Subject: News flash posh posh yuh stink with yuh self.
Message Body:
Last night in a sugar mills di 90’s man dem beat posh posh and nico never rich fi Chaka shape. Posh posh Borrow her money fi keep dance but di dance never sell of. Run di story
Enjoyed this article?
Share it with others.
Di story is here..Where is Atlanta?
Ms met , its not Atlanta its Brooklyn Newyork .
u si dat mek mi a go change it
woieeeeee rasss
who name posh posh 
But Posh Posh and Chaka Shapes use to deh .
Yea on Instagram last week posh pos put a flyer for somebody else party and Chaka went off about the money then he reply about a sex tape it wen on for at least a hour or less but I guess he never paid her and last night was the results. But she said all he knew about in America is nice braids and weed I was weak lmao
chaka u give back wayne lots fi him money u borrow yet, u a mek man beat man… All unu know fi do a walk an mash up people dance, u figet u a promoter to..
Why dese ppl a fi a barrow money fi keep party? If it naw profit dem nuttn weh di hell dem a keep party fah??? Mi si party shat an by di nex week promota a beg WTF smdh.
Chaka always look like she waah bathe . She just have that dirty look .
I was there I thought the fight was with a man and a woman. I didn’t know who although everybody did ah choke off ah the f**king pepper spray.
Mi nah lie dem beat posh posh ass mi almost dead to rass. Him too stink fi young bwoy him fi look work and stop live off a woman. Him suck pussy like dog fi gal money. Posh posh mouth stink like shit.
Chaka say on IG nigga u need to promote how u gonna pay me my money!!!!! Truestory some bwoy a waste. All some waste bwoy life consist of is party. Mi deh pon dem shit ah vent but some ppl need fi no dem self… Everything day glitter ant gold… Only ting a bwoy value in America here is a pretty smile and a big spliff with hair braid… Mi dead.
Chaka say on IG posh posh anything u want to do.. Cuz u gone tell me fi do eat mi have to do… So do u boo. U wan post video true mi ah talk bout mi money…. Do ur ting papa. Mi want mi 4g str8888…. Nigga u cum in like dat lame ass nigga Ray-Jay bout u wan put up video…. F*k you pay me posh posh….bout u ago post video!! Foo foo u no u wan cum post up innal ole…. Pay me nigga
Posh posh say on IG you do not want me to post that video on IG. Posh posh stink like, posh posh yuh a real shit pay di gal her bloodcloth money. Dutty bwoy guh look working paper yuh is a lump a shit in America. Yuh left yuh one room and live with dat buddy mouth ugly gal Kenisha weh ever stay bad. Kenisha work like dog fi mine yuh just fi say she have a bwoy sick bitch. lil bwoy yuh nah have no shame.
A yah suh nice

alie dat nico neva get beat up
Posh need fI pay de girl
Fair is fair…4k is nuff money inma dem times
Nico get beat also di man dem beat they ass fi real. Di man rock posh posh word.
World
Lol , so two friend get a ass whooping at the same damn time
Why wud a man name him self posh posh? Gyal name dat
Lol
Posh posh bicth ass
So who is this guy that beat Posh Posh and NIco? How he manage to beat the two of them at the same time? Why didn’t they fight back? That’s f**ked up dude. They should be thankful it wasn’t Chaka because it would of been shameful to get your ass beat by a woman.
90’s man usually move in a gang so most likely a nuff man put on the flagging.
so how posh posh a borrow $ from chaka fi keep dance and live with kenisha. a joke dis. so kenisha u love laugh and hype bout posh but him gone borrow $ from him ex. and by the way posh you shoulda did tell chaka say you cant pay her back cuz kaniesha just come back from ja. u go hype a ja wid chaka $.
I.r dieing…him need fi go borrow it from him mumma and pay de gal.dutty posh & nico dem need fi go wash dem face..
Mi think if nico never hold Chaka she would of beat posh…deh gal bring it to him
Toya yuh bad nah f**k from that night toya a write up pan Chaka post when she a done posh posh. Toya write mad, in dat order. Di nasty bwoy fi pay yuh and stop chat off him mouth, mi still can’t believe him borrow yuh money. Shame on that dutty bwoy. Dem dun posh posh on IG that night….. Mi did shame fi him.
Is what happen to them dancehall ground lizzard gal yah weh no stop give nan dem money. Shame on her. You is a f**king woman a man fi a give you money big rasshole clown. Unnu fi stop mine man and put dem inna gucci and prada just in order fi get cock inna unnu hole f**k outta here wid unnu waste life
DWRCL —–grown ppl really still a live suh ??????how dem dweet???????dem ooman ya sickening fi pick up dem trash deh——-but so a de dancehall world run still smfh——–anyhow keep the entertainment coming *enjoying from the sidelines*
If this posh posh borrowed money from him ex he must a give all kind of false promises of making more back but if she did it because she still has feelings for him nd his with another women she’s crazy, him not dea wit u that should of been a no no… Women understand this don’t be unhappy in order to have a man, becausesome not work sh*t if they ain’t contributing to the household… Men now a day’s think it’s cool to borrow money from gal because some gal do it nd they think alliis the same but y’all niggas should know that’s not the case man up! Maybe dem boy yah can come with the money but a beaten dem should of got for takin advantage of a women nd them man apparently didn’t like it lmbo!
Its f**ked up wen one person help another.mi no chaka she never give de bwoy no cash money Chaka is a hustler she put da nigga to work now him try brok her foot posh posh is a bicth..chaka is an ok girl.she jus try to help out dem waste bwoy but she need to stop helpin ppl dat don’t hepl herr
last night the one whoring boy them call tony aka leroy green keep a dance last night and him invite him wife vanessa forbes green the gal never show up him tell the rest of girls him a 35y but the boy a 54y right now him have a thief gal whey a breed fi him and a thief clothes fi meck him wear the tight up clothes what cant even fit him mean while him a f**k this girl wey name carrol wey do nursing a rikers island the gal fool she trust bed fie him and car and now dem a garnish her pay some woman fool fool she dont have no sense right now the boy house in a bklyn in a foreclosure him use to be on top now him pop dun tony stop dun yuh body yuh wood soon pop dun
whe di video deh ,,,dem youth deh whe luv ack like badman a joke dis
yow abay di f**ka dem a tell nuhen neva gu su