QQ DI BUSINESS DEH A STREET NOW MUM…NUH BED

0 thoughts on “QQ DI BUSINESS DEH A STREET NOW MUM…NUH BED

1. How qq suh hype she need fi find ah f**king bed she and her crew ah the hypest set inna dancehall and hungry,bruck and nuh live nuh weh who nah kotch up pon purple bed,ah bounce it pon the floor,rug or couch uno fi stop it bcoz it don’t look good all qq ah guh GED class from all these times and still cyan past but hitch inna every dance 7days ah week!!Uno too hype fi nuh live noweh,then u get up everyday pon Facebook ah throw word guh learn fi seh u Abc and count dunce tufff brain gyal dat ah nuh no lifestyle clothes and hairstyle nah guh put u nowhere guh get ah life

1. dwrl big an serrus who can jealous ova qq … anuh one pretty face deh a worl or one pusci !!!!! please im sure thats not the case anony probly tired a d pp; dem n dem shennanigans even tho i think anony is Tashine it was the same thing in her fb post almost identical but no one can ever jealous over chip up teeth qutanya

2. Doesn’t this girl have a daughter? Mi nuh understand how dem a “grind everyday” but manage fi go every friggin dance weh keep. How so?!?!?!? What kind of example she setting for her daughter? He pickney CANNOT look up to her no ambitious madda and seh yeah mi wah follow behind har and become sumin inna life…. QQ yuh life sad bad!!! Bitch need goals!!! Real goals!!!! Go look ah work yuh shame tree dead and gone man… unnu sick stomach dutty Bronx Gyal dem

1. u know days gone by jamaican people neva tek kotching fi a living dem radda live in a hole and know a fi dem dan fi really tek up and go live wid people..di fus ting dem do when dem eet a job or good money is buy bed so is people like dis bring wi dung to zero..if a gyal back ina di days a tek ten man she a go have ten solid tings fi show fi it..but i understand that this is not how she was raised so may God intervene because she only headed one place and is not a good place

1. Met qq nuh grow good. Har mumma is di ongly gal pickney fi har parents dem an shi cuss har own father an tell lie pon him seh a choo im want fi F&^% har das y im no want har fi tek man. Di mumma neva 15 yet wen shi tell har father dat. Har parents dem did a decent people. Dem ded years ago an di mumma couldn’t go pay har last respects…..cah shi deh a foreign wid credit card scam an sidung pon welfare an food stamp. Anyting cum outa di mumma house a go hav a hard time inna life.

1. Shi nyam more vineyard dan weh deh a California. Dat deh gyal jump skinout an tell har father fi come suck out har bumbo. Until dat curse is broken…QQ CANNOT DO BETTA!!

2. Real skin out Metty!! An memba seh dem did a church people so yuh can dus imagine di disgrace pon di avenue. A choo a nuh di mumma deh pon trial mek mi no talk….but di likkle gal qq is jus a product of har environment…:nohope

3. den dere was no one fi give her a kick ina it? what a shameless and sinful act towards herself and father

4. Metty, di olda bredda dem use to ruff har up and drop some lick pan har fi di disrespect towards di parents…but di gyal did set out fi bad an determine fi tek big man fram early. Shi was a big dutty disappointment an disgrace…even drop outta di good good high school a mountain view avenue. #waste#

2. qq if u a go be a f–kist and it nah guh change..start f–k fi sumting since yuh nah stop or lock desso..start collect and stop gi u back and u leg problem because a nuff energy it tek fi move dem

1. Met mi like yuh esi man. Young gal like that a f*k and nothing nah show pon dem but clothes and shoes smh all har fren weh a f** jay icon tuh bloodclaat fava trash. If man can buy bottles inna party every night plus we all know him have him money mek him rent somewhere put yuh inna and furnish it out tha f**k.
          Btw him have an apartment in brooklyn weh apple no know nothing bout weh him bring him young gal them go f**k lmao mek him put yuh inna it. How u fi a f***k man and a kotch

2. Weh you seh met she must stop f**k for free and f**k for her retirement fund?? Qq screw retirement you far from desso try duck for a room with bed and tv in it , that way they can seh qq a duck for place to put her head

3. THE APARTMENT A TRUTH CUZ MI KNOW SMADDY HIM A FCK IT DEH RIGHT OVA AVENUE D APPLE YOU ARE WELCOME GO STALK NOW

4. QQ WILL NEVER GET A MAN FI MINE HAR HER PUSSI TIRED AND HER FCK PROBLY TIRED TO SHE BOX FROM MAN TO MAN HOUSE TO HOUSE ALL IF A MAN JUST WA F**K DEM NAH BUY IT FROM SHE CUZ SHE GIVE IT WEH FI FREE SHE A FUKIST WITHOUT STANDARDS LMFAO BITCH DONT EVEN GOTTA PLAN JUS A F**KKK

5. woieeeeee unno too baddd :ngakak :malu :ngakak girls stop f**k for free and f**k for assets house ,land ,car money in the bank, yes and education mekk the man sen unno bk a school :malu so when him left unno have someting to fall bk on wait a who buss out great icon story :cystg DEA____________________________ me nah play :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak met u yard noice today

6. Those clothes are cheap and the people dem a party off dem stress and hope fe meet someone to help facilitate changes .Why marvin so concerned ?

7. Marvin, QQ refuse yuh? Yuh sound like a man scorned.
    QQ listen to Ms Met shi full of wisdom, if yuh phucking phuck fi yuh retirement causen at the rate yuh phicking, yuh retirement may come before yuh reach the age to retire. Guh back a school and learn a trade. Even though school anuh fi everyone, guh look a work my girl and set up yuhself suh when and if yuh meet a nice decent man, yuh have somewhere whey yuh can call yuh own fi carry him guh. Mi nuh understand how dem likkle wutless gal yah tan suh. Dis is USA with lots of opportunities, unuh fi use it up and betta unuh self. Mi seh mi nah stop guh school inna USA. All when mi done Law School mi aguh back fi more causen sey yuh can mek it inna USA if you have ambition.

1. She could never disrespect her parents and expect any good fi come from qq..N QQ this is not an excuse fi carry on the same way widout ambition it mean say u fi look out more because what may seem easy for others, it will be hard for u. But it really don’t make any kinda sense fi sleep with so many men dat when u add dem up dem more dan u age and u nah profit from it..If u a run it redddd collect.. since u cannot stop..But i always wonder bout QQ from she did come se how every baddie know pmoney a maama man and yet she a sleep wid him same way like maama man a some prestigious title mi wonder if she sane fi real

8. Met a from when mi tell mi fren di same ting bout parent sin a visit pon chile is a seerus ting eno but QQ mi see y u move so u madda need to make amends n see if she can save u from urself

1. yes she has to she set a dangerous curse on her children …that will even as much as shorten their lives because whatever her life cannot hold as retribution her children will most definitely get it and her children’s children.

1. No normal non tallllllllllllllll
            N she a pretty girl mi always wonder y but see the answer here Yawdy really open me eye today man

2. curse deh pan dem and i can bet because of her behavior people mout deh pan har as well….mek she stay deh i hope she learn before it too late like patrick whey a go spend di res a him life behind bars..

9. I always thought so…..pretty girl and just don’t know her worth. All the clothes and boot she do it for still don’t add up because for as long as I’ve seen her around the way she always looks cheap……guess her Mama devalued her path.

10. Gentlemen…… Please take note of Met and the other ladies advice to QQ. Dem a sen har fi tear off unnu pakit!!! Beware! The code deh a road now.

11. lmfao marlon sey c yuh lata up a dazzle yuh knw is a clean hood sucking him a run in pon den cum back cum shell dem dung agen bout no bed :ngakak

12. Qq is not an ugly girl, one day she will clean up her act and some man will pick her up and train her the right way. There is always one idiot who frighten fi pretty face and color. Look pan apple and do rest a dem, a same way dem was f**kist before a man wife dem up. This is America, look pon all draya from basketball wives, she go through nuff man who never claim har and now she have a good up man.

13. But qq a f**k lando and now skay a f**k him too that’s why dem a war and all skay she no stop like up everything Tina put up on ig mi can’t

14. Mi cyaaa badda unno love sit sung dung pon qq name eehhh but qq fi learn by now sh da same gal dem u deh round ah dweet get ouuta party go get ur kid get a room n start life n finish with school u too pretty fi mek every dog shit try style u liklle girl wise up..NUFF AH UNNO CUM PON DIS AH DUN PPL BUT FU UNNO LIFE NUH BETTER SMH