PMONEY DEM COURT CASE——— 17 INDICTMENTS

0 thoughts on “PMONEY DEM COURT CASE——— 17 INDICTMENTS

1. Unnu see the LAST 4 page? DAT ah di one EVERYBODY fi pay attention to!!! #28 di Forfeiture Alligation fi all ah dem whe tink seh true dem neva participate inna any ah di robbings & tiefings & killings seh dem EXEMPT but dem GET DI robbing, tiefing, killing TINGS DEM!!!

Uncle Sam NAH RAMP! Him ah de ORIGINAL MISSA TEK IT BACK!!!!

1. But them did do nthg constructive wid the money, but buy bare clothes and shoes. Floss and endorse in a every party, spend Pon gyal among other f**ker. When dem a talk bout fi tek back dorm fi check flippa.

2. bwoy dem say tief fram teif gad laugh but dem yutes here a pu$$y pon sex tape. kmt. from dem get the first 13lbs that should have been enough fi dem set them own trend and never have to rob again. but dem lucky none of them neva dead back

3. all dme do a bronx the lil boy dem ROBBBB AND THE LIL GAL DEM TEEEEEFFFFFFF and just have plenty kids and bring dem inna dem corrupted demonic lifestyles! dem need GOD none a dem nuh live nuh weh or have papers or education dem need an INTERVENTION dem put something in that water over the bronx!

4. Loooooonng run….even shorter ketch

In many cultures till today to be even accused of being a teef is like you brought shame and disrespect down on 400,000,000+ years of ur past, existing and future family. WE need to get back to that, cause is pure shame we bring down on ourself, each other and our carib culture as a whole.

SMH

5. only person I feel sorry for was the drain cleaning business. Thief from thief God laugh, when ur doing illegal activities its a dog eat dog world, but damn dem Karma hotter cuz now dem might nuh see daylight for a long time. Bwoy Patrick yuh grow without yuh Dad and now yuh kids might have to do the same, dem mi feel it fah smh kmt

6. GOOD FOR THEM.
    FUXXXNG SET OF THIEFS.
    P MONEY WILL NOW LIVE LIKE A SCRUM
    STRAIGHT PRISON FOR THEM, LIKE THE OTHER SET OF THIEVES FROM DEKALB AVE BRONX.

7. I don’t feel not 1 bit of remorse for none of them!! Metty memba when the robbery did gwan and PMoney kill di bwoy pon di bike and have the neeerrrrrrrrrrrrrrve fi post pon facebook bout “if unnu need money fi di funeral arrangements holla at me”…. Mi nuh know the boy but the indictment said dem kill him pon Christmas… Mighty God!!! Young bwoy dem just fu*king COOOOOLLLDDDD!!!!!! Just haffi pray di pickney dem nuh suck di seed dem puppa sow cause ah judgement!!
    Judge ago look pon dem and see and know seh dem is a menace to society…. dem nuh have noooo business on these streets… Yuh know how much ppl can sleep ahnight time knowing seh dem 5 devil yah deh ah prison?!?! Mi happy!!!

8. Di ongle one me sorry for is JonJon.
    But Met, it are right here mi see people a big up dis ya set a parasite. Right ere. Always a seh nuttn NIH wrong if dem a tief. Ahhh bwoy.

9. DEM NEED FI GET LOCK FI A LIFETIME NEVER EVER COME OUT WICKED BWOY PATRICK HIM IS A DEMON!!!! SEE DI KARMA YAH NOW .. QQ BAD BLESSIN JUST GOIN TEK YUH EH SEE CUZ MI SURE U HELP ROB TO! U NEVA FRAID U DEAD? DESPERADO !!!! WHAT FEMALE WWITH A GIRL BABY WOULD PUT THEMSELVES IN THIS PREDICAMENT .. I STILL CANNOT GET IT DI HOL A DEM DEPRESSED AS SHIT HURT PEOPLE JUST HURTING PEOPLE.