MR DOUBLE R DEM SEH YUH WIN $200 WHEY NIGHT

It grieve mi fi hear dah selector RodneyRodney yah
nah mind him yute caz gyal inna dance a pay 200 dollars just fi whine
pon bl**clot lowlife him inna nana and notnice party friday night
shame pon yuh selector. Ooman should kno betta nuh fi mix and mingle
wid unno dutty selector bwoy wen dem see unno a night time. While nuff
mon wan ooman fi gi dem yute and waste man like yuh a walk round yuh
nuh deserve fi be a fadda real mon take care fi dem responsibility big
mon ting sum ooman haffi do betta caz unno a real animal.

DOUBLE2-Optimized

3 thoughts on “MR DOUBLE R DEM SEH YUH WIN $200 WHEY NIGHT

1. But Met its no Rodney Rodney get the money is the other DJ!!! No met a who desperate so that them a pay $200 fi dance with man… Met show the face me need do see who fah future so dark!!!

2. THIS DUTTY JOHNCROW DOWN SYNDROME MONGREL
    MONKEY LOOKING BITCH IS YOUR RELATIVE!!!… SHE
    A LOOK SOME PUSSY TO GO SUCK, BUT SORRY ME KNOW SADAMITE!!! WORST YET
    SHE LOOK ARGUMENT BECAUSE SHE PAY MY SELECTOR HOMEBOY RODNEYRODNEY
    2BILLS FOR A F**K…TELL HER ME SAY…IM REALLY ABOUT IT…SO BEFORE
    SHE TRY TO STYLE A FEMALE LIKE ME PON HER PAGE…. BITCH NEED TO DO
    PROPER RESEARCH, BEFORE SHE LET THE SIDE NON MOTHER F**KING FACTORS
    GAS HER UP TO COME PUT MY PIC UP ON HER PAGE & DASH WORDS!!!!!…..ME
    WOULD NEVER F**K RODNEY THATS MY PEOPLES… SO SHE GET WORKED UP FOR
    NOTHING…BUT SINCE SHE FEEL SO FROGGING TO BE A FB TRIGGER
    FINGER…TELL HER TO ROUND UP FOH!!!!

3. People really need to mind they f**king business people caan gu out and enjoy dem self without u mother f**ker judging people she was not paying for no f*8k and if shi want to its her business unnu gu f**king look a life big up yuh dam self mi teddy bear Rodney Rodney I had a f**king great time thanks to u guys