!!

Totally but close off a topic.

Can you give us some more flashbacks of dem ole and young(but look old) hens dem?
    Cuz Im noticing nuttin much don’t change in dem files and nuff of dem been surfing cocky for 3 years straight and still don’t live no where, and still ah depend on man/woman and ME!!!

Can we get some mate of the year and couples updates??

CHEEEEEZE, Please and tonx!!

6. @Anonymous 7
    Is she really selling her front on backpage? That’s a all time low for her. Like damn! Mek mi see if mi find har ad dem, lol.